37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • militavia
    Fent van az FV3 modul, de mégsem működik... :(
  • bunny
    Hivatalosan nagyon kevés játék támogatja, pár hete jött ki. Ettől még működnek vele és jobbak lesznek a legtöbb esetben.
  • beci43
    A DLSS4-et hivatalosan nem támogatja még a játék.
  • bunny
    Igen, nagyon kellemes munkát végez a 4-es verzió :) Időközben felment a DCS is, felraktam az új DLL-t, majd még szórakozom vele, egyelőre a kontroller kiosztásokkal szívattam magam egy jót aztán rámesteledett ...
  • PhantomAss
    Nálam dlss performance módban tűéles a kép, semmi elmosás nincs. Azt nem tudom mennyi pluszt hoz mert így is le van véve eléggé a grafika hogy valahogy tartsa a 90fps-t, de a kép élessége nagyon rendben van, itt is és MSFS-ben is.
  • bunny
    Jah, belenyúltam. Most reggel már tudta frissíteni a telepítő magát és tölt lefele épp 192Gb adatot. Classic me, simán belenyúlok az ilyenekbe :D Mindegy, kíváncsi vagyok a DLSS4 mit kezd vele, előrelépést várok bár már legutóbb is egész szépen futott.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.02.04. 08:19:53
  • LeonSilver
    A weboldal nálam sem jön be.
    A fórum bejön, de a files ugyan úgy nem jön be, ahogy a weboldal.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.02.03. 17:50:55
  • bunny
    Valami van a DCS szerverekkel? Gondoltam felrakom újra, még le tudtam tölteni az installert de nem talál frissítést sőt kilép, és mostmár a weboldal se jön be. Sikerült több hónap után pont akkor elkezdenem újra amikor összeszarta magát az eagle vagy nálam a gixer?
  • militavia
    Köszi.
  • flyinghigh
    https://forum.dcs.world/topic/352578-mig-25p-mod-updates/
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2025.01.31. 18:23:18
  • militavia
    Létezik olyan mod, amivel a nem payware gépeket lehet irányítani. Ha pl. megnézném, hogy mit tud a MiG-25 és szeretnék egy profilt repülni vele a felszállástól, erre van mód? Az se baj, ha nincs kabin se semmi, csak lehessen repülni. De mondjuk, ha lehet nagyon basic módon fegyvert használni, az se lenne baj.
  • repvez
  • Wampapa
    Jó ötlet, köszi.
  • repvez

A nesze semmi fogd meg jol válaszok, de mondjuk a kérdések is eléggé ugy lettek válogatva.

Azt nem értem, hogy ha folyamatban van egy word map akkor minek csináálnak még ujabb és ujabb szeparált mapokat? hogy utána meg majd ne lehessen használni ? persze igy 2x lehet eladni ugyan azt ahogy szokták. De helyettük másra is mehetett volna a fejlesztési idő.

Ésrekes , hogy akérdések mindig csak a térképekkel és a kis elhanyagolható kérdésekról szoltak, de senkit se zavar a 20 évvel ezelötti sérülés modell és annak megjelenitése, senkit nem zavar, hogy az FM annyira jo, hogy ha elveszti a szárnyát a gép akkor még haza lehet vele repülni stb..
  • flyinghigh
    Miért nem írsz a Moza supportnak, náluk jobban senki nem tudja a választ. Ha válaszra se méltatnak akkor inkább más hardvert válassz.
  • spmd
    DCS fiókom eladó, ezekkel a megvásárolt modulokkal:
    - Mi-8MTV2
    - Mi-8MTV2 Crew Part 1 Campaign
    - Mi-24P Hind
    - F/A-18C
    - Supercarrier
    - UH-1H Huey
    - Iraq North Map
    - Combined Arms
    - DCRealistic
    Csak egyben: 70E Ft
    A legutóbbi bejegyzésemben 1-2 kiegészítőt véletlenül kihagytam, szóval ez tényleg egy kedvező ár, ha valaki most kezdené és nagyjából ezekre a modulokra lenne szüksége.
  • militavia
    Az elvek rugalmasak, ha a pénz beszél...
  • repvez

Most akkor mi lesz azzal amit eddig mondott Ede? Hogy azért nem csinál olyan gépet amihez nincs dokumentácio hogy realisztikusan le tudjak modellezni? Erre most az f35 lesz az egyik új modul. Arról nem is beszélve hogy azt mondták hogy titkos dolgokat nem csinalhatnak ezért nincs 4.gen gép se mert még nem elérhető minden részlet róluk. Erre ef2000 is befigyel.
    Nem mintha bánnám csak akkor mi változott ha mostantól már minden mehet?
  • petymeg_1
    Sziasztok!
    Valakinek nincs véletlenül valami jó missziója Normandy vagy Channel térképhez, 109K vagy 190D9 gépre? Én nem vagyok valami kreatív, a DCS honlapján meg alig van pár db.
  • Wampapa
    Üdv srácok
    Lenne egy kérdésem. A Warthogom joy-án megadta magát pár mikrokapcsoló, úgyhogy cserélnem kell.
    Most az ünnepek előtt pofátlanul felment az ára, úgyhogy kerestem itthon elérhető alternatívákat, találtam a Moza-Flight MH16 Flightstick-jét. Tetszene a cucc, mert a kiegészitője használható lenne az Apache-on. De mindenhol csak annyit írnak, hogy kompatibilis a legtöbb base-el. Nem tudja valaki hogy a Warthog alappal is az?
    Kerestem topikokon, de nem nagyon találtam tuti választ.
  • spmd
    A pedál elkelt.
  • spmd
    Talán érdekelhet valakit. Eladom az alábbi VKB hardvereim. Nagyon keveset használt, új állapotban (2024 júniusban vásároltam):
    - Gladiator NXT EVO: https://flightsimcontrols.com/product/gladiator-evo-space-combat-edition/
    - GNX THQ: https://flightsimcontrols.com/product/gnx-thq-throttle-quadrant/
    - T-Rudder Pedals: https://flightsimcontrols.com/product/vkb-sim-t-rudder-pedals-mk-v/
    Egyben: 170E Ft

Továbbá a DCS login-em is eladó, ezekkel a modulokkal:
    - Mi-8
    - Mi-24
    - F/A-18C
    - Supercarrier
    - UH-1H
    - Iraq North Map
    - Combined Arms
    Csak egyben: 70E Ft
  • repvez
  • bunny
    Közben kiderült, hogy ramhiba van, valószínűleg az okozta a crashelést, mert máshol is előjött.
  • bunny
    Másnál is crashelt a DCS a mostani frissítés után? Kezdem unni, hogy időről időre ez történik, úgyhogy most uninstalláltam a francba. De azért jó lenne erre valami megoldás. Nem a vírusírtó fogta meg mint múltkor, legalábbis nem látom se karanténba se máshol nyomát.
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • bunny
    Ezt csak úgy érdekességképp, hátha más is szereti a F1-et a repülés mellett. Amikor láttam képet róla pilóta sisakban azt hittem csak a szokásos netes kamu kép de nem, tényleg repült.
  • PhantomAss
    Amúgy most kipróbáltam újra hogy megnézzem lehet e vele vmit csinálni mert ha nem akkor törlöm, erre ma működik zokszó nélkül. Fogalmam sincs tegnap mi volt a baja.
  • PhantomAss
    Nincs hozzárendelve sehol semmihez, ez volt az első amit megnéztem.
  • beci43
    Azért van felkiáltójel, mert már hozzá van rendelve vmilyen eszközhöz. (joystick?) Keress rá, töröld az eszközt, aztán hozzáadhatod a rudderhez.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2024.11.03. 11:09:04
  • PhantomAss
    Repül vki az F18-al? Letöltöttem gondoltam kipróbálom, de egy olyan gondom van hogy a rudder pedált nem érzékeli, egy piros felkiáltójel van mellette az options-ban. Nincs másik gombhoz hozzárendelve és a felkiáltójel sem írja hogy mi a probléma vele. A wheel brake-t külön külön simán érzékeli, csak maga a rudder axis nem megy.
    A többi gépnél okés, tehát nem a pedál rossz.
  • moho79
    vga driver legfrissebb, említett mappákat ürítettem (fxo és metashader) és ma megint, mintha 3fps-el menne, lerakom tálcára és ugyanez windows-ban, naccerű
  • flyinghigh
    Vga driver frissítés után érdemes egy shader mappa ürítést megejteni. Nálam nem volt ilyen szaggatásos dolog, egy cirka 30 fős syria multin se evett többet 45GBnál a ramból úgy fut mint eddig.
  • moho79
    Érdekes mert harmadik indításra semmi gond.
  • moho79
    Egy ideje nem vettem elő a játékot és most elindítva azt tapasztalom, hogy szaggat az egész. Már a menüben az egérkurzor is.
    Olvasgattam mi lehet ez, talán a logikai magok miatt de korábban sem volt gond mikor MT-ben indítottam a játékot. Most játszhatatlan.
    Tapasztalt valaki ilyet?