37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
-
bunny #37025 Folyamatosan keres itt egy srác a csapatába embereket, miért nem beszélsz velük? Kicsit visszagörgetsz tuti megtalálod a bejegyzéseket.
ps: Ja látom írtál már neki, csak valamiért nem jelent meg az a bejegyzésed eddig ...
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.11.24. 10:51:08 -
Hunagep #37026 acelsolyom
Az istenért nemtudok neked privátot küldeni úgyhogy ide írok
Várom a meghívód köszi :) ( kb 4 privátot írtam már) -
Hunagep #37025 Sziasztok nem keres valaki társat véletlen?
Akár csak waypointokba repülni kötelékbe, bombázni, air to air, sead bármire nyitott vagyok… ha kell 1 wingman írjatok és megbeszéljuk. f18(carrier), f16, harrierrel eltalálom amit kell, m2000 ből az alapok mennek. délutánonként esténként hétvégén ha van rá időm csatlakozok ha vki szeretne géppárba bombázni. Semmi kötelezettség csak ha unod egyedül, akkor írj és repüljünk egyet.Ha most tanulod valamelyik gépet abba is segítek szívesen. -
Flanker27 #37024 A jelenlegi verzióban nincs magyar festés, azért is kerestem a letöltéseknél, de jó hír hogy hivatalosan is benne lessz. -
valamelyik videoban amit az uj 29-esről mutattak ott volt magyar skin, de nem tudom , hogy a kiadott verzióban benne lett e vagy választható. -
Flanker27 #37022 Taszár és Kecskemét is benne lessz a Balkán térképbe.
Az új Mig-29-hez nincs magyar festés? ED oldalán csak a régi FC Mig-29-hez találtam. -
-
DCS-ben a Mig29-est el lehet indítani akkuról vagy csak külső áramforrásról? IRL ez hogy működött? -
-
Szia Indi!
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!
keress egy társat aki gyakorol veled, nem árt ha van mikrofon is,
legtöbb szervernek van tréning része is. azt is érdemes kipróbálni.
van itt pár magyar tutoriál, hátha segít.
1
2
3
-
Indi69 #37017 Üdv. Szenvedek az F/A18 radarjával. Látom a radaron és befogom a célt. ( piros négyzet ) 20 mérföldről az A120C-t indítom, de nem találom el és lelő az ellen. Már egy tonna videót és oktatást néztem. Nem értem mit b@szok el? -
militavia #37016 -
-
-
bunny #37013 Ezt akkor csak úgy itthagyom.
Oasis_Driver_for_Windows_Mixed_Reality -
-
militavia #37010 . -
Már nagyon várom a 29-est. Azt megtudná valaki mondani, hogy miben különbözik az A és a nálunk is üzemeltetett B verzió között. -
-
DCS fiókom eladó, ezekkel a megvásárolt modulokkal:
- Mi-8MTV2
- Mi-8MTV2 Crew Part 1 Campaign
- Mi-24P Hind
- F/A-18C
- Supercarrier
- UH-1H Huey
- Iraq North Map
- Combined Arms
- DCRealistic
Csak egyben: 60E Ft
Ez tényleg egy kedvező ár, ha valaki most kezdené és nagyjából ezekre a modulokra lenne szüksége.
Érd.: spmd78 kukac gmail pont com -
-
-
-
Nálam ez a nyár úgy tűnik, hogy a DCS jegyében tellik (ha már az időjárás is ezt ösztönzi). Elég nagy beruházásokat is csináltam. Tavaly amikor vettem egy akkor még közepesnek számító gépet (i5 14400, 32 GB RAM, sima RTX4070), sajnos be kellett látnom, hogy VR-hoz ez a DCS esetében elég kevéske. El is határoztam valami új generációs video karirira váltást, addig meg pihentettem a dolgot.
Közben optimalizálgattam a gépet, meg jöttek elég jó kis teljesítménynövelő pecsek a DCS-hez is, a PSVR2-höz, meg a StemVR-hoz is. Egész odáig javult szoftveresen a helyzet, hogy az új kari vásárlását elhalasztottam (amíg kicsit lelohad ennek a generációnak a varázsa és megjönnek a megfizethetőbb kártyák, illetve a jobb driverek), mert azt a teljesítményszintet, amit megcéloztam és amivel már egy szerverre is fel lehet merészkedni sikerült elérni.
Szóval sok-sok évi nyálcsorgatás után megvettem a Warthog joy+gázkar kombót, meg egy használhatóbb pedált, illetve az F-16+18 DLC-ket is berendeltem a nyári leárazáskor. Sajnos a szervereken továbbra is inkább csak a Su-33-akat tudom repülni, mert bármikor lépek be az F-16-ok, meg F-18-ak már foglaltak, a Su-33-mmal viszont senki nem tud felszállni az anyahajóról. XD
Na nem baj, úgy is még tanulni kéne az amcsi vadászokat. -
-
-
-
Pedig azóta van, hogy kijött. Eldobtam magam, amikor először találkoztam vele :) -
bunny #36999 köszi, majd kipróbálom ha újra gép előtt. De továbbra is jó lenne megtudni, ez most bug vagy valóban így működik. Mondjuk ha így működik akkor nem értem az értelmét. Állítólag az is segít, ha a flaps-et végigkapcsolgatja az ember minden álláson. Én azért elég sokat repültem anyahajós felszállással, de nem rémlik, hogy ilyesmit csinált volna eddig.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.06.18. 22:04:08 -
Ahogy elemeled azonnal be kell húzni a futót, mert ez történik. Qrva idegeítő és fingom sincs, hogy miért csinálja (biztos megvan a magyarázat).
Ja. És ha minden igaz, akkor a fékszárnyaknál ne az AUTO-t használd!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.06.18. 12:36:07 -
bunny #36997 Újra elővettem a DCS-t, szokásos F-18 + supercarrier. Tetszik, hogy végre a földi egységek a gurulást is mutogatják (jó, lehet egy ideje már, de nekem új). Ami viszont most szembejött, hogy csináltam egy CASE II küldetést, leszálltam, begurultam ahova mutatja, beparkolt, feljött a menü mit akarok, oké legyen felszállás. Benavigált, felszállok és a gép megy felfele mint egy rakéta. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, mintha az egekbe lenne trimmelve, de kiába nyomom a hat kapcsolót nem bírom kiszedni, végül nyilván átesik és leesik. Próbáltam kimanőverezni, rángatni erre-arra, de semmi.
Ez most bug vagy feature és valamit rosszul csinálok? Neten rákeresve nincs effektív trim gomb, de állítólag egy futó behúzás le kéne rezetelje. Hát nem tudom, lehet ez a rezet és attól hülyült meg? Valaki másnak tapasztalat? -
-
acelsolyom #36995 Helló pilóták!
Tagokat keresek a csapatunkba.
DCS-ben és IL-2-ben is repülünk heti rendszerességgel. Most az IL-2-ben nagy leárazás van, ha valakit érdekel.
Szóval, vagyunk vagy 10-en, akinek megvan a DCS. Életkor 30-50+
Kezdőket és tapasztaltakat egyaránt beveszünk.
Ha van kedved csapatban repülni, írj rám privátban. -
Laci 21-es ügyéhez semmi köze nem volt EDének. -
A katonai dolog teljesen más tészta, független és elkülönülő a nekünk szánt vonaltól, érthető okokból.
A razbam megkapta a fejlesztő cuccokat de csak és kizárólag a civil dcs-re fejleszthettek volna és ez a szerződésben is benne van.
Mondtam Molninak is, és most neked, hogy csak gondolj bele, hogy a katonai vonalra készített cuccok mennyivel többe kerülhetnek és mennyivel másabbak (a fegyverkezeléstől a radar kezelésig nagyon sok mindenben) mint a sima, kereskedelmi modulok. ED-e kormányoknak is dolgozik, nem engedhet meg magának semmi balhét és főleg nem azt, hogy egy harmadik fél össze-vissza használja a szoftverét, mert ez komoly presztizs veszteség, hogy a pénzbeniről már ne is beszéljünk.
És azért az is eléggé beszédes, hogy van (nem tudom ennyi) 20 külsős cég, aki EDe cuccával dolgozik, de csak a razbammal van probléma.
-
ha jol értem a dolgot akkor azért annyira nem jelenteném ki feketén fehéren , hogy ki volt a hunyo.
EDE odaadta a toolokat razbannak, hogy csinálhasson modulokat , edig tiszta sor. Az andorrai légierő felvette a kapcsolatot a razbammal, hogy csinálja meg a tucanot nekik szimulátornak, mert megvan minden eszköze hozzá, hogy egy jo minöségő terméket kapjanak,
Razbam most vagy nem szolt EDE-nek , hogy ezt töluk fuggetlenul akarja megcsinálni vagy szolt edének és ekkor EDE azt mondta, hogy csak ugy csinálhassa meg hogy nem a TBS hanem a DCS vonalra késziti el és azon keresztül majd megveheti az andorrai légierő.
Gondolom itt kezdödött el a vitatkozás, hogy nem commercial terméket akarnak eladni egy állami cégnek , mikor nekik egy stabil változatlan kodu termék kell csak a tucánoval és nem egy DCS szintu szimulátor.
ÉS igy már EDE nem ment bele a dologba, hogy akkor semmilyen formában se használhatja fel a toolokat , és igy megvonja a támogatást és a használatukat a régi DLC-kre is.
Ezeknélkül ,nem tudnak fejleszteni és javitásokat kiadni a már meglévő modulokra sem.
Ugyhogy ez sztem egy kétoldalu félreértésen alapul a dolog.
DE a multban is láttuk, hogy nem valami jol kezeli a 3rd party fejlesztöket EDE ahogy Beczl féle Mig21 esnél se ugy alakultak a dolgok ahogy . -
ITT szépne le van írva a történet. De a lényeg, hogy a Razbam elég szépen megsértette EDével kötött szerződés, mergsértette EDe szerzői jogait, stb... A történetben csak a razbam a hunyó. Nem szoktam EDét védeni, de tök igazuk van lés én még szét is rúgtam volna a Razbam seggét. -
bunny #36990 Érdekes, de mondjuk ezt elmondhatta volna kb 1 percben is a manus.