Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Már annyian mondtátok, hogy nem, levettem a polcról a könyveket és elolvastam. Valóban, nektek van igazatok én emlékeztem rosszul, hogy ezekkel kezdõdik a második kötet, mert ezekkel fejezõdik be az elsõ. Ezért is linkeltem lelkesen a videót. Bocs.

Na de nem linkelek több faxságot, megyek bulizni, ünnepelni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Blacksheep333
Ezek mind az elsõ könyvben vannak.
Az utolsó három pont, azok a clffhangerek, amivel az író lezárja a könyvet

Az operációs rendszeren is túl...

cylonflatus
Bizony nem mostanában olvastam, és nyilván a sorozat hagyta frissebb emlékek miatt írtam amit, de ugye most elsõsorban a tv-sorozatról volt szó, ill. a belinkelt videóról, és abban bizony minden -amiket Kata is felsorolt a #2031-ben- az elsõ szériában szerepelt.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos,

1. Tiriont apja elküldi King's Landingbe, hogy legyen a király Segítõje, mert Cersei és Joffrey hülyeséget hülyeségre halmoz.

2. Robbot észak királyának kiáltják ki zászlósurai.

3. Yoren elmenekíti Ayrát királyvárból.

4. A varjak kilovagolnak a falon túlra, hogy megnézzék mi a helyzet és egyszer s mindenkorra a vadakkal leszámoljanak.

Utána meg van pár snitt az elsõ részbõl, fõként csak a szereplõk végigmutogatása céljából.

[/cserf][/fülünyúl]

tigeroo
akkor bizony már rég olvastad, mert ez már clash of kings verzió 😊

meg "nem hivatalos trailer", gyakorlatilag hivatalos trailer, maximum nem tv spotos promo. nyilván fanmade...
cylonflatus
Pontosan melyik párbeszéd is az? Igaz, én olvasni magyarul olvastam, és az is igaz, hogy az angolom se tökéletes, de nekem a #2022-ben linkelt videóból az összes párbeszéd az elsõ kötetbõl/szezonból ismerõs...
Ettõl függetlenül köszi hogy linkelted, nagyon hangulatos - ha ofisöl, ha nem 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kata
Akkor olvasd el a második kötetet, a párbeszéd jelenetek már mind abból vannak, úgyhogy ezen nem nyitok vitát.

[/cserf][/fülünyúl]

nope......... (chuck testa)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Oké, csak season 1-bõl vannak bele bevágva dolgok, azért mondom, hogy fan made 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Itt a hivatalos Season 2 Trailer aki még nem látta volna:

Kata
Attól még season2 trailer.

[/cserf][/fülünyúl]

Még mielõtt valaki azt hinné, ez nem hivatalos trailer!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

datango
kép a második évadból?

szucsy89
Kicseréltem a fejlécben a világtérképet erre.

Egyébként hivatalosan csak ennyi ismert a világból a többi mind csak túlbuzgó rajongók fantáziájának a szüleménye...

datango
tyûû, ekkora nagy a világtérkép, nem semmi!
szép!
kérhetem ezt is berakni banner alá!?

Egy Essos nevû másik kontinensen, a Keskeny-tenger túloldalán. Világtérkép

datango
ez szép zene nagyon!
---
azt nem értem még, hogy itt van a magyar nyelvû térkép.
de a dothrakiak azok hol vannak ? ugye jól gondolom, hogy ezen a térképen nincsenek rajta!? 😊 merre is vannak akkor?

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

szucsy89
Narxis
Wow, ez nagyon jó kis oldal. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én felismerek majdnem mindenkit de egyet értek van egy két szereplõ aki elég bénán van megrajzolva...

Jó ez a rajz, de nekem annyira nem jön be ez a mangás stílus, nem nagyon ismerek fel csak néhány embert. Attól persze fasza <#eljen>

Na ki talál meg mindenkit? 😄

15 ember aki feltûnik minden játékos/képregényes/kocka találkozón:

Kata
Ahhoz lehet nagyobb kép kellene. Ha 300 dpi-ben nyomtatod ki (hogy ne legyen pixeles ez a minõség azért elkél), ez a kép csak kb. 11 x 35 cm lesz.

[/cserf][/fülünyúl]

Narxis
nem tom 😄 nem hiszem, hogy drága dolog 😄

Láma!
tigeroo
<#taps>

Nármkcisz: éis ezen gondolkoztam! 😄 kb. mennyibe fájhat ezt kinyomtatni plakátméretben? asszem pár rajongó ismerõsömnek meg is van a karácsonyi ajándéka 😊
Narxis
uhh ez nagyon jó, kinyomtatom!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

namégegyszer

mascarun
szucsy89
Én is visszavontam <#bee1>
Kata
lassú 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az Arryn közte van, azt visszavontam! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Klassz!!
Érdekes hogy néhány olyan ház nincs köztük, amiknél jelentéktelenebbeket pedig megcsinált, pl. hiányoltam a Westerling-et, Tarly-t, Tarh-ot. Frey-t, Arryn-t, akik azért elég jelentõs családok a sztoriban.
Ha meg már a kisebb házakat is belevette a listába, még mehetne hozzájuk Buckwell, Massey, Rosby, Flint, Locke, Manderly, Ryswell, Hawick, Mooton, Piper, Coldwater, Corbray, Melcolm, Crakehall, Farman, Lefford, Reyne, Florent, Dondarrion stb. stb. Van még vagy két tucat... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

szucsy89
"Good News! Game of Thrones won 3 Spike TV Scream Awards: Best TV Show, Supporting Actor (Peter Dinklage) & Breakout Female (Emilia Clarke)."

facebook oldalról
Nem rossz csak zavaró hogy sok háznak nem írták oda a jelmondatát csak annyit hogy kire esküdtek fel :S

vektorosban nincs valahol? 😮
Kata
(Ha érdekel valakit online GoT szerepjáték, pm-ben megkereshet).

[/cserf][/fülünyúl]

QuippeR
ne menjünk bele, de sokkal elõbb jutnának eszembe életkorból adódó aggályok Jon történetével kapcsolatban, mint az említett két szereplõnél. de mondom, ne menjünk bele, mert durván spoiler.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Nana, régebben valóban korábban kellett felnõtté válniuk a zembereknek. 13 éves az már öreg... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
hát igen, nem kicsi visszhangja lett volna, ahogy leadják filmben, mikor Khal Drogo hátulról megerõszakol egy 13 éves pucér csajt... <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Láma!
én is igy vagyok vele!

mindamellett, ha jol emlékszem a filmben nem is hangsulyozták az életkort, ha meg mondták akkor 3-4 évvel idösebbet mondtak mint a könyvben. nyilván az HBO sem vállalta volna 13 évesek meztelen mutogatását stb...