36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #36760 Valóban kimaradt, de reprojection és performance mód nem nagyon van szerintem máshol :) HP reverb G2.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.02.19. 22:26:56 -
beci43 #36759 Gondolom VR-ban? Mert azt nem írtad. -
Indi69 #36758 Sziasztok. Az F18 a csalikat 40 darabjával lövi ki. Teljesen mindegy mit állítok be az EW lapon. Mit rontok el? Néztem egy rakás videót a témában, mindent úgy csinálok ahogy kell, -
bunny #36757 4070ti super performace módban hoz egy stabil 88-90fps- batumi free flight 600 lábon a város felett. Tetszik, úgyhogy feltoltam mindent és bekorlátoztam 45fps, reprojection az RTX exclusive módban, egészen szép stabil. Azért oldalra nézve nagysebességnél röcögnek kicsit a házak de szerintem ez már más gond. -
#36756 -
#36755 De eldöntheted hogy updateled-e. Nekem az első dolgom mindegyik windowsnál hogy kikapcsolom az automatikus frissítést, csak szól hogy van vmi és én döntöm el felrakom-e. A win 11 is így van beállítva.
Vagy visszatérsz win 10-re, de nagyon csodálkoznék ha ez egy forced frissítés lenne ami mindenképpen felmegy. -
militavia #36754 A nagy verziószám váltásnál nincs ilyen tudtommal. Nekem W10 volt és SOHA nem akarta magát automatán 11-re frissíteni. A 7-ről 10-re sem volt ez.
Az adott változat nagy frissítése is lehet, hogy egy idő után felmegy, de ebben sem vagyok biztos, mert én úgy állítottam be, hogy mindig nekem kellett jóváhagyni ezeket. A rendszer letöltötte, de nekem kellett mondani, hogy "mehet". -
bunny #36753 Az a kérdés, hogy a "win 12" ami ugye frissítésként jön a win11-re hogy fog kinézni, mert ugye a windowsnál nincs az, hogy te eldöntöd akarod-e. Egy ideig tudod blokkolni az adott frissítést, de egy idő után az ilyen nagy frissítések felmennek mindenképp. Plusz az is kérdés, hogy mennyire lesz alap a további biztonsági frissítésekhez, amiket azért csak fel kéne pakolni ugyebár. -
#36752 Igen így van. A vr fórumokban már kibeszéltük, a lényeg hogy ha insider vagy akkor már nem tudod használni a wmr eszközöket, ha nem vagy insider akkor ne frissíts win 12-re. De ez majd csak hónapok múlva lesz elérhető és ha skippeled akkor nem lesz gond.
Viszont a ms akkor is kapja be amúgy ja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.02.14. 09:05:40 -
bunny #36751 Hát ezt nem láttam jönni, sők ma hallok róla először.
https://www.neowin.net/news/windows-mixed-reality-headsets-no-longer-work-with-windows-11-version-24h2-and-newer/
Azt hittem fake, de máshol is írják
https://forums.flightsimulator.com/t/microsoft-is-discontinuing-windows-mixed-reality-wmr/622334/43
WTF? -
#36750 -
beci43 #36749 Jónak tűnik, bár nem tartozik a kedvenc modelljeim közé. -
#36748 -
#36747 -
#36746 -
#36745 -
#36744 eddig is volt. most csak megkapja a klikkelhetöséget . a külsö és a kabin már eddig is javitva volt az FM meg volt is valami tanulmány és teszt, hogy mennyire pontos az eredetihez képest.
a kérdés már csak az, hogy ingyenes lesz annak akinek megvan vagy ujbol meg kell venni egy 3. kiadásban is ahogy a BS-t ? -
#36743 Lesz normális 29-es ?? -
#36742 -
ToMy_ #36741 Nem kifejezetten DCS, de szerintem elfér itt:
-
#36740 -
#36739 -
#36738 -
#36737 -
petymeg_1 #36736 Sziasztok!
Látom a kézkövetés a téma, én Q3-mal szeretném használni, ez alapján a kicsit régebbi video alapján próbálkoztam, sikertelenül.
https://www.youtube.com/watch?v=YAFGaTgeH4g
A videoban egy régebbi HTCC program van, én a legújabbat az 1.0-át töltöttem le, az gondolom nem baj. Az OpenXR pipa, azzal használom a DCS-t, a videoban a srác kiemeli, hogy a DCS Updaterben meg kell adni a DCS és a Save könyvtárat, ezt viszont nem találom sehol az új DCS Updater programban, mert hogy az is újabb már. Tudtok segíteni? Meg egyébként megéri a szarakodást? Jobb, mint egérrel? A videoban azért elég körülményesnek tűnik... -
TakiPetya77 #36735 Szia!
Én Meta Q3-al használom, és működik jól. -
Indi69 #36734 Üdv. A kézkövetés VR-ban működik. Használja valaki? Meta Q3-al vagy leapmotion-al megy? A neten olvasni ilyet is olyat is -
Indi69 #36733 Kérhetek képet típust és árat?
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2023.12.06. 09:54:04 -
TakiPetya77 #36732 Én sosem használtam DCS-hez, máshoz igen, és elég jó cucc. Ha érdekel eladó az enyém. -
Indi69 #36731 Végül minden helyre állt. Van egy reverbG2 HMD-ém és azt szeretném, hogy legyen kézkövetése. Erre van egy ultraleap nevű eszköz, ami 120K forint. Tudom, hogy a Quest3 tudja ezt alapon de nekem nagyon bonyolultnak tűnnek a HMD beállításai, wifi meg stb. Ezt az ultraleap eszközt használja valaki, megéri az árát? -
bunny #36730 Kipróbáltam, nekem megy a friss stabil 2.9.1-el a MT-bin. HP reverb G2, force_openxr bekapcsolva , az openXR toolkit-ben 1/2 reprojection a toolkit companion-ban pedig belimitálva 45fps-re dubai belvárosban alacsonyan nagy sebességnél is tartotta a 45fps-t egy 13600K + AMD 6800XT , F-18. Compositot ugye már nem szabad használni. Nem mondom, hogy tökéletes volt de működik. Ja, FSR-t is engedélyeztem próbából a DCS-ben. -
bunny #36729 Stabilon a 2.9.1 -
Indi69 #36728 Lejött a 2.9, azóta nem megy a VR. A program nem válaszol hiba van. Nektek is vagy csak nekem? -
Indi69 #36727 Sziasztok. A 2FA kódolás nekem nem működik. Beolvasom a QR kódot, megadom a hat számot amit a telefon ír és nem történik semmi. Mit csinálok rosszul ? -
#36726 -
#36722 -
#36721 Helló :) -
beci43 #36720 Szia Papa! -
beci43 #36719 Én is erről beszéltem. Azért írtam hogy az OpenXR tools saját beállítása, én is azt használom. Sharperinget tudsz állítani, ott a csúszka a dlss beállítás alatt.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.11.15. 17:19:31 -
#36718 Lehet h valamit félreértek, a játék saját beállításaiban, az options/systemen belül mondod? Ott nekem semmiféle openxr-hez kapcsolódó beállítás nincs, de egyik játékban sem ami támogatja. Csak a ctrl+f12 vel előhozod az openxr konzolját vr nézetben és ott állítgatod a dolgokat. Nálam mindenhol ennyi. A CAS meg ugye egy élesítési eljárás, ahhoz nem is tartozik más plusz opció csak a sharpening. Én feltoltam 100%-ra és teljesen jól néz ki. IL2-ben is teljesen éles a a kép, ezzel a beállítással olyan mint a monitoron.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.11.15. 08:35:05