36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#36880 Értem. Majd ránézek valamikor, hogy mi van vele.
-
bunny #36879 Az F-5 nekem is megvan és emlékeim szerint a fullos gép, az FC2024-be meg limitáltan kerül, szóval nem azt rakták be amit megvettél. Benne van az A10 is mégse ugyanaz, mint amit külön jóval drágábban megvehetsz. Nyilván nem véletlen van a changelog-ban is a típusok mögött, hogy FC. Ezek nem ugyanazok.
Three new Flaming Cliffs aircraft:
F-5E FC
F-86F FC
MiG-15bis FC -
#36878 -
#36877 Arról van szó, hogy ezeket berakták az új FC-be. Ez kibaszás azokkal, akik korábban külön megvették.
Meg egyébként is.
Még aLock On-hoz megvette az ember a FC-t. Aztán jött FC2, FC3, mosrt meg az FC 2024. Hát szarjanak sünt. -
#36876 Lehet, hogy rosszul értelmezem, de szerintem a külön modulként vett gépeket nem kell "megváltani" a 10$-os FC4-el, azoknak működniük kell külön is, továbbra is vásárolhatóak nem FC csomagban, hanem egyenként
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.13. 16:08:08 -
#36875 Nem a szaros 10$-ról van szó barátom.
Én 2017-ben például 30$-ért megvettem az F-5E-t, most meg 10$-ért berakják az FC-be..
2014-ben megvettem 37$-ért az F-86-ot, most vegyem meg megint? Ez semmi másról nem szól, csak a lehúzásról. -
flyinghigh #36874 FC modules will be separated this is expected, but we have an auth issue we are working on -
#36873 -
flyinghigh #36872 Okosabb lenne körbenézni konteógyártás előtt. -
militavia #36871 Nem rinyálunk. De az A-10 fut upgrade nélkül, ha jól tudom. Tehát van választásod.
Itt most közöltek, hogy az FC3 nem fut és kész.
Nem az összegről van szó, hanem az elvről. Pénzt kérnek azért, hogy megkapjak egy fejlesztést, amire SOHA nem volt igényem, de használhatatlanná teszik, ami nálam van. -
flyinghigh #36870 Nem kötelező megvenni, ahogy az a-10c és black shark 2 esetén se volt kötelező az upgrage. Nem is értem mit rinyáltok itt szaros 10 dolláron, Ja és duplán akkor fizettél volna érte ha 10 helyett 60-at perkálsz az új csomagért.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2024.07.12. 10:56:13 -
militavia #36869 Mert nem akarják megoldani, hogy az FC3 működjön párhuzamosan az FC2024-gyel. Mert nekik anyagilag az nem jó.
Tehát "választás" elé állítanak, hogy vagy elveszted azt, amiért fizettél vagy fizess még, hogy kapj egy olyan upgrade-ot, amire nem vágytál.
Igazi ED (paraszt) megoldás a javából. -
#36868 Mondjuk nekem még mindig nem tiszta, hogy miért akarnak olyanoktol pénzt kérni, akinek megvan mondjuk a FF modul a most FC4-be kerülö gépekbol, vagy nincs szugsége rá elég az FC3 vagy egyáltalán nincs szugsége a gyengébben kidolgozott gépekre, de mivel megvolt az FC3 ezért ugymond kötelezöen meg kell vennie , hogy muködjön a játék vagy elveszti azt is ami eddig volt belöle.
TEhát vagy fizetsz 10 dollárt, hogy legyen 10 géped amiből 3-t nem is akarsz vagy már megvetted és most duplán lesz vagy elvesztesz 7et amiért már egyszer fizettél. -
#36867 Tudom RTFM-elnem kellett volna
Mondjuk a sakktábla menüben még mindig ajánlgatja a FC3-at letöltésre, de már nem sír indításkor hogy unauthorized DLCs, úgy néz ki, működnek az FC3-as gépek, nem fut rosszabbul így első blikkre
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.11. 23:54:26 -
Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.07.11. 22:26:44 -
#36865 -
#36864 Igen, ez volt a megoldás.
Évek óta nem vettem semmit a décséhez, a 10 dollár kvázi egy mozijegy ára, hogy cserébe pár évig megint életben tartsam, ha néha egy nehezebb nap után melóban kedvem támad beizzítani és csak úgy repkedni kicsit. -
#36863 Hmmm, asszem 10 dodóért fog megjavulni, ha jól értelmezem, az FC3-at váltja az FC 2024... :/
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2024-06-14/
(biztos volt róla szó itt is, csak már Reagan)
Edit: annyira nem is, #36817
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.11. 20:59:09 -
#36862 -
#36861 Legújabb update után,
"Mondja kérem Arisztid, kuglóf az vagy mi a lófasz?"
Természetesen megvannak a modulok az FC3 keretében, betöltés után mindjárt szeretné is telepíteni, csak nem csinál semmit kilépés-belépés után. Lehet azért, mert OpenBéla, most fut a repair, meg majd nyilván belemélyedek az Ede fórumba ha nem segit (csak pináját), de akkor is, nyaljanak showt...alig 24 giga volt az update, és az már nem fért bele, hogy rendesen felismerje a saját moduljukat (legalább ha valamelyik 3rd party modul miatt sírna....)
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.11. 20:38:38 -
militavia #36860 Igen. Csak mivel a Z axis kieg nem elérhető, így azzal tűnik célszerűnek, hogy legalább trimmelve legyen oldalkormányom. -
Wampapa #36859 Úgy emlékszem a plusz két gomb levehető -
militavia #36858 Ebben az ajánlatban csak a joy base van benne, a detailsnél hiányzik a többi.
Jól értem, hogy akkor igazából nekem ez az opció kell?
A botkormányon itt még plusz kettő gomb van a valóshoz képest, de ezzel együtt tudok élni. :)
Azt viszont nem értem, hogy nincs rajta oldalkormány? Az extra...??
Joystick Z-Axis module extra listában van felsorolva, ami ráadásul nincs is.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.07.09. 09:53:58 -
militavia #36857 Köszi, az inputok alapján Wingwin lesz. -
#36856 Felismerni felismerheti, csak kalibrálni nem tudod, mert a szoftvere nem valószínű, hogy megy XP-n.
Anyagban nem jobb, viszont minden kapcsolója, tekertyűje és bizbasza precíz.
Ne érts félre, a warthog sem rossz. Csak hát kissé puritán. És nekem voltak problémáim a kapcsolókkal. Az egyik már gyárilag egy ótvar volt.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a tm joynak ismert, tartóssági és egyéb problémái vannak.
De.. annyi pénzért azért jó választás lehet.. meg kell nézni, ki kell próbálni.
-
militavia #36855 Illetve még egy félhülye kérdés. Van egy retro PC-m, amin XP van, azon próbálok ki régebbi repszimeket a 90-es évekből. Az fel fogja ismerni az Wingwin-t is? -
militavia #36854 Miben jobb? Tartósabb? Pontosabb? Jobb anyagból készült? Stb. Mert, ha tényleg annyival jobb, akkor nem "cigánykodom" azt megveszem a Wingwin-t.
Én BMS4-hez veszem, ezért kvázi "only F-16" használatra lenne.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.07.08. 10:19:58 -
militavia #36853 Elvileg egy felesleges példány, a DCS Virtual Hungarian Air Force csoportban a kérdésfeltevésemre válaszolt egy tag.
Mivel ez egy igen zár közösség kétlem, hogy át akarna verni. Remélem.
Ezt írta a csoportba
Van egy kihasználatlan komplett Thrustmaster Warthog joy-om gázkar+stick combo dobozával szép állapotú 85k ha gondolod. Lassan 1 éve a dobozába pihen.
A nagy dilemmám az, hogy tényleg nagyon jó ajánlat ennyiért, csak végre beleférne az, hogy igazán minőségi 1:1 F-16-os HOTAS-om legyen. Csak a két lehetőség között 100k árdifi van. Azért az már nem az a kategória, hogy legyintek rá. :) -
#36852 A warthog sem rossz, szó sincs róla. De ez jobb. Nekem volr warthogom is, sokáig. Tudom mit beszélek ;) -
bunny #36851 Semmi gond nincs a warthoggal, évek óta nyúzom ahogy még nagyon sok ember. Az egyik legnépszerűbb cucc. 85-ért ha joy és gázker is együtt, az ajándék. De gyanús, hogy csak egyik lesz ennyiért. -
militavia #36850 Akkor még egy TM Warthoggal se mérhető össze? A DCS csoportban 85k-ért kínálnak egyet eladásra. Azért számottevően olcsóbb lenne, mint az 500 dolcsi táji Wingwin és a stick ugyanaz, csak a gázkar már. Töprengek, hogy mi légyen... -
#36849 Nekem van egy ilyenem (az F-4 miatt vettem) Orion2 F/A-18 Hornet Throttle Combo,T2-2-BASE&TGRIP-F18-2-X és mindent visz.
433$ volt és köröket ver a hasonló cuccokra. -
militavia #36848 Nekem úgy tűnik, hogy a Wingwin lesz a nyerő. Picit drágább, mint a többi gazdaságosabb megoldás, de végre lenne egy olyan TQS + Joy, ami 1:1-ben F-16 és nem kell agyalni azon, hogy mi micsoda.
Köszi a tippet. Fura, hogy magamtól soha nem találtam meg ezt, semmilyen keresési találat nem dobta fel.
Vagy TM vagy az X52 és a 100k árúak között dobott be, de azt nem. -
Stormbird #36847 Nekem ilyenem van pár hónapja.
Azt leszámítva, hogy a throttle érintőképernyője -legalábbis az enyémen- kuka, semmi más baj nincs vele.
Pontos precíz.
Egyébként az érintőképernyőre szinte mindenki panaszkodik, az is akinek egyébként működik.
Az érintőképernyővel a legnagyobb baj az, hogy jelentős a lagja, és nem lehet programozni a rajta lévő kapcsolókat, tolókákat, húzókákat, tekerőket, mert fixen hozzájuk vannak rendelve karakterek. Csak az elrendezésükön lehet váltóztatni.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2024.07.06. 20:52:53 -
nem valami jo a vélemény rola és drága is ha azt nézzuk, hogy az oriont is hasonlo árért lehet kapni full fémbol. -
vagy ezek közül -
Stormbird #36844 Esetleg nézz rá erre:
Turtle Beach VelocityOne Flightdeck -
militavia #36843 Köszi a válaszokat. -
flyinghigh #36842 Vannak időszakok náluk amikor beakciósnak 40-50%-ra egy-egy terméket, ez volt tavaly karácsony előtt is, vagy épp mikor valami újat vezetnek be és felszereltségben az alatta lévő szettet akciózzák.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2024.07.06. 12:18:43 -
militavia #36841 Ál akciós = ez valójában mindig is 500 dodó, csak ezzel próbálnak csalogatni. De úgy látom induláskor ez a 800 dodós sávban vol.
Mert ez így nagyon barátinak tűnik.