Battlestar Galactica Online
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem böngészõs játék, miért kellene böngészõbõl indítani?<#ticking>#ticking>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
elolvastam, mi a probléma? vannak böngészõs játékok, és vannak olyanok, amiket onnan kell indítani. nem ugyan az.
Na ezt is megaszondtad 😄
Olvasd mar el amit irtal es gondolkodj el rajta 😊
No de ne csak offoljunk, szerintem sokan fognak vele jatszani de kerdeses, hogy hany embernek jon majd be ez a jatekmenet. Mert azert eleg meresz probalkozas.
Kinek milyen elvarasai vannak a jatekkal kapcsolatban?
Olvasd mar el amit irtal es gondolkodj el rajta 😊
No de ne csak offoljunk, szerintem sokan fognak vele jatszani de kerdeses, hogy hany embernek jon majd be ez a jatekmenet. Mert azert eleg meresz probalkozas.
Kinek milyen elvarasai vannak a jatekkal kapcsolatban?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mar a sorrend sem helyes ahogy leirtad. Ha megis utanaolvastal volna meg mielott ilyeneket irsz akkor tudnad, hogy az engine-t nem kellet megirni, a jatek GDD megierasa potom 4 het volt, a sulyos hibakat beta kozben talaljak/javitjak, es az egesz folyamat ugy durvan 3 honap (itt beta-ra ertem).
2009 novembereben kezdtek el, tehat egy ev kellet nekik ami egy broswer jateknak boven eleg.
En nem tudom igazabol milyen szitu jatekok kontentrol almodozol egy browser jatekban.
Kerlek ne vedd ezt sem szemelyeskedesnek sem kotekedesnek, de ha nem vagy tisztaban dolgokkal akkor inkabb ovatosabban a szavakkal.
2009 novembereben kezdtek el, tehat egy ev kellet nekik ami egy broswer jateknak boven eleg.
En nem tudom igazabol milyen szitu jatekok kontentrol almodozol egy browser jatekban.
Kerlek ne vedd ezt sem szemelyeskedesnek sem kotekedesnek, de ha nem vagy tisztaban dolgokkal akkor inkabb ovatosabban a szavakkal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
engine-t nem kell írniuk , az már van ( unity ). meg azt sem tudni mikor kezdték el a fejlesztést. sõt összességében szinte semmit sem tudni a játékról. 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tisztában vagyok vele, hogy mennyi idõ megírni egy gameengine-t, aztán mennyi idõ megtervezni rá a játékot, utána a koncepciókat megvalósítani a játékban, aztán javítani a súlyos hibákat, elindítani a bétát és módosítani a játékot a teszterek visszajelzéseihez és igényeihez😛 Ez nem néhány év. Azok közé tartozom akik várják a játékot, de nincs besózva a seggük, mert reálisan látják a játékfejlesztést.
www..KALOZOK.com
"A megjelenést illetõen a Gamestar.hu-n 2010 végét írtak. Remélem ez csak pletyka, mert különben sokra nem számítahtunk."
Ezt a mondatod gondolom azert irtad, mert teljesen tisztaban vagy azzal, mennyi ido egy ilyen jatek lefejlesztese, vagy te is azok koze tartozol akik meg vannak rola gyozodve, hogy minel tobbet tart egy jatek fejlesztesem annal jobb lesz?
Ezt a mondatod gondolom azert irtad, mert teljesen tisztaban vagy azzal, mennyi ido egy ilyen jatek lefejlesztese, vagy te is azok koze tartozol akik meg vannak rola gyozodve, hogy minel tobbet tart egy jatek fejlesztesem annal jobb lesz?
valami játékfeldolgozással játszottam már az nem volt nagy durranás((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
trailer ? hol ?
<#idiota>#idiota>
egyébként +fav
<#idiota>#idiota>
egyébként +fav
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ja én alig látom
atom trailer
-tRs-Landor
Meglepõdtem, hogy még nincs ilyen topic, teszek ellene 😄
Szóval a játék tulajdonosa az NBC, fejlesztõje pedig a Bigpoint. Nos, a Bigpoint névbõl és korábbi játékaiból kiindulva a játék ingyenes lesz. Na jó, csak Mikro Tranzakciós.
A játékot majd böngészõbõl kell telepíteni és játszani. Lehetünk ember vagy cylon és állítólag egyaránt lesz felszíni és ûrbéli játékmenet.
A megjelenést illetõen a Gamestar.hu-n 2010 végét írtak. Remélem ez csak pletyka, mert különben sokra nem számítahtunk.
Hivatalos oldal: BGO
Szóval a játék tulajdonosa az NBC, fejlesztõje pedig a Bigpoint. Nos, a Bigpoint névbõl és korábbi játékaiból kiindulva a játék ingyenes lesz. Na jó, csak Mikro Tranzakciós.
A játékot majd böngészõbõl kell telepíteni és játszani. Lehetünk ember vagy cylon és állítólag egyaránt lesz felszíni és ûrbéli játékmenet.
A megjelenést illetõen a Gamestar.hu-n 2010 végét írtak. Remélem ez csak pletyka, mert különben sokra nem számítahtunk.
Hivatalos oldal: BGO
www..KALOZOK.com
← ElőzőOldal 6 / 6