Battlestar Galactica Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
most kaptam meg én is az invitálást 😄

melóban lecsekkoltam de az igp-s vga-val eléggé akad , majd otthon csekkolom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Rage47
na bent vagyok bétában, csinálok majd gameplayt - remélem szabad publikálni😄
egyelõre elég zavaros a játék, de tanulgatom
Rage a nevem

#61 egyetértek
baly94
Mondjuk a Viper MkII szerintem pofásabb darab, de akkor is.
baly94
Hehe, ezzel én is így vagyok, de nem tudtam itt ki hogy szereti/ismeri 😄 Meg a Kilences felhõ(Cloud 9) és társai igaz? xD Tehát a Galactica és a Pegasus. Egyébkén miért nincs mark VII-es viper a játékban, ezt nem értem. Mert olyan hajót azért raknak bele, ami nincs a sorozatban, de azért a viper mkVII-et azt kihagyták.
Fenrir
Ejj, ezt a Csillagközi-t hagyjuk mert a hátamon feláll a szõr amikor meghallom. Ez a magyar fordítás legalja.

Maradjunk csak a Galactica-nál és Pegasus-nál.

A halál csupán a kezdet...

baly94
Remélem még fejlesztik vagy 3 évig, mert így egyáltalán nem méltó a BSG-hez. Habár nem hiszem hogy évekig closed beta lesz... Mindenesetre jól néz ki, és ha más nem is, egy élmény volt egy viperával végigrepülni a Csillagközi és a Pegazus felszíne fölött.
Fenrir
Én csak azért játszom a játékkal mert a BSG-t mint sorozatot és világot a kedvenceim közé sorolom, de eddig ez eléggé lehangoló.

baly94
Én egy kicsit elfogult vagyok a játékkal, mert Galactica fan vagyok, de ettõl még igazad van abban, hogy a gameplayen még van mit csiszolni. Egyébként asszem a mindennapi küldetések csak a bétában vannak így. Ki van írva a föléjük hogy beta assignments only vagy micsoda.
Ettõl függetlenül jó lenne majd összefutni a játékban. Az én nevem Corsarius, a hajómé meg Polaris.
Fenrir
Viernah

Most egy kicsit beleástam a játékba és eddig elég nagy csalódás. A küldetések minden nap ugyanazok csak egyre többet kell bennük csinálni.

Az aszteroida bányászás egy vicc, víz kb minden 100.-ban van, a már szkenneltet nem jelöli meg így egy aszteroida övben egy idõ után fogalmad sincs, hogy melyiket szkennelted eddig és melyiket nem.

A küldetések leírása minimális, sokszor neked kell kitalálnod, hogy mégis hol és mit kéne csinálnod.

A karakterfejlõdés kicsit zavaros miután össze kell szedni bizonyos számú xp-t amit utána el lehet költeni a valós idejû tanulásra. Szerintem a kettõ nem jön össze egyáltalán.

baly94
Mi a neved ingame?
baly94
Én szinte mindenért tyliummal fizetek, cubitot meg szerzek a lelõtt hajókról. A bányászat meg nem olyan vészes, gyorsan be lehet szkennelni az aszteroidákat, ha van benne cucc akkor szétlövöd, ha nincs akkor nem. Viszont már ott befigyel vásárlásnál a 'get cubits' gomb, ami még nem mûködõképes, de semmi jót nem jelent a jövõre nézve az biztos. Majd a sok überkocka vesz húszmilliárd cubitot a többiek meg menjenek a jó francba.
Fenrir
Hidd el, hogy én is csak addig játszok vele amíg ingyenes,utána törlöm mint a WoT-ot.

ezzel nem is lenne gond, ha nem kerülne minden 'cubit'-ba. a lõszerért cubitban fizetsz, felszerelésért is egy idõ után, hajóért, upgrade-ért.. jelenleg a bétában 0 content van, üres zónák, szinte semmi mission, a bányászat egy vicc. az egész cécó max egy unity webengine promo jelen formájábab, de ha ennél tovább fejlõdik a dolog (bár kétlem hogy még kb egy évet rászánnak, hogy valami legyen is a játékból), biztosan a gatyád is rámegy, hogy olyan hajót rakj össze, amit nem lõnek szarrá 1sec alatt a pénzes játékosok. béta ide vagy oda, ez így semmi

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Fenrir
No, szóval úgy néz ki, hogy a játékban a fõ avatárod a hajód (az állomáson már a pilótával kell mászkálni), vele kell küldetéseket csinálnod. A hajót kívülrõl látod és a WASD-dal tudsz manõvezerni. A lelõtt ellenfelektõl lehet zsákmányolni felszerelést, pl fegyvereket, egyéb kiegészítõket és muníciót amit késõbb a bázison fel lehet szerelni a saját hajónkra.

A hajó egész jól felszerelhetõ, sokféle szerelési pontok vannak ahová többféle modult lehet felrakni amiket még lehet fejlesztgetni is.

Az EVE jellege onnan jön a játékba, hogy az elvégzett küldetések után xp-t kapunk amivel szintet is tudunk lépni. Egy bizonyos xp után képesek vagyunk elkezdeni egy-egy skill tanulását ami utána valós idõben zajlik. Tehát meg van adva, hogy az adott skill-t pl 15 perc alatt tanuljuk meg akkor a tanulás akár offline is folytatódik ha éppen nem játszunk. Amint letelt a 15 perc lehet választani a következõ skill-t tanulásra.

Mondjuk EVE-ben már csináltak egy skill queue-t amibe több skill-t is be lehet tenni egymás után így nem kell manuálisan váltogatni minden skill tanulás után.

Fenrir
Ezt majd holnap bõvebben kifejtem, most lépek aludni 😊

Csirke4
ebbõl egyik se mondott semmit. 😄
Fenrir
Irányítása STO, játékmenet EVE Online.

Utóbbi.

Csirke4
Hogy mûxik a játék? Te irányítod az ûrhajót és neked kell lõni vagy odaklikkelsz, hogy hová menjen és ráklikkelsz a célra hogy automatikusan lõjje?:o
Fenrir
Egy Viper-rel bohóckodom és fogalmam sincs, hogy mit kéne venni rá. Van errõl valami leírás vagy guide?

baly94
Én játszanék ha a wifi hagyná.
Fenrir
Valaki játszik vele aktívan?

Csirke4
Legyen akkor havidíjas. Én speciel rühellem a mikrotranzakciós szarokat amikben általában a fejlesztõk szerint nem jutnak elõnyhöz a játékosok de a valóságban azok nélkül esélyük sincs olyanokkal szemben akik használják.
baly94
Az az igazság, hogy a játék nem "fos" , böngészõs játékhoz képest elképesztõen néz ki, de igen nagyon el tudják rontani az ilyen fizetõs marhaságokkal. Jó persze meg kell élniük valamibõl, de ez már rablás.
JethroHUN
elmennek a fenébe egy fos böngészõs játékért fizetni egy havi fizetést..

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elnézve az upgrade árakat, egy normálisabb hajó összerakása simán lesz egy havi fizetés (v. több) ha a bigpoint a megszokott tarifával operál + a boosterek.. valami seafight fórumon olvastam hogy ha mindent maxra akarsz húzni, az cirka ~500.000ft

Caliph
de nyilván úgy is alakul még hiszen béta

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
hát nem tudom. bányászás része egyáltalán nem tetszik iszonyat sokat kell keresgélni,ráadásul állandóan zaklatnak a gépi ellenfelek. meg a módja sem jön be annyira,szétlövöm és esik belõle a hasznos cucc...itt kicsit hajazhattak vna Eve onlinera. Másik meg h cylon hajók a raider és heawy raider után sztem nem vmi szépek.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

beírja a pofa chatre -> 'Lesson1: See a cylon, JUMP!' <#nyes>

elég igényes a cucc, még lehet belõle valami.

baly94
Én is bent vagyok a bétában, nekem nagyon tetszik így elsõre, nagyon jól néznek ki a dolgok, a grafika szerintem nagyon szép ahhoz képest, hogy böngészõs játék. A gameplay-t még nem nagyon volt idõm részletesen kipróbálni, de tetszetõs. Egyébként a kedvenc sorozatom, szóval ez is közrejátszik 😄. Viszont van egy nagy problémám, amire talán valaki tud innen megoldást. Az a baj, hogy mikor belépek és elkezdek játszani a wifi egyszerûen szétkapcsol. Nem számít mit csinálok vagy hol vagyok a játékban, kis idõ után egyszerûen szétkapcsol. És még a jelerõsség is kiváló. Aztán ha bezárom a játék-ablakot automatikusan újracsatlakozik. Valaki tud rá valami megoldást?
Caliph
nekem tetszetõs de van még bõven javitanivaló rajta. cylon raiderrel repkedek még 1 szintet sikerült is lépni...többit majd januárban vizsgák utáni levezetésként😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fenrir
Én is most kaptam béta meghívót, holnap megnézem és írok róla valamit, hogy milyen.

Caliph
na én mst kaptam combat statust. kicsit játszottam is vele,de sajna januárban tudok többet foglalkozni vele. képet videot a szabályok szerint nem lehet közölni.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

cikasz
Hát iszonyat lagos szar 😞 átmentem egy másik galaxisba bányászni. megnyomom a gombot, hogy mozgok erre 5-10 másodperc mulva történik valami.

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Egymillió screenshot van a neten ne kelljen már szarakodnom vele 😄
A graf ahoz képest, hogy webes igen jó! Csak lassú. Kezdel egy kis irányitással aztán jön EGY hajó 😊 Azt most sikerült kilõnöm most , hogy oda is figyeltem. Aztán bedokkolsz a Galacitcára és kreálsz egy karatkert meg hajót választol mellé.
Itt tartok most.

cikasz
kb 10 percet szórakoztam vele mert nem volt túl sok idõm, de nem igazán "jött át" 😄 Jött pár hajó elkezdtek lõni, de nem igazán tudtam visszalõni azok meg csak repkedtek körbe és tüzeltek...
Meg ez a webes felületen való játszás.. hááát.

0Fritz0
Képek, tapasztalatok?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fenrir
Te tudsz vele játszani?

cikasz
Na most megy. Lehet, hogy csak a szerver nem ment az elöbb.

cikasz
bekerültem, elmentem az oldalra és amikor csatlakozom az eu szerverhez azt irja, hogy installáljam azt a webplayert vagy mit. megcsinálta és ezután sem aktiv a play gomb 😞

Fenrir
A hivatalos oldalon lehet regisztrálni, hogy bekerülhessünk a bétába.

finaltrekker
RPG.

www..KALOZOK.com

Fenrir
Pl a Battlefield Heroes is ilyen.

Quakelive is ilyen

Ez stratégia vagy külön TPS?

finaltrekker
Jó, az igaz nem tudtam, hogy már kész az engine. Amúgy a becsléseid csak akkor helyesek, ha tényleg böngészõs játék. Én sehol sem olvastam, hogy böngészõben kéne játszani, csak azt, hogy böngészõbõl indúl. Sok ilyen játék van. Az az értelme, hogy start elõtt mindig megnézd az oldalt és lásd a saját vagy külsõ reklámokat. Egyébként böngészõben futó, igényes, 3d-s grafikájú mmorpg-t még nem láttam.

www..KALOZOK.com

Csirke4
Itt ennél a játéknál azt írták, hogy nem lesz semmilyen kliens tehát a böngészõben lehet majd játszani. :o
Csirke4
A WWII Online ilyen volt egy ideig.

Klienst kellett leszedni, de böngészõbõl indult.
Gurren
nem tudom, de már találkoztam olyannal.