Battlestar Galactica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem irtam,hogy a pihenõhelységben a csajnál.
A csajnál én tudok új témában beszélni.Bár nem értem meg teljesen angol.Valakit vagy valakiket meg kell keresni asszem.És lehet venni nála valami FTL cuccot is de ezekre nem jöttem rá ha valaki tudja mi ez irjon.
Nem tudom mennyi idõre kapjuk meg.
Viszont van megoldés a harcra.
Mikor más ellen harcolsz vált arra a nézetre,hogy öt lásd folyamatosan igy mindig öt követi a kamera és neked csak arra kell forditani a hajót.Játszani kell a sebességgel is.Nem lehet max. gyorsan fordulni mielött nagyot fordulsz gázt le majd mikor jössz ki belöle ujra nagy gáz.Ezt gyakorold üres területen hamar belejössz.Probálj közel és a háta mögött maradni az ellennek akkor nem tud mit tenni.Ha a végén feladja és menekül már vége is hisz nagy turbóra kapcsolsz és addig lövöd mig fel nem robban.
Viszont van megoldés a harcra.
Mikor más ellen harcolsz vált arra a nézetre,hogy öt lásd folyamatosan igy mindig öt követi a kamera és neked csak arra kell forditani a hajót.Játszani kell a sebességgel is.Nem lehet max. gyorsan fordulni mielött nagyot fordulsz gázt le majd mikor jössz ki belöle ujra nagy gáz.Ezt gyakorold üres területen hamar belejössz.Probálj közel és a háta mögött maradni az ellennek akkor nem tud mit tenni.Ha a végén feladja és menekül már vége is hisz nagy turbóra kapcsolsz és addig lövöd mig fel nem robban.
Én nem igazán tudom irányítani a viperemet. Amikor csinálok egy bukfencet akkor a tetején ahelyett, hogy fejen repülne tovább visszaáll a talpára. Ilyenkor úgy összezavarodok, hogy azt se tudom merre tovább. Gépi ellenségnél nincs gond de egy játékos már problémákat okoz. Próbáltam mindenféle kameranézetet, eddig a belsõ nézet tûnik a legjobbnak. Ott viszont az a gáz, hogy nem tudok arra nézni az egérrel amerre akarok.
Az atomrakéta se okoz max sebzést állandóan. Az ideális távolságon kell kilõni különben nem sokat ér. Én amiket bekaptam azok ütöttek mint a nagyfesz.
Az báziscsillagot ha megkapod kell melléd egy flotta is különben hamar véged.
Mennyi idõre kapja meg az ember a 10k meritért cserébe?
Az atomrakéta se okoz max sebzést állandóan. Az ideális távolságon kell kilõni különben nem sokat ér. Én amiket bekaptam azok ütöttek mint a nagyfesz.
Az báziscsillagot ha megkapod kell melléd egy flotta is különben hamar véged.
Mennyi idõre kapja meg az ember a 10k meritért cserébe?
Eddig kb 25-30 ellenséges képet lõttem le a küldiket leadtam és igy is csak 1500 pontot kaptam.Igaz 500 pont egy atomrakéta de láttam bevetés közben és nem olyan hatékony mint amenyibe kerül.Amugy 10.000-re gyûjtök.Kiváncsi vagyok mi történik akkor ha átveszem az ûrállomás irányítását.
😊
Én a lvl 5-ös kis raideremmel egyedül majdnem kicsináltam egy olyan 23-as 1000 életerejû hajót.
Levittem kb. 350-re úgy hogy az enyém csak 450 volt.
Én a lvl 5-ös kis raideremmel egyedül majdnem kicsináltam egy olyan 23-as 1000 életerejû hajót.
Levittem kb. 350-re úgy hogy az enyém csak 450 volt.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nem. Van aki olyan mint a cigányok. Egyedül gyávák és lószart sem érnek.
http://www.akciofigura.hu
Igen kb 400 xp-t.
Nos ma csak véletlenül összeakadtam egy vadásszal rálõttem párat mielõtt elugrott.Csináltam tovább a feladatot mikor megjelent pár vadász és leszedett a fura az volt,hogy köztük volt az is akire lõttem pár perccel azelõtt.Képes volt összeszedni pár havert és visszajönni,hogy bosszúból engem kilõjön.Vannak akik véresen komolyan veszik ezt a játékot.
Nos ma csak véletlenül összeakadtam egy vadásszal rálõttem párat mielõtt elugrott.Csináltam tovább a feladatot mikor megjelent pár vadász és leszedett a fura az volt,hogy köztük volt az is akire lõttem pár perccel azelõtt.Képes volt összeszedni pár havert és visszajönni,hogy bosszúból engem kilõjön.Vannak akik véresen komolyan veszik ezt a játékot.
Nekem is az az utolsó csak éna tutorialt is beleszámítottam mivel asszem az is ad valamit ha megcsinálod.
Jól megszívtam ma reggel.
Ellenséges területen kellett szkennelnem és volt ott egy banshee. Nem kötöttem bele mert nem azért voltam ott meg hát kisebb is volt. Õ viszont nekem jött. Gondoltam ha keresi a bajt akkor megkaphatja. Szembe fordultam és felvettem a harcot. A fene gondolta, hogy van 2 nukija....
Ellenséges területen kellett szkennelnem és volt ott egy banshee. Nem kötöttem bele mert nem azért voltam ott meg hát kisebb is volt. Õ viszont nekem jött. Gondoltam ha keresi a bajt akkor megkaphatja. Szembe fordultam és felvettem a harcot. A fene gondolta, hogy van 2 nukija....
4 küldetés?
Nekem csak 3-at adott és vége,
Az utolsó az volt amikor csak rakétákkal szét kell löni 3 drónt és bányászni kellett.
Mi a 4-dik??????????
Nekem csak 3-at adott és vége,
Az utolsó az volt amikor csak rakétákkal szét kell löni 3 drónt és bányászni kellett.
Mi a 4-dik??????????
Nekem folyamatosan adják. Fõ küldetés nincs de alap dolgokat adnak.
Hát volt az elsõ 4 quest utána semmi, kint meg gyûjtögettem nyersanyagokat meg öltem pár kolóniást meg droidot és ketteshez meg hatoshoz kelett menni, azóta megint semmi. Szinte semmilyen fõbb kküldetés nincs a 4. óta.
Csináld a quest-eket. Fejleszd a hajót, a fegyvereket és a képességeket.
Mióta tegnap volt ez a frissítés azóta sûrûn vagy hogy beakad a hang meg kifagyok pár mp-re.
Gondolom ti is láttátok mennyibe kerül a játék legerõsebb hadihajója.
Cylonoknál lévõ ha 20-as szintü lennék és nem azzal törödnék,hogy megpróbáljam szép lassan összeszedni hanem megvenném akkor 23.000 forintba kerül.
Nincs ezen a bolygon amit ennyiért megvennék mármint játékot.Azt hittem max 5-6000 FT lesz.
Cylonoknál lévõ ha 20-as szintü lennék és nem azzal törödnék,hogy megpróbáljam szép lassan összeszedni hanem megvenném akkor 23.000 forintba kerül.
Nincs ezen a bolygon amit ennyiért megvennék mármint játékot.Azt hittem max 5-6000 FT lesz.
Nem értem egy 68-as csatahajóval mit csinál?
Csak megy mezöröl mezõre és leöl minden ellenséget?Mást nem is tud csinálni a kis hajókért már semmit sem kap.
Csak megy mezöröl mezõre és leöl minden ellenséget?Mást nem is tud csinálni a kis hajókért már semmit sem kap.
Tényleg ha egyesnél nincs több felvehetõ küldetés akkor, mennjek ki ölni embereket?
Kevesen használnak ilyeneket. De nekem is van a viper-emen egy manõverezés csökkentõ 😄 meg egy artemis modul.
Eddig ilyenekkel nem foglakoztam mivel pont ez a rész nincs forditva a játékban.
Nem igazán tudom mi micsoda.Azt hittem erös páncél és erõs fegyver kell és kész.
Nem igazán tudom mi micsoda.Azt hittem erös páncél és erõs fegyver kell és kész.
Emelni kell a tûzfal szintet akkor nem tud olyan nagy károkat okozni.
Te is vehetsz a hajódra olyan modult amivel megbénítod meg ilyenek.
Azért mondtam, hogy általában 22-23-ig vagyok fenn mert 22 körül elalszik a gyerek. De ha nem akkor csúszik minden vagy elmarad. Szóval a játékidõm olyan mint a kutya vacsorája... 😄
Te is vehetsz a hajódra olyan modult amivel megbénítod meg ilyenek.
Azért mondtam, hogy általában 22-23-ig vagyok fenn mert 22 körül elalszik a gyerek. De ha nem akkor csúszik minden vagy elmarad. Szóval a játékidõm olyan mint a kutya vacsorája... 😄
Nemtudom én igaz még csak most ismerkedem a game-el de pár órája felszálltam meg FTL-eztem egy közelebbi helyre ahol volt vagy 5 ellenség és kb 3at leszedtem utána 94 életerõnél FTL vissza bázisra. Bár még cska lvl1es voltam azok se lehettek sokkal többek max 4-5.
Egyébként heavy raider is tud oylat hogy vírust küld a másik hajójára meg iylenek ilyen támogató szerepet tölt be de azzal is lehet harcolni max nem úgy mint a sima raiderrel.
Egyébként heavy raider is tud oylat hogy vírust küld a másik hajójára meg iylenek ilyen támogató szerepet tölt be de azzal is lehet harcolni max nem úgy mint a sima raiderrel.
Ilyenkor napközben nem lehet felmenni mert rengetegen vannak fenn és semmit sem tudsz csinálni.Viszont sok ellenség is fenn van és agyaggalamb vadászatot tartanak a hajómon állandóan.Csak 22-06 között érdemes felmenni mert akkor nagyon kevesen vannak fenn és alig van ellenség is.
Ma olyat láttam ami kezdi elvenni a kedvem ettõl a játéktól.
Egy 30-as kari egy vadásszal kb 600AP-vel megtámadot.Nekem sorhajóm van 2020 AP-vel és rámnyomott egy technikai baromságot amivel teljesen megbénult a hajóm azt szépen szétlõt.
Annyira jó ,hogy vannak akik csak felmennek és mások örömét elveszik a játéktól.
Egy 30-as kari egy vadásszal kb 600AP-vel megtámadot.Nekem sorhajóm van 2020 AP-vel és rámnyomott egy technikai baromságot amivel teljesen megbénult a hajóm azt szépen szétlõt.
Annyira jó ,hogy vannak akik csak felmennek és mások örömét elveszik a játéktól.
Nem az volt a gond hanem az hogy 22:35-ig vártalak mivel azt irtad 22-23 között vagy fenn.Mivel dolgozom és hajnalban kelek nehéz 22:00 után még fenn maradnom.Viszont ha most fenn vagy akkor mehet.
Nem jött össze😊
Tévedtem!
Denebol!
Denebol!
71 duneyrr jónak tûnik.
Odamegyek most.
Ha gondolod gyere.
Odamegyek most.
Ha gondolod gyere.
Üdv.Én is cylon vagyok Zole néven futok.
Az irányítás tényleg xar....volt,hogy azért lõttek ki mert úgy cikázott körülöttem az ellenséges játékos,hogy azt sem tudtam hol vagyok nemhogy rá is lõjek.
Az irányítás tényleg xar....volt,hogy azért lõttek ki mert úgy cikázott körülöttem az ellenséges játékos,hogy azt sem tudtam hol vagyok nemhogy rá is lõjek.
Sziasztok!
Tauron szerveren vagyok cylon nevem WashingMachine.
Játék irányítása valami borzalmas egérrel, wasd-vel meg halál.
Tauron szerveren vagyok cylon nevem WashingMachine.
Játék irányítása valami borzalmas egérrel, wasd-vel meg halál.
Ez igaz.
Tegnap egy ember egy kis vadászgéppel megtámadta a kisbolygon lévõ bányámat.
Asszem 26-os volt és a hajója kb 800 AP-vel rendelkezett.Én egy sorhajóval közelítettem 1960 AP-vel összecsaptunk nekem alig 200 ment le neki meg alig maradt 50 mikor elugrott.Pedig ö még rakétázott is.
Gaben001 hogy legyen ma?Hol és mikor találkozunk ,hogy megejtsük a csatát?
Én is a kis vadászommal megyek az kevesebbe kerül javíttatni.
Tegnap egy ember egy kis vadászgéppel megtámadta a kisbolygon lévõ bányámat.
Asszem 26-os volt és a hajója kb 800 AP-vel rendelkezett.Én egy sorhajóval közelítettem 1960 AP-vel összecsaptunk nekem alig 200 ment le neki meg alig maradt 50 mikor elugrott.Pedig ö még rakétázott is.
Gaben001 hogy legyen ma?Hol és mikor találkozunk ,hogy megejtsük a csatát?
Én is a kis vadászommal megyek az kevesebbe kerül javíttatni.
Nekem az tûnik logikusnak, hogy egy raider csak a festéket tudná lekaparni a tökéletesített jotun -ról
Találtam a játékban egy hibát.
A parancsnoknál felvehetõ küldiknél a 3-dik ahól egy másik hajóval csak rakétákkal szét kell löni 3 drónt és bányászni kell.
Ott ha nem mész vissza a drónokkal harcolni hanem elöbb begyüjtöd az összes aszteroidát akkor nagyon sok nyersit szerezhetsz.A játék kezdetén ez nagyon jó.Plussz akárhányszor kezded a küldit mindig kapsz +100 rakétát is ajándékba.A lényeg a végén halj meg,hogy a drónok gyõzzennek és akkor lehet ujra kezdeni.kb25-30 perc egyszer megcsinálni de több ezer nyersit kapsz mindháromból plussz a rakéták.
A parancsnoknál felvehetõ küldiknél a 3-dik ahól egy másik hajóval csak rakétákkal szét kell löni 3 drónt és bányászni kell.
Ott ha nem mész vissza a drónokkal harcolni hanem elöbb begyüjtöd az összes aszteroidát akkor nagyon sok nyersit szerezhetsz.A játék kezdetén ez nagyon jó.Plussz akárhányszor kezded a küldit mindig kapsz +100 rakétát is ajándékba.A lényeg a végén halj meg,hogy a drónok gyõzzennek és akkor lehet ujra kezdeni.kb25-30 perc egyszer megcsinálni de több ezer nyersit kapsz mindháromból plussz a rakéták.
a nagy hajók sérülékenyek a kis vadászokkal szemben,ez le is van irva😊
még nem tartok nagy hajónál de ha jelzik ezt nyilván valahogy be is van tartatva😊
még nem tartok nagy hajónál de ha jelzik ezt nyilván valahogy be is van tartatva😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elhagyatott terület nemigen van 😊
Majd viperrel megyek, annak olcsóbb a javítása😊
A pegazus önmagában nem elég, kell mellé egy flotta is.
Van a jobb alsó sarokban egy elég gyenge rendszer. Alig van benne aszteroida. Az szerintem jó lesz. Majd megnézem a nevét .
Majd viperrel megyek, annak olcsóbb a javítása😊
A pegazus önmagában nem elég, kell mellé egy flotta is.
Van a jobb alsó sarokban egy elég gyenge rendszer. Alig van benne aszteroida. Az szerintem jó lesz. Majd megnézem a nevét .
Eddig 1 db klón hajost tudtam lelöni azt is csak véletlenül.
De igy is kaptam 158 pontot.
Ha összejön 10.000 akkor átvehetjük a bázis irányítását.Kiváncsi vagyok akkor mi fog történni.
[email protected] az MSN cimem itt elérsz.
De igy is kaptam 158 pontot.
Ha összejön 10.000 akkor átvehetjük a bázis irányítását.Kiváncsi vagyok akkor mi fog történni.
[email protected] az MSN cimem itt elérsz.
Van egy ragyogó ötletem.
Te ember én cylon vagyok ha te kilösz engem nekem max 500-600 titánba kerül a javítás és fordítva is.
Szervezzünk meg találkozot egy elhagyatott területen és löjük ki egymást felváltva igy a küldit is és pontos is szerzünk.A titánt meg könnyen lehet pótólni.Ma este 22-23 közt az elsö csatát össze is hozhatnánk.
Te ember én cylon vagyok ha te kilösz engem nekem max 500-600 titánba kerül a javítás és fordítva is.
Szervezzünk meg találkozot egy elhagyatott területen és löjük ki egymást felváltva igy a küldit is és pontos is szerzünk.A titánt meg könnyen lehet pótólni.Ma este 22-23 közt az elsö csatát össze is hozhatnánk.
Reggel 5-6-ig vagyok általában fenn meg este 22.23-ig.
Ha meglátlak felveszlek a barátlistára aztán már könnyen megy a dolog.
Ha meglátlak felveszlek a barátlistára aztán már könnyen megy a dolog.
Sikerült regiznem Tauronra emberként.
ITEN a nevem jó lenne néha összejönni közös akciókat csinálni.
ITEN a nevem jó lenne néha összejönni közös akciókat csinálni.
Amúgy regiztem emberként is csak kiváncsiságból de sajnos nem a tauronra kerültem.
Amugy regizésnél nem is lehet kiválasztani hova akarunk kerülni a gép oda tesz ahova akar.
Amugy regizésnél nem is lehet kiválasztani hova akarunk kerülni a gép oda tesz ahova akar.
Elég sokat játszottam a wow-al és a lotroval is.
Ismerem a kockákat sajnos....
Õk azok akik a nap 24 órájában csak ezeket játszák 100%-ig profik ebben.
Nem csoda ,hogy legyõztek téged engem is.Már ki tudja mióta nyomják lehet olyan gyõzött le aki már 2 éve nyomja megvan minden hajója minden fejlesztése már csak hecbõl jár fel.
Ismerem a kockákat sajnos....
Õk azok akik a nap 24 órájában csak ezeket játszák 100%-ig profik ebben.
Nem csoda ,hogy legyõztek téged engem is.Már ki tudja mióta nyomják lehet olyan gyõzött le aki már 2 éve nyomja megvan minden hajója minden fejlesztése már csak hecbõl jár fel.
Szerintem rendben van a dolog. Ez játék. Ez a célja.
Maradjon mindenki a méreténél, hogy fair legyen a küzdelem.
Reggel nyírt ki egy játékos akire szinte rá se tudtam lõni. Nem értem, hogy tud így manõverezni, hogy végig a hajóm tetején dekkol. Volt 5400 AP-m meg 8 nehéz ágyúm. Neki 2000AP-ja se volt és 2 fegyverrel lõtt ha jól láttam. Simán kicsinált. Nem az a gond, hogy legyõznek hanem az, hogy szerintem nem korrekt módon tették.
Maradjon mindenki a méreténél, hogy fair legyen a küzdelem.
Reggel nyírt ki egy játékos akire szinte rá se tudtam lõni. Nem értem, hogy tud így manõverezni, hogy végig a hajóm tetején dekkol. Volt 5400 AP-m meg 8 nehéz ágyúm. Neki 2000AP-ja se volt és 2 fegyverrel lõtt ha jól láttam. Simán kicsinált. Nem az a gond, hogy legyõznek hanem az, hogy szerintem nem korrekt módon tették.
Ha Zole nevü cylon hajóval találkoztok ne lõjetek rá.
Nem szép,hogy itt beszélgetünk bent meg kinyirjuk egymást.
Nem szép,hogy itt beszélgetünk bent meg kinyirjuk egymást.
köszönöm szépen a segítséget
A fegyveregység kikapcsolása az amikor keresel elhagyott aszteroida állomásokat és kilövöd.De vigyázz ezek általában 12-es erösségüek és sok rakétájuk van a másik meg ,hogy más pvp-s játékost kinyirsz.
pl te ember vagy akkor cylon játékosokat próbálsz elkapni és szétlõni mint pl engem.
pl te ember vagy akkor cylon játékosokat próbálsz elkapni és szétlõni mint pl engem.
Sziasztok, nekem olyan gondom akadt, hogy aamikor Adama és Starbuck-tól kaptam feladatokat megcsináltam mindent, kivéve a fegyveregség kikapcsolását (Nem tudom hol keressem ezt) és az Ellenséges mûveletek megakadályozása (Amikor 2 ellenfelet kell kiiktatni de nem tudom kikek és hogy hol keressem) feladatok nem, mert nem tudom hogyan kell sajna. Tudna nekem valaki ebben segíteni?
elõre is köszööm
elõre is köszööm
Én így csinálom:
Printscreen gombot megnyomod játék közben, majd paint-et megnyitod. Kiválasztod a szerkesztés menübõl a beillesztés opciót. Amikor berakta a kép menübõl kiválasztod a nyújtás/döntés opciót és beállítod a kép méretét.
Majd feltöltöd egy ingyenes tárhelyre és belinkeled.
Biztos van rá profibb mód is de az én évi 2 linkelésemhez kár új módszert kidolgozni.
A küldetés:tegyél jelentést egyesnek. gondolom beszéltél már vele.Hát passz. Ha tudsz tovább menni a játékban akkor ne foglalkozz vele.
Nem hiszem, hogy én nyírtalak volna ki 😄 Kevés játékost öltem eddig. Általában én vagyok a vesztes 😄
Printscreen gombot megnyomod játék közben, majd paint-et megnyitod. Kiválasztod a szerkesztés menübõl a beillesztés opciót. Amikor berakta a kép menübõl kiválasztod a nyújtás/döntés opciót és beállítod a kép méretét.
Majd feltöltöd egy ingyenes tárhelyre és belinkeled.
Biztos van rá profibb mód is de az én évi 2 linkelésemhez kár új módszert kidolgozni.
A küldetés:tegyél jelentést egyesnek. gondolom beszéltél már vele.Hát passz. Ha tudsz tovább menni a játékban akkor ne foglalkozz vele.
Nem hiszem, hogy én nyírtalak volna ki 😄 Kevés játékost öltem eddig. Általában én vagyok a vesztes 😄
Amugy ilyen képet hogy lehet betenni?
Sanos én nem értek ilyenekhez.
Sanos én nem értek ilyenekhez.
Amugy tegnap egy ilyen hajó csinált ki kb ilyen szintü remélem nem te voltál.
A küldetés:-tegyél jelentést egyesnek
kihivás szintje:1
szektor:mind
Küldetést egyestõl kaphatsz a parancsnoki hidon van.Válaszd a célpont frissités lekérdezése menüpontot.(hozzáteszem ilyet sehol nem találok a játékban még a beszélgetés menüben sincs senkinél).
Ha teljesítettél egy küldetést,beszélj ismét egyessel,aki további parancsokat ad.
Ennyi és ez a küldi a kezdetektõl fenn van és nem tudom mi ez.Egyesnél 3 küldit lehetet megcsinálni azok megvannak többet nem adott.Remélem nem valami bug most vettem egy erõs hajót nincs kedvem ujra kezdeni.
A küldetés:-tegyél jelentést egyesnek
kihivás szintje:1
szektor:mind
Küldetést egyestõl kaphatsz a parancsnoki hidon van.Válaszd a célpont frissités lekérdezése menüpontot.(hozzáteszem ilyet sehol nem találok a játékban még a beszélgetés menüben sincs senkinél).
Ha teljesítettél egy küldetést,beszélj ismét egyessel,aki további parancsokat ad.
Ennyi és ez a küldi a kezdetektõl fenn van és nem tudom mi ez.Egyesnél 3 küldit lehetet megcsinálni azok megvannak többet nem adott.Remélem nem valami bug most vettem egy erõs hajót nincs kedvem ujra kezdeni.