Battlestar Galactica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl: te 30-as vagy az ellenség meg csak 20-as nem számolja +1-nek mert gyengébbet õltél meg.Asszem max 6-8 szinttel alacsonyabbig adja meg a pontot.
-Ellenséges mûveletek zavarása (progi nem fogadja el a játoks öléseimet , jutalmat megkapom értük de küdit nem )
-Fegyveregységek kikapcsolása (még gyenge vagyok ehhez )
Aszteroidakutatás:csak a megadott rendszerben szkennelt aszteroidát fogadja el.
Rendszerõrjárat: megadott ideig megadott rendszerben.
Ellenséges mûveletek zavarása: ellenséges játékost kell kilõni nem NPC-t.
Jobb felsõ ikonok közül válaszd a sárga téglalap szerût és ott a megbízások fület. Ott látod melyik rendszerbe szól a kutatás és õrjárat küldetés. A többi rendszerfüggetlen.
A fegyverrendszerek és konténerek újratermelõdnek bizonyos idõközönként.
Én is elkezdtem játszani az emberek oldalán.
Következõ a problémám . Nem tudok pár küldetést megcsinálni .
1.Fegyveregységek kikapcsolása:itt arra gondolok , hogy kisbolygón elhagyott fegyvereket kell szétlõni de nem találok ilyet . Elején volt egy felderítõ küldi ahol volt ilyen de azok már nincsenek Denlta Canopis-on .
2.Aszteroidakutatás:már vagy 1000 aszteroidát szkenneltem többõl ki is bányásztam a nyersanyagot de nem történik semmi . A kiírt feladat szerint 24 aszteroidát kell megvizsgálni de nekem 0-át ír miközben sokat átkutattam nyersanyag után .
3.Rendszerõrjárat:feladat szerint nekem kiosztott rendszerekben kell örjáratozni de naplóban nem találom a rendszerek nevét . Hol lehet megtudni , hogy melyik rendszerbe menjek el ?
4.Ellenséges mûveletek zavarása:feladat szerint ellenségbõl legalább 1-et ki kell lõni . Már vagy 20 cylon vadásszal végeztem és nagyobb hajókat is kicsináltam és még sem fogadja el a progi a küldetést . Esetleg mást kell csináljak ?
Segítsetek kérlek mert elakadtam .
Banderas: kezdésnek jók a drónok. Maradj a térkép alján ott gyengébbek az ellenfelek. Fejleszd a hajód és a képességeid. Idõvel könnyebb lesz.
Most úgy átalakították a szervert,hogy az a kevés magyarítás is elment róla.
Nem értem annyi más játékot megcsinálnak ukrán,román,szerb,lett,litván,bolgár nyelven de magyarul alig.Miért?????
Cylonoknál a 6-sal embereknél a csajjal kell beszélni a pihenõben.
Egy kicsit tényleg játszok már vele.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Adama lenn van Alfa Cetin. Ha megnyitod a világtérképet balra lent.Van a rendszer mellett egy nagy kolónia jelkép.
Több egymás utáni ugrással tudsz visszajutni ha van tyliumod.
Most kezdtem el, de eljottem Adamaektol, hogy jutok vissza Adamahoz?
A pegasusnal vagyok arra meg nem enged dokkolni.
Légyszi mondja már meg valaki, hogy lehet elõre haladva visszafele lõni. Rövid ideig lehet csak megjátszani, sokszor láttam alkalmazásban, de én sose tudtam megcsinálni.
köszi nabradius
Ez az egy van és olyan amilyen de nekem tetszik.
Én Cylon oldalon kezdtem, mert szerintem állati cool arcok, fõleg a páncélosok. Az emberi Cylonokban nincs sok fantázia, kivétel Number 6-t.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A rendszerõrjáratot mindig megcsinálom, mert legalább az változatos és nem unom meg.
Egy jó harc engem kárpótol mindenben.
Kattintok, meg célra tartom a hajót. Gyakorlatilag csak ezt kell csinálni.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Küldetésekért menj a Galactikán a kantinba Starbuck-hoz és Apollohoz.
Ha a Tauronon kezdted akkor egy másik szerveren elölrõl kell kezdened. Mindig azt ajánlja ahol kevesen vannak fenn.
Szerintem van magyar flotta de itt nem nagyon van jelen egyik sem.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Bányászni bányászágyúval érdemes. A hajó szerintem mindegy.
A nagy hajót simán lel lehet szedni vadásszal ha egyedül van. Fejleszd a rendszereid és a képességeid és nem szednek le olyan könnyen.
Új vagyok a játékban, "gonosz" robotokkal (õk egyébként mennyire gonoszok? Nem ismerem az eredeti mût) vagyok, de a leírások alapján egy fokkal több érzelemre számítottam, tehát hogy emberszerûbbek, de sebaj.
Sima vadászom van, mert az gyors, jobban manõverezhetõ. Ezt a hozzá állást mindig megszívtam, mert mindenhol leszedtek, nem igazán foglalkozva azzal, hogy én jól manõverezek, sem azzal, hogy gyors vagyok. Itt versenyképes a gyorsabb hajó, a lomhább de erõsebbel szemben?
Van valami kritikus dolog, amire oda kéne figyeljek?😊 Egész szórakoztató a játék.
Érdemes a kisebb hajókat fejleszteni, vagy gyûjtögessek komolyabb hajókra? Tyront nem találom. Elugrottam a megadott szektorba, de nem találtam meg. Mindig állandó helyen van? Mert akkor egy koordit írjon vki. Vannak céhek, guildok, szövik a játékban? Persze magyarok érdekelnek csak.
Hirtelen csak ennyi.
Szerintetek melyikkel érdemes mondjuk bányászni, a viperával vagy a maul-lal?
Vagy menjek magasabb szintû helyekre a maul-lal?
5 perc alatt kb 1000-szer lõttek, ki kurva sokan vannak fenn ilyenkor hajnalban.Ezt a sok kockát aki alvás helyett játszanak.Én a melóhelyen csinálom de sokuknak nincs élete csak ezzer a szarral játszanak,gondolom se családjuk se életük.Ma hajnalban minden mezõn kb 2-3 ember hajó volt és vadásznak mindenre ami mozog.Igy nem lehet játszani.A wow-ban is ezt utáltam meg.Amint beléptem már ott várt egy hordás és kinyírt.Állandóan meghalni feltámadni nem játék.Abban semmi élvezet.Én végeztem ezzel.
Tapasztalatom szerint mindig nyersz csak nem biztos, hogy 200 cubitot adnék 14 könnyû aknáért...
Itt lehet nyerni viszont az FTL koordináták darabkáit amibõl ha megvan a 100 akkor lesz valami valamilyen konvojjal. Vagy megkapod vagy levadászhatod vagy valami ilyesmi.
bakkir!
Bányászhajót úgy kérsz, hogy szkennelsz egy kisbolygót (nekem viper-el nem sikerült de én nem fejlesztettem nagyon)és ha van benne valami akkor automatikusan felajánlja 100 cubit -ért cserébe.
Party-ra hívni úgy tudsz, hogy kijelölöd az illetõt és nyomsz egy jobb klikket a képén ami középen felül jelenik meg. Csak akkor tudod meghívni ha még nincs partyba mással.
Az, hogy mi éri meg jobban az szemlélet kérdése. A bányászat simán unalmas de nem sérül a hajó. Bár békében bányászni úgysem tudsz mert ha más nem jön akkor a gép rak be ellened valamit.
Kérdés.Pihenõben a csajnál van egy új beszélgetés 3 dolog közül lehet választani mind cubitba kerül.Azok micsodák és mit kell csinálni?
Én is nemrég kezdtem el a játékot, 8-as szintû vagyok, Tauron szerveren játszok, új hajóra gyûjtök.
2 kérdésem lenne, az elsõ, hogyan lehet bányászhajót kérni?
A második, hogyan lehet csinálni, hogy több emberrel egy csoportba legyünk?
Én minden nap megcsinálom a napi küldetéseket, de ezen felül melyik jövedelmezõbb, a bányászat vagy a harcok?
Elõre is köszi a válaszokat!
Még a maullal mentem és jött mellettem még egy maulos. Szinte egymás elõl bányásztunk, volt, hogy mindketten lõttünk egy aszteroidát. De mikor jött egy ellen és nekiment a másiknak akkor én segítettem neki. Amikor engem támadtak meglepõ módon õ is segített. Mert ilyen is van szerencsére.
Van egy két olyan hely ahól nagyon sok aszteroida van és 50%-uk kb 1000-1800 nyersanyagot ad,mindháromból.Csak az a gáz ezekkel,hogy komoly védelmük van és nem gépi hanem humán.Vannak játékosok akik odatelepülnek 40-60-as szintüek egy csatahajóval és mindent kilõnek ami odatéved.Mikor bekerülök a radartávukba azonnal elindulnak felém és addig üldöznek mig nem ugrom el.Persze gyorsak és atomot lõnek így nem lehet õket lerázni.Csak ugrással.Kicsit bosszantó,hogy az ilyen helyeken õk hülyére szedik magukat.Szerintem kb 1 óra alatt 1000.000 összejön mindenbõl így nekik kb.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Most a viperrrel csinálok minden quest-et amit lehet mert olcsó a fenntartása.
Köszi a tanácsot majd gyakorolom. A gázzal játszottam de a kamerával nem nagyon.
Szerintem vannak akik csak a kis vadászt fejlesztik a csúcsra.Én azért gyûjtök,hogy 20-as szinten tudjak csatahajót venni.A fele már megvan és még 4 szint.