Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    A DCS felett eljárt az idő, nem kérdés. Az, hogy kinek mi éri meg azt meg szerintem eldönti a piac. Én pl. amikor elkezdtem a DCS-t, kizárólag a VR miatt tettem. Szerintem nem is volt más Vr támogatott repülő szimulátor amikor haveromtól megvettem a Oculus-át, nála láttam a DCS-t is először.
    Azóta viszont már több szimulátor is támogatja, sőt talán nincs is olyan ami nem. Innentől jön a kérdés, mit nyújt még a DCS amit más nem? Megmondom őszintén, nekem már nem sokat.
    Mivel én nem vagyok militáris (elég volt az 1 év sorkatonaság), alig repülök fegyverzettel. Egy kicsit nézegettem de főleg még a FC3-mas gépekkel a bombázást meg a légiharcot, de csak mert érdekelt a működése, évek óta leginkább fogom az F-18-ast, és anyahajós fel-leszállás, esetleg alacsonyan nagy sebességgel száguldozás. Nem multizok.
    Mivel időközben az FS2024-ben is lettek harcigépek és anyahajó is ... még nem próbáltam. Lehet gagyi, használhatatlan a carrier. De az biztos, hogy én a DCS-t már jó ideje csak frissítem de nem nagyon indítom el.
    Lehet arról beszélni, hogy mennyivel jobb esetleg a repülés fizika a DCS-ben. Lehet. Én soha nem repültem F18-ason vagy akár bármilyen vadászgépen, csak utasszállítón és kisgépeket, utóbbit vezettem csak. Szóval nekem el lehet adni bármit, ahogy gyanítom a játékosok 99.99%-a pont ugyanebben a cipőben jár.
    Számomra a repülés élménye számít, ezért repülök VR-ben. Érdekel a repülés, érdekelnek az eljárások, ezért örültem pl. a supercarrier-nek, bár ugye ott is mi idő volt mire elkezdett használható lenni a fedélzeti élet. Ha pl. az FS2024-ben az anyahajó rendesen működik, és lesz/van rajta fedélzeti személyzet tamagocsi, én szerintem le is törlöm a DCS-t, érdemei elismerése mellett természetesen.
    Ott a másik példa az X-plane, megvan az összes verzió, de nem repülöm, hiába jobb a fizikája. Amíg a látvány az MSFS-ben ennyivel jobb, nagyon kevés érv szól az XP12 mellett. Ha mondjuk a gyengébb grafikát egy bődületesen gyors és stabil VR élmény ellensúlyozná + a fizika, még esetleg. De a tapasztalatom az, hogy az FS24-ben jobb már a VR mint az XP12-ben, és hát a DCS se kiemelkedő.

Ez csak az én véleményem, de nem lepne meg, ha az átlag casual repszimes játékos hasonlóan gondolkozna.