36986

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
militavia #36985
Link
Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.03.20. 09:58:18 -
Ja, nagyon állat. Lehet vele felnit emeltetni ;)
Egyébként tényleg fasza.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.03.16. 15:49:00 -
bunny #36983 WinWing cyber taurus ... basszus, kell egy ilyen. -
Üdvözlet minden kedves pilótatársnak!
Jól jönne egy kis segítség. Megvettem az Apache-ot, de képtelen vagyok felszállni vele. VR-ban játszom VR kontrollerekkel. (PICO4/virtuial desktop). Amikor a training alatt oda jutok, hogy a power levert fel kéne tolni indításkor, az nem akar a poziciójában maradni. Amint elengedem visszaesik nullára és persze vele együtt a rotor fordulatszáma is. Csak addig működik amíg markolva ott tartom. -
Utoljára szerkesztette: repvez, 2025.03.07. 21:21:15 -
beci43 #36980 Benéztem, 130. -
Melyik hmd-ben van 200-as fov? -
beci43 #36978 Nem fotóztam le, sajna. Nem gondoltam hogy még szükség lesz rá. Van Bobo VR két akksival, fejpánttal, meg egy teljesen jól záródó arcpárnával. Úgyhogy órákig tudok benne játszani, nem gond. A pancake lencse nagyonfasza, bárhová nézek éles képet ad. Még agyalok rajta, most pedál vétel előtt vagyok amúgyis, az prioritás. :D -
Véletlenül amikor a gart intézted nem csináltál a serialról egy fényképet? Mert kell a serial meg egy fénykép róla és ennyi.
Egyébként nem akarlak rábeszélni, mert nehogy az legyen, hogy hát te beszéltél rá a q anyád :D érted. Nekem is volt Picom-m, jó volt, de az elemes oldalával nem tudtam megbarátkozni. Pedig az a fajta palacsinta lencse ami benne van az fasza amúgy.
Sakkay csak annyit mondott, hogy élete egyik legjobb döntése volt, hogy megvette, pedig neki ráadásul ha jól melékszem a Varjo volt előtte. -
beci43 #36976 Köszi, meglesem. Bár a G2 visszament, visszakaptam az árát, nem tudták javítani, újat se tudtak küldeni helyette, mert ugye már nem gyártják. Feltüzeltetek most ezzel, nem tudom mit csináljak, Pico 4 nagyon jó, de piszkálja a csőröm az a 200-as FOV... -
Meg, de olcsóbban is megtudod venni.
Én a Pimax Store-ból rendeltem. Van egy konstrukciójuk, hogy kevesebbet kell fizetned, plusz van egy havonta fizetett összeg (egyfajta törlesztés, de maga az összeg nem változik meg nem is valami nagy) két évig. Plusz volt egy promó, hogy a G2 tulajok visszakaptak a befizetett összegből 80€-t.
Persze egyben is kilehet fizetni, de nem rossz ez a havidíjas (12$/hó) -
beci43 #36974 Nézegettem, olyan 440-460 körül lehetne beszerezni egy Pimax lightot. Megérné a váltás? -
-
Tökre megértelek mert én is hónapokig nyűglődtem hogy mit tegyek. Nem volt egyszerű döntés, sokan lehúzzák a Pimaxot, ott a Quest 3 fele annyiért, stb.
Én is úgy adtam el a Reverbet hogy beleírtam a támogatás megszűnését, nem akarok senkit átvágni, így 80e ft-ért ment el. Plusz volt a Pimaxnál egy akció ami -120 € a Reverb upgrade miatt és nuku szállítási költség. Így sem volt olcsó, kb. 380e ft....de most már azt mondom megérte.
DLSS4 Performance /MSFS tűéles kép, sosem élveztem ennyire a Reverbbel. -
bunny #36971 Még akár váltanék is, ha a MS nem vágta volna el a torkát a reverbeknek. Annyi pénzért meg nem vagyok hajlandó eladni egy tökéletesen működő cuccot, amit most ér. Amikor kiderült, hogy ez lesz meg nem volt gyomrom átverni senkit azzal, hogy eladok neki egy pillanatokon belül erősen korlátozott cuccot drágán, az én anyámat ne szidja senki. Kicsit reménykedtem, hogy a HP majd lép valamit, de nyilván én vagyok a hülye, látjuk a nyomtatóknál mit művel a cég, semmit se lehet tőlük várni. Nagy mázlimra én csak túristáskodok a szimulátorokkal, úgyhogy nem annyira kritikus, hogy online hátrány-e. Most is egészen kiválót repkedtem a grand canyon felett-benne aztán átugrottam helikopterbe és megnéztem a piramist meg a szfinx-et, a DCS-ben meg ha nem látom esetleg tisztán az anyahajót a távolban, hát erre való a radar meg a térkép. A tanulságot meg levontuk, soha a büdös életbe ne hidd el, amit a májkroszoft hazudik. A windows 10 lesz az utolsó windows ... khmm any*d.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.02.26. 12:03:18 -
Ehhez nem is kell hozzátenni semmit.
Nekem az első qrva nagy élmény a CV1 volt, az a kis robotos demó. Nos a Pimax kábé így sokkolt amikor először feltettem és elindítottam a DCS-t. Ennek ellenére azt mondom, hogy a G2 is fasza, habár én nagyon-nagyon sokat szívtam vele, igaz az nVidia volt a ludas és nem a HP. -
Nekem is Pimaxom van, és én is így voltam vele mint te, semmi gondom nem volt a Reverbbel, jó kijelző, felbontás. Aztán új gépet raktam össze és gondoltam kipróbálom a Pimax Crystal Light-ot, amíg egyáltalán el tudom adni a Reverbet, és nincs vesztenivalóm mert ha nem tetszik vissza is lehet küldeni. Szkeptikus voltam hogy a Reverb után mi az amiben újat tud mutatni főleg ennyiért de egy próbát megért.
Azt kell mondjam valami elképesztő a képminőség a Reverb után. Konkrétan élesebb a kép mint az 1440p monitoron. Olyan részleteket észreveszek amikről nem is tudtam hogy vannak. Il2-vel szoktam játszani online és ott azért hátrányban voltam a a Reverb kisebb felbontása miatt, főleg nagy távolságra nem látni jól, na itt nincs ilyen. Tűéles a kép faltól falig, bár a sweetspot itt is kicsi de jobb mint a Reverbnél.
A Reverbbel is látom a kijelzőket meg a feliratokat, de ez teljesen más. Il2-ben pl le tudom olvasni a Messzeren a magasságmérőn a légnyomást anélkül hogy közel hajolnék. DCS-ben az összes kis feliratot el lehet olvasni a kijelzőkön.
És a színek is nagyon jók, a local dimming miatt a fekete is. Nem szürke hanem vaksötét. Szóval pozitív csalódás.
-
bunny #36968 Mivel jobb a G2-nél? Én nagyon nem tervezem a cseréjét amíg működik, mivel kb mogyoróért lehet eladni (köszi MS) és összességében az aránylag kicsit sweetpot meg a ritkán kontaktos jobb fülhallgatón kívül semmi bajom vele. Pl. a képminőséget nem érzem kevésnek, itt se látom a pixeleket, DLSS4-el meg végre az FPS is elfogadható lett. -
beci43 #36967 Én még maradok a Pico 4-en, teljesen megvagyok elégedve. Megvárom a köv. generációt a Questből, addig nem váltok. De gratula hozzá! -
Mindig vannak, akiknek semmi sem elég jó :D -
Ugyanezt érzem én is a Quest 3-mal. -
Aha. Qrva jó. Nem is értem mit sírnak egyesek a DCS fórumon.
A Reverb G2 is jó, de ez köröket ver rá. Komolyan. -
beci43 #36963 Vettél Pimaxot Papa? -
Ja, értem :) -
Akkor még mindig várok a VR el...:)
Nekem nem is jutna eszembe mást tolni vele mint autot,repülőt XWinget ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2025.02.18. 11:10:07 -
Szerintem is jók, csak ez az 'általános' vélekedés, talán a kábel miatt. Ebben tényleg nem veheti fel a versenyt a Quest-tel. -
Nem tudom, hogy miért mondanak ilyent. Half Life Alyx, Subnautica, No Man's, Doom VR - ezek mind qrva jók a Pimaxon. -
A proci okés, viszont a gpu kevés sztem. Persze kérdés hogy milyen headsettel használnád.
Jelenleg 2 hmd-t mondanék, Quest 3 és Pimax Crystal Light.
Quest 3 nagyon jó mindenre viszont szimekre nem annyira, Pimax nagyon jó szimre viszont másra nem. Kb. ugyanaz a hw igényük, viszonyításképp nálam a 9800x3d/4090 kombó az alábbi beállításokkal viszi a 90 fps-t a Pimaxon, 85% felbontás mellett:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.02.17. 22:14:47 -
7800X3D + 4700super mennyire működne jól VR-ben ,és milyen szemüveggel ( felbontással...) ? Köszi ! -
bunny #36956 Én kezdőknek mindig az FC3-mat szoktam javasolni, méltatlanul lenézett csomag ami olcsó és nagy a fun faktora. Egy helikopter még elférne benne de ennyi, én pl. nagyon sokáig repültem su33-mal, jó kis gép, lehet anyahajózni is vele, mi kell még? Szerintem ezzel és az alap térképekkel tök jól el lehet lenni, különösen amikor az emberek alap botkormánnyal bohóckodnak monitoron.
Aztán fél évente ugye ingyen próbálgatható a fizetős cuccok jó része, és ha már ráuntál az FC3+alaptérképekre és kattintható fülkére vagy új területre vágysz, van rendes kontrollered pedállal stb már tudni fogod mit akarsz.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.02.16. 09:21:22 -
militavia #36955 Ha repülnék DCS-sel, akkor se vennék meg 2-nél több modult. Felesleges. Ennyivel is megtanulni harcolni JÓL eszementen sok idő. Kell egy AG képes gép, meg egy AA vagy egy multirole.
Tehát az F-14/16/18 trió ezt elég jól lefedi. -
flyinghigh #36954 BRONCO OV-10A, OH-6A 1.5, VNAO T45, A-4E-C v2.2, UH-60L, Super Hercules
kampányokra számos opció van https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/ alatt
Ha kell a komplexebb pve kihívás akkor liberation vagy retribution
esetleg nem idegen a küldetésszerkesztő akkor és az adott korhoz megfelelő content pl
L-61 Juan Carlos & HMS Hermes Aircraft Carrier , HighDigitSAMs, stb
Az meg hogy mi drága az nézőpont kérdése. Van aki letudja az életét 1-2 modullal és azokban tökélyre csiszolja a tudását aminek csak küldetészerkesztő szabhat határt. Ez itt nem az a műfaj ahol 70euroért kapsz 4-6 óra singleplayer 'élményt'. Ha meg éves szinten nem raksz bele száz órákat akkor nem kell a mélységeivel- ebből következik a modulok áraival se.foglalkoznod, mert pár órás repkedésért felesleges modult venni de még szimulátor periféráriákat se. -
Free to Play Program
Digital Combat Simulator World Free to Play is now available.
Try out each and everyone of our products for 14 days per product during a six month period. You can play each module sequentially or any number of them at a time. The choice is yours!
-
attila46 #36952 Üdv mindenkinek.....
Olyan jelegű kérdésem volna....hogy vannak ingyenes egészen jó kiegészitések a játékhoz...??Vagy csak a gyári dolgok ...amik ugye iszonyat drágák...
köszi -
militavia #36951 Ezer éve nem frissítettem a DCS-t, lehet, hogy az a baj. -
flyinghigh #36950 A fórumban írták hogy működik bár azt nem melyik dcs verzióval, a készítő (ValTek) két napja pakolt fel videót a yt-ra hogy perpill publikálás nélkül dolgozik a modján pár segítővel-teszter -el. -
militavia #36949 Fent van az FV3 modul, de mégsem működik... :( -
bunny #36948 Hivatalosan nagyon kevés játék támogatja, pár hete jött ki. Ettől még működnek vele és jobbak lesznek a legtöbb esetben. -
beci43 #36947 A DLSS4-et hivatalosan nem támogatja még a játék.