5604
![]() | |||||||||||
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
mester1987 #922 Jövő héten még kizárt szerintem. -
és ha megdönti a Modern Warfare 2 rekordját? :)
ez esetben jövő csütörtökig legkésőbb kint lesz -
mester1987 #920 OFF vége. -
hehe.én is próbálkoztam 1-2 arcade játékkal.deadlight mark of the ninja ,nekem nem jött be.Deponia se click & point,pedig nem rossz de nem köt le.volt 1-2 régebbi játékkal is próbálkozásom,de nem xd. ami kimaradt a borderlands 2 miatt az a torchlight 2 volt.most azt pótoltam ,de második végigjátszásra belefutottam egy szép crashbe ahol többször is eltűnt a mentésem,vagyis inkább csak azt felejtette el a játék hogy melyik questet toltam és visszapakolt az elejére xd elég volt belőle.de örülök hogy pótoltam ebben a kissé üres napokban:) aztán most ismerkedem a glitch hop zenékkel ^^ hogy működik a chat?ne spameljük tele a topikot nem örülnének a többiek:) -
mester1987 #918 Hát én is tolnék a mostani pangós időszakba valamit, de tényleg nincs szinte semmi ami megfog. Még a topikok is kezdenek kihalni. :D -
azthittem csak én unom magam most ennyire xd de akkor nem:) -
mester1987 #916 Üdv. a klubban. -
én nekem se nyugi.xd elfogyott az a 3 film is ami érdekelt :D szóval nincs mit csinálni :| -
mester1987 #914 Az a gáz, hogy már abból sincs amit ne láttam volna, ami a stílusom...:D -
hát,már filmet kellett néznem.:S de nem baj.talán hétvégén már lesz valami.utána meg már jönnek a játékok.) -
mester1987 #912 Nekem mondod? :S -
jah.de szerencsére addig is lesz mivel játszani.csak most nagyon üresek a napok.:) -
mester1987 #910 Majd November 30-án koma ;) -
inkább a játék jönne már ki ^^ -
30 perces gameplay:
-
nekem is annyi van neaggódj:) -
ratgab #906 Mert csak nekem van 3 gb ramom összesen. :-) -
De csak te pánikoltál :) -
ratgab #904 Felkerült végre a játék a steamre is. Alap kiadás 50 euró, digital deluxe 60 euró.
És ami a legjobb minimum gépigény core 2 duo, 2 gb ram, 512-es videókártya. Megint kaptuk itt a bullshit-et azzal a mimimum 4 gb ram-al, amiért én kívánom, hogy menjenek a búsba! -
na igen ez nagyon fontos hogy lehessen.de a videókból az derült ki hogy elég szépen lehet:) -
mester1987 #902 Mondjuk az 1-be azért lehetett lopakodni módjával, nekem anno sikerült. -
Na hát igen, ott nem lehetett..:S Hátha itt már nem lesznek ilyen nagy hibák benne... -
Lehetni lehet csak kérdés érdemes-e, mert ha olyan lesz, mint a 2-ben ,hogy sötétben is észrevesznek 50m-ről hiába hasalsz akkor felesleges bohóckodni. -
Lopakodni lehet minden küldetésen? ha már szabadság érzet van... -
Nem a grafika a lényeg hanem a többféle útvonal, sokféleképpen elérheted a célod, jó a történet és a karakterek, a világ is jól fel van építve stb. Ha minden mai játék legalább ilyen igényes lenne nem lehetne egy szavunk sem. -
mester1987 #897 Utolsó OFF:
Hát a Dishonoredben nem tudom mi a felüdülés, szerintem a gyerek kategóriához van közelebb, főleg azzal a csodálatos cell-shaded grafikának sem nevezhető képi megvalósításban. -
ratgab #896 Singleplayer is lehet olyan jó, hogy megveszed. Én mióta dolgozom szinte alig warezolok, max kipróbálás szintjéig majd megveszem.
Engem a multi nagyrészt hidegen hagy. Kivétel Assassin's Creed-ek.
Filmszerű élményért meg nem ülök le játszani, hanem betolok a lejátszóba egy Elit Alakulatot, vagy egy Katonák Voltunkat vagy valami modernebb háborús cuccot.
A Sandboxban is lehet értékelhető sztorit alkotni, illetve pont azért sandbox, hogy azt csinálj, amit akarsz. Ez a két dolog tökéletesen meg tud férni egymás mellett. Pont az a jó benne, hogy ha nincs kedved kötött pályán mozogni benne, akkor kicsit elengedik a kezedet a fejlesztők, aztán ha mégis visszatérnél akkor újra felkarolnak és vezetnek tovább a sztorin.
Egyébként tény, hogy a sandbox stílusnak nem a sztori a legnagyobb erőssége, hanem a szabadság. Ennek ellenére én rajongok a sandbox játékokért. -
Akra #895 Far Cry 3 - Story trailer -
Akra #894 Na ez egy jó trailer lett :) -
Gabe18 #893 A nagy multi özön oka szerintem hogy rájöttek ha eladást akarnak abba a multi belesegít. Pc-n, konzolon, ha single player a játék azt simán feltörik ha akarják, egyszer végigviszi akárki, aztán el van felejtve. A multinál sikerült megoldani hogy legtöbbször vagy ne menjen warezba, vagy nehézségekkel, élmény romboló dolgokkal, amire azt mondja az ember sokszor, nem szórakozok már vele, inkább megveszem.
Sandbox vagy kötött pálya? Végül is attól függ. A CoD új részeit lehet szeretni vagy nem szeretni, de az biztos hogy van egy olyan filmszerű hangulata ami sok embert el tud kapni. Ezt pl. egy Sandbox játékban nem lehetne összehozni, mert ott megtörik az esemény azzal hogy a játékos azt csinál amit akar, arra megy amerre akar.
Tehát a történet mesélés szempontjából a sandbox nem olyan jó. Erre volt a gamer365 egyik podcastjében egy nagyon jó példa a GTA4-ből. Ugye a főhős megpróbál egy kedvelhető figura lenni, aki az átvezető videókban nem egy komplett elmebetegnek tűnik. Igen ám de ha a játékos úgy akarja akkor 2 perc múlva ingame már a járdán gázolja halomra a járókelőket, vagy rakétavetővel lő egy háztetőről a gyalogosokra. Tehát a történet igy nézve nem áll össze. -
*Doom csak újra kiadás az a +7 pálya a maga 2 órájával és az ötlettelen megvalósításával szóra sem érdemes. -
Syndicate-et inkább hagyjuk. BM csak remake, Doom-ot meg inkább hagyjuk. Héló 4 csak konzol. Legends, na ezt kár volt felhozni mert ettől rosszabb programot nem is tudom mikor láttam utoljára. Borderlands 2 meg coopra van kihegyezve, singleben unalmas. Tehát maradt mondjuk 3-4 cím PC-re ebből a MoH-t mindenki a sárga földig alázta (szerintem teljesen jó) Dishonored az év egyetlen valamire való fps-e, tényleg felüdülés a mai játékok között, COD meg COD mindig ugyanaz évek óta. Úgyhogy lehet, hogy nem haldoklik a stílus de hogy egyre kevesebb az értékelhető cím az biztos. -
Az utóbbi időben a Ubisoft egész jó kis játékokat tol ki és ahogy néztem jövőre is lesz egy-két tetszetős darabjuk. Rendezvényeken is szerintem ők csinálták a legjobb bemutatókat. Régen nagyon nem szerettem őket, de most egész jó irányt vettek. Ha ez a FC3 is olyan jó lesz, mint a videókban akkor az hooah. És szerintem az is lesz, mert még eddig egy Ubisoftos cuccot nem vettem meg elővételbe... -
ratgab #889 Kicsit azért általánosítasz, szerintem ha átolvasod, amit írtál te is látod.
Én pl. egy 6-7 éves játékkal, de még régebbivel is teljesen jól tudok szórakozni (Ne is emlegessem a Medal of Honor Allied Assault-ot, vagy a Call of Duty 1-et, ha már FPS-ről beszélünk), függetlenül attól, hogy már mai szemmel csúnyácska a grafika, mert hogy bizony a játékmenet elviszi a hátán.
Az én szememben a grafika nem feature. Én így vagyok beállítva. Ezek alapján a BF3 számomra teljességgel értékelhetetlen tucat modern lövölde játék, amivel már tele van a padlás, meg konkrétan a puttonyom is. Egyébként is elegem van már a kismillió multira kihegyezett szarból, aminek ez utóbbi miatt nincs normális egyjátékos kampánya, mivel a multit szeretik a népek állítólag. A másik rühelt kategória nálam az MMO, aminek totál nincs értelmes ilyen mennyiségben már. Legyen MMO is, meg legyen multi is, de ne minden játék legyen már az az isten szerelmére.
Szerencsére a Far Cry 3-nál úgy néz ki a grafika is rendben lesz (ne haragudjatok, de szépnek azért nem nevezném, mivel a Far Cry 2 is nézett ki így!), valamint tartalom is lesz benne rendesen, ráadásul sandbox is lesz.
Érdekes kérdés vetődött fel bennem egyébként. Nagy pályák vagy sandbox szabadon bebarangolható világ? Részemről egyértelműen a második. -
ezzel én nem értek egyet, szerintem a Far Cry első része zseniális az újrajátszhatóság szempontjából: a mai napig is megállja a helyét mert rajtad múlik hogy mindenkit lezúzol vagy lopakodsz (kődobálás, ellenség elcsalása, hangtompítós fegyver, fejlövés), és ehhez jön a többféle választható útvonal
Az ai is egész jó, bekerítenek, hívják egymást, fedezékbe mennek
A Crysis nekem nem tetszett egyáltalán, a világ egyik legunalmasabb játéka. Egyszer végigvittem de soha többet. A Far Cry 2. része viszont hatalmas csalódás volt, azok miatt amit te is említettél: repetatív, újra megjelenő ellenfelek, béna, erőtlen fegyverek, stb.
Sajnos ettől félek most is, a videókat elnézve megint egy fél tárat bele kell lőni az ellenfélbe, de azért remélem nem lesz annyira rossz mint a FC2. -
Gabe18 #887 Jól hangzik ez a "grafika nem számít" dolog, de azért nem teljesen igaz. Főleg ebbe a műfajban mint az FPS ami ma már nem néz ki úgy ahogy elvárható, azt már nem könnyű eladni mert a "vevő" el sem jut odáig hogy a rejtett újításokat meglássa.
És azért szerintem a konzolok technikai része is bejátszik. Ott van pl. a BF3, ami mivel tud kiemelkedni? Grafika, nagy pályák, sok játékos. Hát konzolokon ha jól tudom mindhárom elemből vissza kellett már venni a pc-hez képest.
-
ratgab #886 Hát ez azért koránt sem biztos még. Jónak ígérkezik, de a puding próbája az evés ugyebár. -
ratgab #885 A Kickstarter nálam még egy igen nagy kérdőjel. Az első megvalósult projektek döntik majd el a sorsát. Lesz-e létjogosultsága és beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Minden esetre én is hasonló pozitív változást érzek benne, mint te. -
ratgab #884 Nem a grafikától lesz állejtős valami. És a grafika az, ami már elavult a mostani konzol generációban semmi más.
Kreatív ötleteket, új játékelemeket meg 2d-re is lehet kitalálni, annak baromira semmi köze a grafikához.
Az öltelthiány és a gyávaság új IP-k, projektek bevezetésére meg nem a konzolok sara, hanem a fejlesztőké.
Érdekes, hogy még 2 év van az új konzolokig, de már 3 éve csak nagyon kevesen mernek valami újat alkotni, valami frisset, valami izgalmasat.
Idén ez a friss, izgalmas és új a Dishonored volt egyértelműen és pont. Jövőre véleményem szerint a Bioshock lesz.
De pár évvel ezelőtt sokkal több kreatív FPS cím volt. COD, MOH, BF mára már a tucat FPS kategóriát bővíti és egyre jobban unalomba fullad. Egyre másra kapjuk az ugyanolyan részeket 0 fejlesztéssel. -
Gabe18 #883 Én azért a dicshimnuszokkal várnék. A Far Cry kb. ilyen Crysis betegségben szenvedett, azaz a maga idején döbbenetesen szép volt, de játszani már korántsem volt akkora élmény mint első látásra tűnt.
A Far Cry 2-ről sokat nem tudok, mert nem sokat próbáltam, de ott is a jó ötleteket sikerül egyetlen átgondolatlan megoldással (örökké visszaéledő ellenfelek bizonyos pontokon) agyonverni.
Kétségtelen a FC3 eddig ütős darabnak tűnik a kínálatban, de nehogy megint elcsússzon valami apróságon az egész.