Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.04.26. 08:16:46
GOOBY, pls
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
eset rendben. mehet az update
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50

Az is csak az én meglátásom hogy a grafikai engine ronda és elavult, emiatt említettem meg hogy milyen jó lenne ha úgy nézne ki pl. a Georgia map mint az FS-ben, de tudom hogy ez nem megvalósítható egy ilyen komplex játék esetében.
GOOBY, pls
Ha csak amikről eddig hallottunk, hogy a Vulkánra valo áttérés a dinamikus kampány a teljes globális térkép fejlesztés mind elég nagy falat.
Az MSFS-el meg nem érdemes összevetni.
Egyrészt nem is értem, hogy az FS azonkivül, hogy a teljes globális térképen szinte mindenhova el lehet repülni és AI gépmozgások is benne vannak másra nem igen jó, mert a repmodel elég egyszerü és a gépek kezelése se minden esetben olyan részletes.
A DCS meg ha sikerülnek ezek a fejlesztések akkor lezárhat egy nagy folyamatot ami a különállo térképek gyártása és rámehet ,hogy jobban a hari részekhez kapcsolodo dolgokat fejlessze.
Ha a logikai magon is sikerül neki a tobbszálasitás akkor jobban lehet majd optimalizálni és skálázni a különbözö PC konfigokra.
Az MS ahhoz képest, hogy mekkora cég, a közelébe sincs annak mint amit a DCS-ben vagy akár más simeknél láthatunk .
A DCS-t még embert nem hallottam kopottasnak nevezni. A játék szerintem csodaszép, a célnak bőven megfelel. Azt elvárni, hogy egy 99%-ban valósághű és Föld bármely pontján neked akkurátus helyszíne legyen, az perpill sci fi. Ahhoz kb. a Mátrix kéne... XD
De tényleg, a repüéőgépek még az alap Lock On-ban is olyanok, hogy én még annál alig jobbal is simán megelégednék, mert a célnak megfelelnek. A repszim töri írásba közben az alap Lock On maxra húzva és 1280x mittoménhányban is tetszett a szememnek, nem volt fájdalmas. Persze látszott, hogy nem 202x, de amikor az ember repül, harcol, ez nem tűnik fel neki.
Eleve a bibi az, hogy valójában alapvető problémának tekinthető az FS esetén is, hogy egy hh-s környezethez hogyan passzol az? Vagy a DCS? Sehogy. Mert a MAI állapotú térképek vannak. Ez van, nincs végtelen erőforrás...
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.04.08. 19:19:54
Nekem is megvan MSFS, nemrég megvettem a Chinookot. Hát mit mondjak?
A repmodell egyszerű, mint a faék.
Majd még kitalálják, hogy 10€-ért kapsz 12 mavericket meg 500 ágyúlőszert, oszt' ha elpuffogtatod fizethetsz..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2024.04.08. 19:12:50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezen persze lehet vitatkozni, de én úgy látom a koncepció sem áll össze mindig hogy mit akarnak: most pl. kijön a La7, vagy ott van az I16, de ki ellen jó az? Vagy a Jak 52... csak úgy repülgetni az FS ezerszer jobb. A másik kérdés hogy milyen fizetési módban állapodtak meg a fejlesztővel, minden modul után kapnak vmit vagy egyszer kifizették azt csá, nem tudom.
Mindenesetre a Razbamos fejlesztő azt mondta utoljára hogy megpróbálnak dűlőre jutni.
Szerk: most látom Leon hsz-ét, ezt nem hallottam de simán benne lehet ez is a pakliban. Mindenesetre ha így van akkor furcsállom hogy a Razbam tette ki az üzenetet arról hogy financiális okok miatt nem folytatják.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.04.08. 18:16:45
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegnap annyi frissítés volt hogy leültek tárgyalni és próbálnak vmi megoldást keresni de komoly a helyzet.
GOOBY, pls
Örülök hogy a fejlesztők tényleg dolgoznak rajta.
GOOBY, pls
Bár az még mindig látszik hogy egy ronda régi engine van alatta de legalább szépen fut, legalábbis nálam meglepően jól teljesít most vr alatt.
GOOBY, pls
Amúgy azt hittem jobban meg van oldva, amikor vr-ban belenézek és mozgatom a fejem a tükörben a világ csak xy tengelyen változik és így nincs sok értelme.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.03.16. 10:54:33
GOOBY, pls
Ka-50
Csomószor átnéztem a system beállításokat, azért se ott van a mirror :)
Így már működik.
GOOBY, pls
A beállitások, gameplaynél van a tükör, de van oéyan gépahol rákattintol a tükörre vagy az M betüvel is előhozható.
GOOBY, pls
Hhetelen hogy ilyen apró semmiségeket neked kell megoldani és nem a gyárban agyalnak rajta, hogy rendesen működjön a cucc, érthetetlen ez a pitánerség a Saitek részéről, nem hiszem, hogy nem tudnák, hogy problémás a pedáljuknak ez a része, és mégis évekig vagy évek óta így gyártják a pedáljukat, hiszen már több helyen is olvastam róla, hogy ugyan az a bajuk mint az én pedálomnka! Köszönöm mégegyszer!
Lenne egy olyan problémám, hogy a Saitek pedálomnak a bal oldala ha csak a féket akarom használni akkor nem érzékeli, hogy lenyomom a pedált, az oldalkormányok azok működnek mind a két irányban, a jobb oldali fék is viszont ha a bal oldali fékbe lépek bele mintha le sem nyomtam volna aztán magátol befékezi a bal oldalt, ha mozgatom a pedálokat a két végpont között akkor kienged a fék de aztán random módon ujra befog a bal oldali fék, volt másnak is ilyen problémája ha igen akkor hogyan oldotta meg? Gondolom valami érzékelési problémája van esetleg a kábel ment belül szarrá. Meglehet javítani, vagy szerezzek be egy másik pedált?
Ka-50