Battlestar Galactica Online

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv
Most keztem a játékot. Játszik még valaki????
vágesz😄 mi is késõbb vettük észre😄
Újratelepítés sem oldja meg a problémát
Valaki tudja hogy az unity player miért dob ki hibaüzenetet?

Ilyen not load unity dll meg egyéb
valaki rajott, hogy lehet karaktert torolni? Veletlenul 2 szerverre is legeneraltam ugyanazt, de egyiket torolnem. De nem talalok ilyen opciot.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Dante73
67-es karimtól, fájó szívvel megválnék, részletekért privizz!

http://www.freetvmaci.info/

Hell Girl
Szép jó napot !

Él még valaki, aki olvassa ezt a topicot ? 😄

Jelentkezzetek !!

,,Mind így szólunk !! "

Bármelyik támaszponton tudsz venni bányászágyút. De ne vegyél.
Csak az energiát meg a fegyvernek való helyet foglalja.
Sziasztok. A picon szerveren keresek klánokat akik a coloniai erökkel vannak.
sziasztok, nagyon gonddal fordulok hozzátok, vettem egy Maul-t és véletlenül eladtam a Grohper bányászágyút és nem tudom sehol megvenni,nem találom sehol ahol lehet kapni, valaki segítsen nekem hol tudnám megvenni.
0Fritz0
A videóban 0:40-nél, a "regisztralj a bsg onlinra"-szövegeben vajon hol a hiba?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

http://www.youtube.com/watch?v=l9Ap8XgwNv0
picon es jelentkezz b betu lenyomasa utan a hungarian_elit_force-ba
KonoHUN
Üdv! Egy kérdés emberek, valakinek van róla valami fogalma, melyik EU szerveren van a legnépesebb magyar játékosállomány? Csak mert valahogy nincs kedvem a késõbbiekben neagyisten újrakezdeni ^^"

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

köszi
Szerintem u.a. mint a kolóniánál. A war raider csak meritért tudod tökéletesíteni. De jobb mint a sima. Alapból egy kicsit jobb de ha fejleszted akkor jelentõsen jobb.
akarommondani sima raideremet
sziasztok!

érdemes cylon war raidert vennem, vagy inkább a sima raptoromat tökéletesítsem?
Továbbra sem tudom felfogni, a készítõk hogy gondolták azt, hogy egy 700 HP-s raiderrel ki lehet lõni egy 6000 HP-s jotunt. Egész egyszerûen lehetetlen kilõni 8 nehézfegyverrel egy ilyen kis hajót és tehetetlenül kell tûrnöm, hogy az agyontápolt kis ladikkal szétszedjenek.
Nagyon kezd elmenni a kedvem az egésztõl...
Nekem volt sok ilyen.
Jelenleg az a hiba, hogy ha valakivel beszélek akkor átvált párbeszéd nézetbe de nem jelenik meg semmi. Csak a megbízások aktívak meg a hajó dolgai de nem tudok kilépni sem a beszélgetésbõl.többször újra kell indítanom a böngészõt, hogy jó legyen.
Sziasztok, akinek beragad a hajoja es nem megy a gazadas vagy a gyorsito, azoknak az a megoldas, hogy elintja a kilepest es amikor elkezdi visszaszamolni a masodperceket, akkor kell megszakitani azutan mar mehet is tovabb...
A húsz embernek regelnie is kell vagy elég ha megadom az e-mail címüket?
Bár úgyse tudnék 20 jelöltet összegyûjteni. Már így is nagy a tömeg néhány szerveren, mi lesz ha jó páran meghívnak még 20-at és az mind játszani akar?
Megcsináltam az új küldiket Adama-nál de rá kellett jönnöm, hogy ezek oktatóküldetések és így a 36. szinten már nincs nagyon szükségem oktatásra.
De legalább kipipálhatom ezt is 😊
Aki 20 embert meghiv a játékba az naponta kap atombomba rakétát meg gyorsítókat és xp duplázót?
Nem semmi elõny.
Szerintem mivel vannak uj küldik az egyesnél igy azok függvényében lehet bányászni és a különbözõ cuccokat hatékonyan használni
Sziasztok!

Jó játék, engem is magávalrántott. Nem csak a felújított sorozat, de ez a játék is. Nehéz is abbahagyni, s kilépni amikor kell...

Kérdés: Ti is tapasztaltátok, h kb 2 napja nem lehet bányászhajót hívni a kisbolygókra? Lescanneli, és ha pirostól eltérõ színe van, felajánlotta, h 100 cubitért lehet hívni hajót. Most ez az opció nem jön elõ. Ötlet? Vagy csak újabb bug? Vagy direkt kapcsolták ki a lehetõséget?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Van uj küldetés a vezérnél.
Hát cylonban bányászhajókat kell védeni egy vadásszal.
Elég xar mert kettesével jönnek az ellenséges hajók és amint kilövöm a két gépet máris jön a következö kettõ nincs idõ javitásra.
kb a 4-dik hullámnál végem kilõnek.Gondolom az embereknél ez nem olyan nehéz mint itt cylonban.
Ha irtod a népet azért cubitot, XP-t,képességnövelõ pontot, eladni való cuccokat esetleg használható felszerelést kapsz.
Bányászni viszont muszáj. Titán és víz nem terem máshol...

Bányászni ellenséges területen, bányászágyúval érdemes.
Ölni szórakoztatóbb és több tyliumot hoz. Bár a titán meg fogy...

Szerintem bányászás közben szedj le mindenkit akivel találkozol...
nem tudom galvatron honnan veszi hogy ez hasonlit a freelancerre😊
mi jovedelmezobb?banyaszni vagy irtani a nepet?
Én nem vettem észre semmi. Naponta többször is belépek. Tauronra.
Javítás van?
ez a 2-dik nap hogy nem tudok belépni.
http://www.facebook.com/groups/187435531318701/

csatlakozzatok ehhez hogy könnyebb legyen a kommunikáció
Majd lesznek szerintem más küldik is. Kártyázz Starbuck -al nyerj tõle FTL töredéket és ha megvan a 100 kapsz spéci küldetést.
De ha kérdésemre azt mondja ,hogy nem vagyok elég képzett a következõ küldetésre akkor szerintem van még valami nem ?

Kantinban meg mindig ugyanazok a küldik vannak már rohadt uncsik .
Szerintem nem kapsz tõle többet.
Menj a kantinba Starbuck -hoz és Apollo -hoz.
Hanyas szinttõl kapok megint küldetést Adama-tól ? Most 13-as vagyok . Asszem a 7-es vagy 8-as küldetés volt a legutóbbi amit kaptam tõle . Azóta nem nem da , azt mondja nem vagyok elég fejlett .
Köszi , már megoldottam . Írtam BSGO-n a hiba bejelentõ mail-t . Válaszoltak is és valóban rossz szerverre léptem be . Csak egy a bökkenõ . hogy nem állítottam át a szervert , sõt nem is tudtam , hogy több szerver is van . Lényeg , hogy megoldódott a probléma .
Pingyóka
Ellenõrizd,hogy ugyanarra a szerverre jelentkezel-e fel,mint ahol a 11-es karaktered van.
Asszem most hagytam abba ezt a játékot .
Mai belépésemnél újra kezdte a progi teljesen elölrõl a játékot . 11-es szintû voltam , volt már egy 600000-es Maul hajóm , és most úgy néz ki minden veszett . Beléptem és megint elsõ szinttõl a gyakorló pálya legelején vagyok . Mi a faszom van ???
leopard26 te most mirõl beszélsz?
picon server, hungarian_elit_force csatlakozz😊
Ok semmi gond csak Zandagortban is van egy balu csak ö nem 999 hanem 2000.
Azt hittem te vagy kis módosítással.
ha meg akartok keresni akkor balu999 néven vagyok bsgo-n
nem
Nem te nyomulsz balu2000 néven Zandagorban?
Egy biztos,ott ahol sok nyersanyag van ott sok ellenség és baráti hajó is akik elorozzák elõled vagy kilõnek onnan.És nem segít az idõpont sem.
Én már játszottam éjjel,hajnalban,délben,hétköznap,hétvégén mindig vannak akik elkapnak vagy megelõznek.Inkább csak repülj össze vissza és csipj el kis darabot mindenbõl.Ha sokáig idözõl egy helyen elöbb utobb levadásznak vagy nem lesz már mit begyüjteni.
Melyik szektorban érdemes bányászni ?
Szeretnék venni egy nagyobb hajót és kell a tylium .
Titán is kell de nem az a fontosabb , szóval tyliumot és titánt hol találni a legtöbbet ?
Ugrani tudtam , kiléptem a játékból és vissza az megoldotta .
5-ös szintû vagyok 😄
A gyorsítás probléma ha elõjön nekem akkor energiám sincs így se ugrani se harcolni nem tudok.
Cache ürítés meg ilyesmi és rendbe szokott jönni.
Oldal 1 / 6Következő →