Battlestar Galactica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem kaptam választ a kérdésemre.
Mind ember mind cylonnál a fönöknél lehet felvenni az elsö feladatot.
Én 3 feladatot csináltam meg de még mindig folyamatban van ezt irja ki az elsö feladatra.
Nálatok is ez van vagy csak énekem nem lehet leadni ezt a küldit?
Amugy elég szépen lehet bányászni eddig kb 200.000 tyliumot szedtem be belöle csak tényleg gáz,hogy a végén mindig jön egy nagyon erös játékos(nem is gép) és kinyir.Amugy néztem percenként egy kis bolygóbol 480 anyagot lehet szedni mig ki nem ürül.Ez nálatok is igy van vagy lehet ezt gyorsítani?
Mind ember mind cylonnál a fönöknél lehet felvenni az elsö feladatot.
Én 3 feladatot csináltam meg de még mindig folyamatban van ezt irja ki az elsö feladatra.
Nálatok is ez van vagy csak énekem nem lehet leadni ezt a küldit?
Amugy elég szépen lehet bányászni eddig kb 200.000 tyliumot szedtem be belöle csak tényleg gáz,hogy a végén mindig jön egy nagyon erös játékos(nem is gép) és kinyir.Amugy néztem percenként egy kis bolygóbol 480 anyagot lehet szedni mig ki nem ürül.Ez nálatok is igy van vagy lehet ezt gyorsítani?
10-es szinten szerintem nem kéne bányásznod. De Te tudod.
Én személy szerint nem szeretek bányászni mert ha kérek egy bányászhajót a szerver azonnal bedob mellém 2-3 nálam erõsebb hajót és kinyírnak. Ha esetleg mégsem akkor jön még több és elõbb utóbb jön egy 60-as szintû akinek kell a bányám. A küldetések is adnak darabonként 4500 tyliumot meg 450 cubitot plusz a harci küldetésekért még a jutalmak. Ha ehhez hozzáadod a harc közben szerzett roncsokért járó lóvét akkor elég jól ki lehet jönni.
24-es szinten vagyok és már van egy advanced maul-om és egy advanced jotun-om is.Szóval nem kell feltétlenül bányászni.
Én személy szerint nem szeretek bányászni mert ha kérek egy bányászhajót a szerver azonnal bedob mellém 2-3 nálam erõsebb hajót és kinyírnak. Ha esetleg mégsem akkor jön még több és elõbb utóbb jön egy 60-as szintû akinek kell a bányám. A küldetések is adnak darabonként 4500 tyliumot meg 450 cubitot plusz a harci küldetésekért még a jutalmak. Ha ehhez hozzáadod a harc közben szerzett roncsokért járó lóvét akkor elég jól ki lehet jönni.
24-es szinten vagyok és már van egy advanced maul-om és egy advanced jotun-om is.Szóval nem kell feltétlenül bányászni.
Azt imádom itt,hogy most vagyok 10-es és azok akik úgy ézir erõsebb vagyok náuk nagyon gyorsan le tudnak lépni.És pofátlanság,hogy vannak akik azért ugrálnak egyfolytában körbe-körbe mert 60-as szintüek a legfullosabb hadihajójuk van és minimális karcolással szétszednek bárkit.WoW-ban is ezt utáltam voltak akik azt élvezték,hogy elmentek olyan helyekre ahól náluk 20-30 szinttel kisebb karik küldizgettek és levadásztak mindenkit.Mikor megjelent egy olyan erõs mint ö akkor meg pucolt a rohadék.
Itt akáthányszor leállok kisbolygot kitermelni kb 20-30 perc múlva odajön egy 40-50 szinttel erösebb és kicsinál.
Itt akáthányszor leállok kisbolygot kitermelni kb 20-30 perc múlva odajön egy 40-50 szinttel erösebb és kicsinál.
Sajnos cylon vagyok Lyche hajóm van.
2 napja kellett vólna ezt írnod.
Akkor normális,hogy az 1-es csak 3 küldit adot és nem ad többet?
2 napja kellett vólna ezt írnod.
Akkor normális,hogy az 1-es csak 3 küldit adot és nem ad többet?
az elején lévõ küldiket ugord át! csináld azokat amiket a galactikán adnak a pihenõben(olyan mint egy kantin)oda bemész és ott frisslnek a megbízások. Adama még nem akar újakat adni azt hagyni is kell ezért.Ugyan ott starbackéknál le is tudod adni a kész megbízást. A roncsokat csak a radarod vonzáskörzetében tudod észlelni. Azokat ha találsz érdemes megjegyezni hogy hol van. PL leírod az adott rendszeren egy papírra a koordinátáit,hogy késõbb is megtaláld. Ja és tauronra a humán oldalra gyere 😊
Neeem.
Az elején van a küldetés ,hogy egyesnél vedd fel az elsõ küldit csináld meg majd add le.
Nos én 3 küldit csináltam meg az utolsó amikor csak rakétákkal kellett szétlõnöm 3 drónt meg bányászni.De a végén nem kaptam meg,hogy teljesítettem az elsõ küldit.Még mindig teljesítettlennek írja ki pedig már 3-at megcsináltam.
Na ez a gondom.
Az elején van a küldetés ,hogy egyesnél vedd fel az elsõ küldit csináld meg majd add le.
Nos én 3 küldit csináltam meg az utolsó amikor csak rakétákkal kellett szétlõnöm 3 drónt meg bányászni.De a végén nem kaptam meg,hogy teljesítettem az elsõ küldit.Még mindig teljesítettlennek írja ki pedig már 3-at megcsináltam.
Na ez a gondom.
Mi volt a gond a roncsokkal? Hátha másnak is segít majd.
Felveszed a küldetést, megcsinálod és vissza kell menni, hogy megkapd a jutalmat.
Azon a képernyõn ahol a hajódat irányítod ott is van "küldetések" ikon.Jobb felsõ sarok. Ott látod mennyi van hátra a küldetésbõl szám szerint. Például 6/12.
Ott ahol a képességeidet látod az egyik fülön meg a hajó állapotát, ott csak azt nézem melyik rendszerbe kell menni mert az aszteroida szkennelést és a rendszerjárõrt csak az elõírt szektorban veszi teljesítettnek.
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de én mióta megvettem a jotunt azóta nem tudok kilépni a játékból csak úgy ha szétlõnek. Állandóan van rajtam NPC. Az ugrást is elég kivitelezni. Kezd elegem lenni belõle...
Felveszed a küldetést, megcsinálod és vissza kell menni, hogy megkapd a jutalmat.
Azon a képernyõn ahol a hajódat irányítod ott is van "küldetések" ikon.Jobb felsõ sarok. Ott látod mennyi van hátra a küldetésbõl szám szerint. Például 6/12.
Ott ahol a képességeidet látod az egyik fülön meg a hajó állapotát, ott csak azt nézem melyik rendszerbe kell menni mert az aszteroida szkennelést és a rendszerjárõrt csak az elõírt szektorban veszi teljesítettnek.
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de én mióta megvettem a jotunt azóta nem tudok kilépni a játékból csak úgy ha szétlõnek. Állandóan van rajtam NPC. Az ugrást is elég kivitelezni. Kezd elegem lenni belõle...
Köszi megoldva.
Újabb gondom támadt.
A jelent az egyesnek küldit nem teljesíti.Megcsináltam 3 küldetést de még mindig fehéren világit és azt írja ki folyamatban.
Pedig az írás szerint az elsõ küldetés után jár a jutalom.Ez bug vagy micsoda?
Újabb gondom támadt.
A jelent az egyesnek küldit nem teljesíti.Megcsináltam 3 küldetést de még mindig fehéren világit és azt írja ki folyamatban.
Pedig az írás szerint az elsõ küldetés után jár a jutalom.Ez bug vagy micsoda?
A roncsok között vannak konténerek. Csak ezeket tudod felvenni. Ha valaki felvette elõtted nem gond mert újratermelõdik bizonyos idõközönként.
Egyébként magyarítva lett a játék. Nekem automatikusan átállt de ha nem, válaszd a nyelvek közül a magyart.
Egyébként magyarítva lett a játék. Nekem automatikusan átállt de ha nem, válaszd a nyelvek közül a magyart.
Ezt totálisan nem értem.
Ez valami bug lesz a játékban tuti.
A legelsõ küldetés amit mind ember mind cylon ad,hogy egy roncsot derítsünk fel van ott 3 ellenség kilöhetõk.De utánna írja hogy nézzem meg a roncsot nem tudok ráklikkelni még a térképen sem.
Mikor kilépek és folytatom a játékot vannak roncsok kinn amiket fel lehet deríteni na azokat térképen ki tudom jelölni de ennyi semmi más nem tudok velük kezdeni semmilyen müszer semmilyen eszköz nem használ rajtuk.Nekünk magyaroknak nem megy ez egyedül????????????????????????????????????
Ez valami bug lesz a játékban tuti.
A legelsõ küldetés amit mind ember mind cylon ad,hogy egy roncsot derítsünk fel van ott 3 ellenség kilöhetõk.De utánna írja hogy nézzem meg a roncsot nem tudok ráklikkelni még a térképen sem.
Mikor kilépek és folytatom a játékot vannak roncsok kinn amiket fel lehet deríteni na azokat térképen ki tudom jelölni de ennyi semmi más nem tudok velük kezdeni semmilyen müszer semmilyen eszköz nem használ rajtuk.Nekünk magyaroknak nem megy ez egyedül????????????????????????????????????
Üdv.
Pár napja kezdtem a Tauron szerveren cylon-ként.
A gondom,hogy van olyan mellékküldetés ,hogy roncsbegyûjtés de nem tudok ráklikkelni a roncsokra sem szondázni.
Az elsö küldiben ahol egy roncs van írja vegyem fel az ott található dolgokat de nekem nem jelenik meg semmi.Itt el vagyok akadva a játékban.
Pedig minden képesség 1 szintjét megcsináltam még fejletebb szondás is vettem de semmi.Valakinek valami ötlet?
Amugy szivesen belépnék egy magyar szövetségbe de nem tudom,hogyan kell.Az is gáz,hogy csak félig meddig van magyar fordítás a játékban van pár dolog ami angol maradt és én nem tudok angolul.
Pár napja kezdtem a Tauron szerveren cylon-ként.
A gondom,hogy van olyan mellékküldetés ,hogy roncsbegyûjtés de nem tudok ráklikkelni a roncsokra sem szondázni.
Az elsö küldiben ahol egy roncs van írja vegyem fel az ott található dolgokat de nekem nem jelenik meg semmi.Itt el vagyok akadva a játékban.
Pedig minden képesség 1 szintjét megcsináltam még fejletebb szondás is vettem de semmi.Valakinek valami ötlet?
Amugy szivesen belépnék egy magyar szövetségbe de nem tudom,hogyan kell.Az is gáz,hogy csak félig meddig van magyar fordítás a játékban van pár dolog ami angol maradt és én nem tudok angolul.
Ja és leo! Tauronra gyere, már vagyunk páran itt magyarok.
Ha sikerül elég közel repülni hozzá , akkor már nem lõ ki rakétát rád, csak lõ és nekem az már nem szed annyi életet le, továbbá való igaz ,partyban ez már nem nehéz küldi.
Mivel ebben a játékban fizikailag nem tudod kikerülni a lövedékeket csak skill-ekkel csökkenteni a hatásukat ezért ez raptorral szerintem nem lehet. Nem tudod fedezéknek használni sem az aszteroidákat sem más hajókat.
Ha azonban próbálkozni akarsz, ajánlom a nagyobb sebzésû löszereket, rakétákat. Menj a Wegelinre ott mindig van 4 db könnyû platform ezeknek csak 2700 körül van az AP-jük.
Vagy próbáld egy nagyobb hajóval partyban. Nekem viperrel egyszer így elfogadta.
Ha azonban próbálkozni akarsz, ajánlom a nagyobb sebzésû löszereket, rakétákat. Menj a Wegelinre ott mindig van 4 db könnyû platform ezeknek csak 2700 körül van az AP-jük.
Vagy próbáld egy nagyobb hajóval partyban. Nekem viperrel egyszer így elfogadta.
Rakétázd szét
van egy olyan küldetés hogy egy fegyver platformot kellene kilõni egy asteroidán!na ezt hogy az anyám úristenbe csináljam meg egy raptorral?😄
jah bocs!piconon vagyok😄
Tauron-on vagyok a humán oldalon, jó lenne már magyarokkal összefutni
én tauronon vagyok colonial,hun_gary néven
Én is a Tauron-on játszom de a másik oldalon 😄
Ja és a Tauron szerveren leszünk! 😊
Cylon oldalon játszó magyaroknak WING-be lehet jönni!!!
WING név: ÁtkozottKoimbrák.
Ma 8 után megtaláltok minket /Szultán, Wanderbos_Parancsnok/ PM-et nyomjatok, küldizünk, meg bányászgatni fogunk, de kellõ létszám esetén portyázás is lehet.
üdv.:
Wanderbos_Parancsnok
ui.: "- A legjobb barátunk a legádázabb elenségünké válhat!"
"-Ez a billiárdasztalnál is gyakran megesik!"
WING név: ÁtkozottKoimbrák.
Ma 8 után megtaláltok minket /Szultán, Wanderbos_Parancsnok/ PM-et nyomjatok, küldizünk, meg bányászgatni fogunk, de kellõ létszám esetén portyázás is lehet.
üdv.:
Wanderbos_Parancsnok
ui.: "- A legjobb barátunk a legádázabb elenségünké válhat!"
"-Ez a billiárdasztalnál is gyakran megesik!"
Szerintem nem nehéz. Úgy vettem észre minél feljebb mész annál erõsebbek az NPC-k. Maradj távol a nagy csatáktól, csináld a quest-eket és bányássz!
Ha kicsit feljavítod a hajód egyszerûbb lesz minden.
Ha kicsit feljavítod a hajód egyszerûbb lesz minden.
Cylon oldalon játszik vki? csak ma kezdtem unalomból. De egyedül elég nehéz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csak a Galactica-n kapsz küldetéseket a bárban Apollo- tól és Starbuck- tól. Ja meg az elején az Öregtõl.
hogyan lehet elérni a bázisokon a küldetéseket ? Sajnos ha dokolok bárhol, akkor csak vásárolni meg szerelni tudok. Van valami spec amit kihagyok, hogy találkozzak azzal az emberel aki a küldetéseket adja ?
köszi
köszi
Elég sokan átálltak cylon oldalra.
Vagy nem sokan játszanak ezzel a játékkal, vagy nem olvassák ezt a fórumot.
Vagy nem sokan játszanak ezzel a játékkal, vagy nem olvassák ezt a fórumot.
Üdv cylon oldalon vannak magyarok? Vagy mindenki colonial-os?
Nem tudjátok mi kell ahhoz, hogy planetoid-ot tudjak szkennelni?
Viper-om van, 8-as szintû vagyok.
Viper-om van, 8-as szintû vagyok.
Raptorral én is kaptam egy nemtomifene alkatrészt 64000 tylium szemem fent is akadt.A game még béta így akármi is lehet belõle.
Sziasztok!
Amiket találok szétlõtt hajókban meg konténerekben és csak az eladást kínálja fel lehetõségnek azokat késõbb se tudom beépíteni a hajómba?
Eladhatom az értékesebb darabokat is vagy várjak vele?
Amiket találok szétlõtt hajókban meg konténerekben és csak az eladást kínálja fel lehetõségnek azokat késõbb se tudom beépíteni a hajómba?
Eladhatom az értékesebb darabokat is vagy várjak vele?
mikor ad már Adama uj kuldetést?
már lvl 10 vagyok és még mindig azt mondja,hogy tanulnom kell még.ad majd egyáltalán uj kuldetést?vagy ennyi volt?
már lvl 10 vagyok és még mindig azt mondja,hogy tanulnom kell még.ad majd egyáltalán uj kuldetést?vagy ennyi volt?
PSN ID:misi2mezei
egy másik szerveren ugyan azzal az accountal tudtam csinálni Cylon karaktert is.
a Libranon ember vagyok a Tauronon meg Cylon.
a Libranon ember vagyok a Tauronon meg Cylon.
hát ez nem igaz...
véletlenul megvettem 1 Raptort😄
legalább rákérdezhetne mielõtt megvenné.most elment 70k Tylium a semmiért és még eladni sem lehet.
amugy ezek a bányász hajok is nagy kicseszés...
nagynehezen találok 1 olyan Planetoidát amiben van is valami és nincs rajta még bányász hívok rá és amint leszált megjelenik 1 Cylon hajó aminek 2-3 az élete és elkezdi lõni.most mit tudok én tenni 1 vadásszal?de szó szerint amint leszállt rogton megjelentek...
véletlenul megvettem 1 Raptort😄
legalább rákérdezhetne mielõtt megvenné.most elment 70k Tylium a semmiért és még eladni sem lehet.
amugy ezek a bányász hajok is nagy kicseszés...
nagynehezen találok 1 olyan Planetoidát amiben van is valami és nincs rajta még bányász hívok rá és amint leszált megjelenik 1 Cylon hajó aminek 2-3 az élete és elkezdi lõni.most mit tudok én tenni 1 vadásszal?de szó szerint amint leszállt rogton megjelentek...
1 szerveren lehet 2 karaktert csinálni?
ugy gondolom,hogy most pl a Libranon vagyok emberrel.lehetek ugyan azon a szerveren Cylonnal is?vagy másik szerverre kell menni és ott csinálni?vagy lehet egyáltalán 1 accountal 2 fajjal menni?
ugy gondolom,hogy most pl a Libranon vagyok emberrel.lehetek ugyan azon a szerveren Cylonnal is?vagy másik szerverre kell menni és ott csinálni?vagy lehet egyáltalán 1 accountal 2 fajjal menni?
fel kellene éleszteni a topicot.
lenne pár kérdésem.csak nekem akad a játék néha?elég idegesítõ ha csata kozben beszaggat:S
lehet koze a bongészõm verzio számához vagy csak azért ilyen mert még béta?
ja és miért nem ad Adama kuldetést?6 lvl vagyok és állandoan azt mondja,hogy még tanulnom kell...
lenne pár kérdésem.csak nekem akad a játék néha?elég idegesítõ ha csata kozben beszaggat:S
lehet koze a bongészõm verzio számához vagy csak azért ilyen mert még béta?
ja és miért nem ad Adama kuldetést?6 lvl vagyok és állandoan azt mondja,hogy még tanulnom kell...
Hali skacok, most próbálgatom a bétát és azt kell mondjam h kellemes csalódás, irányítással nincs semmi bajom kicsit olyan mint a HAWX-é (billen.) habár örülnék ha teljesen olyan lenne inkább mint a hawx-é - az nagyon el lett találva 😄. Böngészõs játékhoz képest a grafika nagyon ütõs szerintem. A sok dicséret ellenére azért remélem még a végleges verzióig lesznek majd változtatások ^^
BGO wiki, egy kis segítséget nyújthat, ha meg akarsz tudni valamit.
köszi a videót
How much can you take,before you snap?
Engem igazából a hangulat meg a látvány fogott meg. Már nézni is jó a vipert, szóval egyelõre még nem untam meg, nem játszok vele sokat egy nap, de ettõl függetlenül pár hét múlva asszem lehúzom a listáról. Egy próbát akkor is megért.
Nekem is most már 2 van, de igazából egyikkel sincs kedvem játszani mert olyan 5-6 óra után elment tõle a kedvem.
A halál csupán a kezdet...
Regeltem 2 külön e-mail címmel a betára, és most jött meg a másik is. Akinek kell, szóljon és küldöm az account adatait pü-ben.