6698
-
Na vajon ilyenünk miért nincs a játékban? -
Ez az utolsó faadag csak nem akarja az igazságot. -
Jóózsf István #6416 NAMOSTBASSZÁTOKMEG...!!!
Szar, semmirekellő, tetves, büdös, gyökér banda!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.07.19. 21:08:10 -
Jóózsf István #6415 Most már tényleg együtt hálhatnának valamelyik közeli hozzátartozójukkal (Tudjuk melyikkel!!!) emiatt a faszság miatt!
Egész nap estem keltem a játékban. A FEMM-et ötször borítottam fel. Háromszor hagytam abba a játékot. És most ez is!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.07.19. 20:55:36 -
Nagyszerű, megjelenésig csak javítják. -
Jóózsf István #6413 Hát ez még mindig jelen van! -
A videókra reagálva:
Figyelembe véve a vanilla autók képességeit, gondolom költőinek szántad a kérdést. -
"Elsősorban a kikapcsolódás. Azért játszom - játszunk, hogy a hülye gondolatok a fejünkben ne zaklassanak! Legalább átmenetileg ne."
Így van. És ahhoz, hogy ez megvalósulhasson: "Ti elfogadjátok ennek a játéknak a szabályait."
Ha nem tenném, akkor a játék pont olyan lenne, mint az élet. És jönnének a hülye gondolatok a fejembe.
Attól függetlenül, hogy sírok, mert Amur milyen egy rohadék hely, még megcsináltam és azért volt olyan része, amit élveztem. A végefelé azért megbarátkoztam vele és akkor is tudtam már ismét élvezni. Emellett a probléma megoldására tett erőfeszítés miatt el is terelte a figyelmem másról. Szóval a dolog működött.
Az, hogy sok a sírás-rívás itt, annak a következménye, hogy az ember alapvetően szeret panaszkodni. Sokkal több benne a negatív energia, aminek a kifejezésére ráadásul rengeteg szavunk is van. Míg a pozitív dolgoknak nagyon örülünk, de annyira nem kifejezhető (nem tudjuk [tudom] kifejezni) írásban. Emellett nincs is düh, amit le kellene vezetni, vagyis nem jövünk és írjuk meg azonnal.
De ez fordítva is igaz, hiszen én nem egyszer írtam, hogy itt-ott tetszett a dolog és milyen jó volt (most úgy általánosságban a játékról), egyesek e fölött mégis simán át tudnak siklani és csak a negatív dolgot megjegyezni. Vagyis olvasva is inkább a negatív dolog a keresettebb.
Ez pont ugyan az, mint rengeteg fórum, ahova a problémájával megy az ember. Aztán, ha megoldotta, akkor lehet, hogy soha vissza se néz, hogy közölje, megoldotta. Ha meg valami jól működik, akkor elkönyveljük, hogy jól működik és nem rohanunk megosztani egy fórumon, hogy a dolog az elvárt módon működik. Nem úgy, mint mikor nem az elvárt módon működik.
Így a net tele lesz sok negatív infóval egy adott dologról, de fugalmunk nem lesz arról, hogy vajon hány embernek nincs problémája. Vagyis nem látjuk, hogy az adott dolog tényleg rossz, vagy csak páran kifogták a selejtet.
Te is folyamat panaszkodni jársz ide. Először jól leosztod a játékot, aztán megmutatod, hogy csesztél ki a készítők gondolkodásával. Ahelyett, hogy annak örülnél, hogy sikerült átszerkesztened a fájlokat és olyan módon megoldanod a dolgot, ahogy senkinek. De az írásokból nem úgy tűnik, hogy még ez sem jó neked.
Ha sok értelme nincs is annak, amit írok, de legalább tesztelem a billentyűzetem :))) -
Jóózsf István #6410 Próbáljuk megfogalmazni mi a játék lényege.
Elsősorban a kikapcsolódás. Azért játszom - játszunk, hogy a hülye gondolatok a fejünkben ne zaklassanak! Legalább átmenetileg ne.
Persze az nem játék, ha minden klappol, minden takkra történik. Az inkább unalmas. Kell bele kihívás. Mi legyen a kihívás?
Hát az, amit a játék alkotói kiötlenek. Ez sok esetben működik is.
Speciel ennél a játéknál és kifejezetten az én esetemben nem működik, mert tudom, hogy ezek a szabályok lehetnének úgy is érvényesek, hogy sokkal közelebb állnak a valósághoz. Ezt el is lehetne fogadni, és sokan el is fogadják. Ez temperamentumtól és még néhány mentális képességtől függ.
Van egy kollégám, aki büszkén meséli el, hogy egy-egy játéknál milyen gyorsan vált át GOD-módba és aztán rongyol végig az egész játékon, és ettől ő jól érzi magát. Szerintem van egy hangyányi különbség kettőnk között.
Megértem Endy-t is, aki nehezítve viszi végig a játékot, mert így tudja belőle a lehető legtöbb szórakozást (Tartalmat) kicsikarni. Sose lennék rá képes!
Viszont így is megtalálom ebben a játékban a megfelelő kihívásokat. Mindig mondjátok, hogy persze az én módosított bicajaimmal könnyű! Igen. A ti szarjaitokhoz képest könnyebb. Azt mondanám, hogy az enyémek annyival okosabbak, mint amennyivel a tieitek hülyébbek a KELLETÉNÉL. Tehát valahol kettőnké között lenne az ideális. (Ha nem ez a gyökér banda fejlesztené a játékot!)
Az én járműveimet is fel lehet borítani. Fel is szoktam. Az is más kérdés, hogy én járó motor nélkül is fel tudom...
Az én bicajaimat nem kell tankolni OLYAN SŰRŰN!!! Ezt sem fogadom el, hogy úton - útfélen azt kelljen vadásznom, hogy honnan szerezhetek nyálat.
Javítani ugyanúgy kell, de ezt is meg lehet oldani, hogy emiatt ne kelljen plusz órákat tölteni felesleges kocsikázással. Éééééés azt sem fogadom el, hogy békésen furikázva az aszfalt úton egyszer csak bekapok valami végzetes futómű hibát a SEMMITŐL. Merthogy a szerencsétlen fejlesztő, véletlenül rosszul illesztett valamit, a fizika viszont végezte a dolgát.
Összegezve:
Ti elfogadjátok ennek a játéknak a szabályait.
Én meg azt mondom, hogy ha ilyen munkát kellene kiadnom a kezeim közül, akkor inkább egy üvegszilánkkal vagdosnám le mind a kettőt. De lehet, hogy a lábaimat is, meg a fejemet, hogy teljes legyen a kép.
Amúgy nektek eszetekbe jutna ez.
Vagy épp ez?
Mi ebben a kihívás? Ha hiszitek, ha nem, túljárni a rosszindulatú fejlesztők eszén úgy, hogy összefésülöm a feladatokat. "Magyarán" (Hogy a kezem száradna le, hogy ez így leírom... :-) ) LOGISZTIKÁZOM! -
Jóózsf István #6409 Az szar. Próbáltam. Nagyon árkád.
Minap eszembe jutott a fogyasztás. Szó sem lehet róla, hogy én még a tankolással is bajlódjak.
Ha csak vannilla eszközökkel kellene játszanom már rég azt sem tudnám, hogy mi az a hófutó. Hát még ha nehezített módban!!!!
Egyszerűen szeretem nézni, ahogy az általam hangolt futóművek gyönyörűen dolgoznak. Nyilván van bennük egy kis csalás is, hisz az én járműveim és pótjaim nehezebben borulnak.
Most elképzeltem, hogy ebben a fázisban nem használhatnám a módosításaimat. És azt is elképzeltem, ahogy törlöm a játékot.
Ha nem nyúlhatnék hozzá, akkor szórakoztató sem lenne számomra. -
A yt-ben azt szeretem, hogy 2x-re lehet gyorsítani a videót.
A yt-ben azt nem szeretem, hogy nem lehet 4x-re gyorsítani a videót ;)
Ilyen verdákkal nem csodálom, hogy unod a játékot.
Az én autóimnak nem ilyen jók a felfüggesztései, könnyebben borulnak. Aztán nincs 200 méteres csörlőm sem, sőt, nem is elektromos, mert általában az erős-hosszú verziót választom, vagyis oldalra dőlt kocsit nem kell felállítanom.
Azt pont a szántós régióban fedeztem fel, ha oda a felfüggesztés (még nem teljesen, de mondjuk, mint nálad), akkor aszfaltos úton a semmitől is egyszerűen sérül a tank. És akkor az én verdáimon 4, esetleg 5 sebességes offroad váltó van. Vagyis közel nem olyan gyorsak, mint nálad.
Elnézve ezt a kedves útvonalat, vagy Plad, vagy Tayga.
Jah, ilyen jó fogyasztású verdám sincs, oda kell figyelnem, hol tudok tankolni, nehogy lerohadjak emiatt. -
eta32 #6407 Igazából nálad teljesen mindegy hogy aszfalton vagy terepen mész...
Én hard modban aszfalton nem tudok úgy száguldozni mint te a terepen tökön-babon keresztül "ezerrel" nem törődve sérüléssel üzemanyaggal stb...
Ez is egy modja a játéknak,így is lehet tolni...
Ha ilyen könnyű lenne a játék és ilyen könnyen-gyorsan végig száguldanék egy régión nem érdekelne....
Nem azt mondom szeretek szenvedni és sokadjára ugyan azon az úton végig menni de így nem érdekel.
Ajánlom a roodcraftot neked az feküdne nagyon...DDD... -
Jóózsf István #6406 Egy kis ízelítő a nem aszfalt útból. -
Jóózsf István #6405 Emlegetett szamár...!
Mennyi volt az esélye, hogy perceken belül megjelenik az aktuális játékmenetben is?!?!? :-) -
Jóózsf István #6404 Ez is egy fejlesztői hiba. Ilyen már volt az előző évadzáró pétéesében. Valahol rossz érték van, vagy nincs is megadva és a daruzott áru jóval nehezebb, mint a már felrakott és lekötött. Tavaly a valamilyen pumpákkal adták ugyanezt elő. Merthogy a trafók súlya 2.2 tonna. Ennél a betonlapok nehezebbek!
Szóval az előző javaslat a nagy darura törlendő. Majd a kiadásra javítani fogják! -
Jóózsf István #6403 Majd amikor mentek a trafókért, akkor ne a kis sárga, vagy kék darukkal induljatok el! :-)
Nehéz mint a rosseb! Nekem mókolt daruim vannak, és vért izzadtam... Tehát NAGY DARU KELL hozzá! -
MERT ÉLVEZED!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy nem -
Jóózsf István #6401 Rontás!!!
Kitaláljátok hol van a kikötő?
Úgy van! A régió másik végében.
Már végig aszfalt úton lehet közlekedni. Persze, hogy mehetnék a szar úton, de már ott is mentem százszor! Miért választanám a szintén unalmas, de macerás útvonalat helyette?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.07.13. 10:57:49 -
... -
Jóózsf István #6399 Elgondolkodtam azon hogyan lehetne ez egy jó fázis. Úgy, hogy a forrás helyeket szét kellett volna szórni a teljes régióban. Eddig minden fázisban több forrás volt. Több helyen lehetett vasgerendát, deszkát, bármit szerezni. Lehetett logisztikázni.
Most annyit tehetünk, hogy mint egy birka ingázunk ide-oda.
És épp ez zavar ebben a fázisban. Nálam a logisztika az alap eleme volt eddig a játéknak. Ezt ELVETTÉK tőlem! Az lenne a furcsa, ha elégedett lennék ezzel a fossal.
Egy aprócska észrevételem is van. Kettő darab útakadályt nem lehet megjavítani. Nincs rá küldetés. Nem akartam reklámozni és sok rontást is tartalmaz egy dejó amit feltettem. Egy fő feladathoz el kell cibálni a már emlegetett darus pótkocsit. De akit nem zavar a rontás és érezni akarja, a végtelen unalmat, annak ide teszem. -
Egyre jobban várom már, hogy "kész" legyen. -
Jóózsf István #6397 A fázis felénél tartok 50/93 küldetés. Összeírtam mi kell a "legtávolabbi" pályára, amihez ugye utazni kell sokat. És sírva is fakadtam.
51 férőhelynyi cucc!!! Az azt jelenti, hogy szükségem lesz egy 25 helyes teherautóra és egy 26 helyes pótkocsira, vagy különben megint ingázhatok mint egy hülye. Ha nagyon megerőltetem magam tizenöthathét helynyi motyót elcibálok óvatosan. De akkor is fordulok hármat. KETTŐT SEM SZERETNÉK, mert már fordultam eleget!
Jaaaa, és ebben ugye nincs benne a középső (kezdő) pálya, amihez csak egy kaput kell lépni. és az a pálya sem, amin a források vannak! -
De jó!
Ezeket mindig hiányolom is. Olyan jól meg tudják csinálni. -
Jóózsf István #6395 Lesz pár járműnek egyedi festése. Ezt nem harangozták be (még) Fájlok összehasonlítása közben találtam rá.
Az UAZ kisteherautónak is lesz, meg még talán két másik járműnek, de nem jegyeztem meg...
Az ANK-nak is. -
Jóózsf István #6394 Egyelőre az a verzió van, hogy az utolsót a platóra kérem. Kísérletezni nincs kedvem.
Endi!
Na igen. Az aranybánya, az még a csalásokkal és indiai módszerrel is macerás, de az annyira nem fájt. Nem volt nagy távolság és tényleg minden kavicsot névről ismert az ember a végén! :-)
Érdekes: Most megcsináltam négy helyi küldetést zsinórban, alig kellett hozzá okoskodni és szépen derűsen ment végig. Tehát: Nem én vagyok teljesen hülye a játékhoz, mert ezt simán le tudtam szervezni. Az már más kérdés, hogy egy pályán kellett egy nagy kört menni.
Azt is megemlíteném, hogy a régió úgy lett kiosztva, hogy a balra fent van a középső, alap pálya. Ezen van a garázs és mellette a pótkocsi bolt, Jobbra mellette van az anyagbeszerző pálya és balra alul van a fő küldetés pálya. Itt van a gát és még egyéb nagyobb küldetések.
Namármost.: Az anyagbeszerző pályára a főpályáról bal oldalon alul és ha megnyitjuk felül van kijárat a gáthoz meg jobb oldalon felül tudunk kimenni. Aki elvesztette a fonalat, az ne magát hibáztassa, mert pont fordítva vannak a kijáratok, mint a térkép nézeten egymáshoz viszonyítva a pályák!
Ebben mindig is nagyok voltak a drágalátos fejlesztőink. De hogy ez ennél a cégnél senkit nem zavar!?!?!?!? -
Valahonnan lemaradt egy ; vagy egy {[()]} ezek közül.
Nem is értem, hogy mi a fenének kell átváltania egy másik árúra, ha elfogyott, amit épp pakoltam. Ez már más régiókban is feltűnt.
De van olyan is, nem is egyszer, hogy pakolásnál, ha megtelt a kocsi, akkor bezárta az ablakot, mintha végeztem volna. Pedig még nem.
És akkor már ott van az a hiba is, amikor pl. a 3 férőhelyesre felpakolsz egy 2 helyes cuccot, feloldod a rögzítést, megnyitod a boltot és eltünteti a már fent lévő nem rögzített rakományt és a helyére holografálja az új árut. Asszem az atomreaktor építős pályán találkoztam ezzel. Említettem is.
Amit még ki lehet próbálni, hogy mi van, ha a kocsira rakod az utolsót és nem a kirakóda kéred.
Illetve mi van, ha másból kéred az utolsót, míg a fából van.
És akkor még ott van az, hogy mi van, ha csak fa van már bent és úgy kéred az utolsót.
Pár variációt ki lehet még próbálni. -
eta32 #6392 Na az szép hogy ilyen bugok vannak.....
Ami a hibákat illet,az is nonszensz hogy mindenféle trükközés kell ahhoz hogy egy adott kormányt (a logi legújabb csúcs kormányáról beszélek,nem valami régi termékről) rábírjam hogy normálisan működjön és rá lehessen programozni egy adott gombkiosztásra.
A kezdetek óta ezzel az újra előjövő hibával küzdök ,mert én csak kormánnyal szeretném irányítani ezt az autós játékot.
No meg kontrollerrel is ,és egérrel is egyszerre,de ez már anomáliákat szül a kezdetek óta.
Mostanában el ne kiabáljam működik,rendesen nem cseszik el a frissítésnél ,persze csak úgy hogy a neten talált módszerrel tudtam működésre bírni hogy ne kelljen minden játék indításkor újra kalibrálni mert elfelejti a beállításokat.
Ja igen HIBA BUG a legújabb hogy a daru vezérlő hud-ot a játékba lépés alkalmával minden alkalommal ki kell kapcsolni mert ezt sem tudja elmenteni megjegyezni a játék hiába állítom be.....
Ez is mióta probléma? kb. a kezdetektől DDDD...
Úgy hogy nem csak a térképekkel szívatnak hanem ilyen formában is ...
Mostanában Canada Yukonban vagyok.
Oly sokszor tettem már meg a hegyen levő arany bányába az ugyan azt az utat,és még nem végeztem ,hogy már minden gödröt és sziklát saras rész kívülről ismerek....
Miért kell ugyan oda 15x elszállítani valamit még ha az más áru is.
Ja igen és a többi útvonal nem opció ilyen olyan ok miatt...
Kicsit sem uncsi,de legtöbb régióba vannak ilyen "becsipődések" a készítők dilettáns hozzá állása miatt....
Persze én is tolhatnám mod gépekkel de én maradok a gyári gépeknél és a hard modnál....hogy legyen exra kihívás...ja akkor ne is panaszkodjak mi???...DDD. -
Jóózsf István #6391 Igen ez is a fejlesztők, vagy a kiadó, vagy bánom is én kinek a találmánya. Amire gondolsz az az ÉVAD, vagy idegenül SEASON, átvéve szezon.
A fázis lenne az évszakonként megjelenő tartalom ami ugye több térképből áll. De ez a sok (ide most csúnya jelzőket képzeljetek) degenerált kis hülye felhasználónak nem fért bele az agyába. És akkor elnevezték a fázist SZEZONNAK, ami ugye már ebből a pár mondatból is kiderül, hogy TELJESEN ÉRTELMETLEN! A szezon az a teljes évi TÖBB FÁZISBÓL álló tartalom.
De nem is ezért jöttem!
Ugyanis feltaláltak a fejlesztők egy teljesen új hibát, és nem is voltak restek beleépíteni a játékba. Eddig biztos, hogy nem volt ilyen.
Adott egy olyan létesítmény, ahol barkácsolni kell valamit (Ez nem biztos, hogy feltétel!) A lebarkácsolt valamit fel akarjuk pakolni a járműre. De az már tele van. Akkor ugye daru... Igen ám, de a legyártott árucikkből az utolsó helyett más cuccot készít ki nekünk. A konkrét példában legyen tizenöt darab kis deszka. A tizenötödik helyett én már egy rönköt kaptam (Nem így volt a valóságban, mert dejó is van róla, de nem akarlak benneteket összezavarni)
Ugyanezt eljátszottam a sín készítő kisipari termelő szövetkezetnél is. A második sínszakasz helyett vasgerenda.
Majd arról még írok egy listát, ami "nekünk nem jó" (#6388)
Elöljáróban csak annyit: Az a jó nekünk, ami JÓ! Ami nem jó, az nem jó!
Például az előző bekezdésben pedzegetett vadonatúj, kicsit sem szórakoztató hiba az NEM JÓ! :-) -
eta32 #6390 Nos teljes mértékben osztom a véleményed.
Talán ezért vagy pont nem ,de mind egy is,az utolsó szezont vagy hogy nevezik a 4 fázist már meg sem vettem ,így is "csak" 50% körül járok.
Majd ha ennek a végére érek elgondolkodom rajt.
Mostanában keveset tolom....idő hiányában ,nyár van, meleg stb... -
Jóózsf István #6389 Megvan a szolid kifejezés: LÉLEKÖLŐ! Csak ebben nincs semmi indulat, ami szintén szükséges lenne a hangulathoz.
És még megalázó is.: "Végig akarod játszani a játékot? Akarsz valamit kapni a pénzedért? Akkor szenvedj!"
Aki majd végigjátssza elég büszkeség fogja eltölteni, hogy ő nem adta fel? A következő ilyen húzásnál is végig fogja, vagy majd azt mondja mint én már oly sokszor, hogy: "Na ezt velem nem csináljátok!" És inkább ők is dobják a játékot?
Azt nem mondhatom, hogy drága ez a játék. De az mindig is zavart és fog is, hogy pont annyira trehányak a fejlesztők, hogy éppen megtartsák a játékosokat. Csak az a baj, hogy ez a határ nagyon keskeny. Mindenáron nem fogják megvenni, ha majd érzik, hogy szarba sem veszik őket.
Expedíció, útépítés? Hááát, nekem ez is azt sugallja, hogy ők is arra számítanak, egyszer a hófutó fanatikusai is bemondják az unalmast. És akkor hátha az a közönség eltartja majd őket, amit újonnan szereztek.
Az biztos, hogy én most csalódtam. És biztos, hogy nem ez az út vezet a pénztárcámhoz! -
eta32 #6388 Nektek sem jó ám semmi "jóság" ...
Mindig csak nyafogtok,oszt még csak nem is hard modban toljátok.... -
Minek 3 férőhelyes, ha van ötös?
Azért, mert rövidebb. Pont ezért lenne jó a 4-es.
Nyafogás: Amur-nál csináltam, hogy naponta egy feladat és, akkor elég volt. De ennél jobban nem is mennék bele a témába.
Már várom, hogy kidobják a régiót és nekiállhassak. Egyre kíváncsibb vagyok rá. -
Jóózsf István #6386 Igaz! Az autószállító zsámolyos pótkocsi tényleg négyes.
Minek a négy férőhelyes félpót, amikor van ötös?
Más.: És még mindig nyafogás.
Nem tudom kulturált szavakkal leírni ezt a fázist. Így leírom a saját indulatos formámban.: Ez egy teleb.ott szar! Egy beteg elme szüleménye.
Megcsináltam egy küldetésből egy fél feladatot, majd körülnéztem, hogy mit kellene csinálni. És úgy döntöttem, hogy inkább nem játszom ezzel a játékkal!
HÁTNINCSÉRTELME. Mindig minden ugyanaz.: Menj el három pályával odébb, vegyél fel 8-10 motyót és hozd vissza.
Mindenből csak egy helyen van forrás. A fő feladat a gát. Ezzel gondolom nem árulok el nagy titkot. Nyilván vannak közbenső munkák, mint eltakarítani az útból kidőlt fákat, vagy megtisztítani az utat esetleg hidat építeni. De mindenhez ugyanoda kell visszamenni az anyagért! Mi értelme ennek?
Már azt is kitaláltam, hogy egy nap, csak egy küldetést fogok teljesíteni. De már ebben sem vagyok biztos!
Hogy el tudjátok képzelni, hogy mit érzek ezzel a fossal kapcsolatban: Vegyétek elő az összes kellemetlen élményeteket a játékkal kapcsolatban, gyúrjátok egybe és próbáljátok lenyelni. Na ilyen a régió. Buta, szervezetlen, kidolgozatlan FOS! -
Ekkora egy bugot!
Michiganre azt írja az összefoglaló, hogy 8/8 autót megtaláltam.
És a teljes összesítő is azt írja, hogy 29/29 autót megtaláltam.
Aztán nem értem, hogy miért nem tudom megvenni a Pacific P16-ot és miért írja azt, hogy fedezzem fel a régiókat, hogy meglegyen. Úgyhogy segítségül hívtam a netet, ami megmondta, hogy Michiganben találom. Meg is találtam és még mindig azt írja a megtalált kocsikra, hogy 8/8.
De legalább már megvan. Így megvan az összes verda. Leszámítva az utolsó DLC két járművét, mert még nem vettem meg a DLC-t.
És megvan a minta krumpli leszállítása is.
Úgyhogy minden 100%-on.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
.
.
.
.
.
.
-
FEM mögé lehet rakni egy 4-es pótot. A FEM meg daru nélkül pont 4 férőhely. Szóval elvileg meg lehet csinálni egy körből is.
Az atom 3 férőhelyes daruval. Lehet, hogy daru nélkül 4. Arra nem emlékszem. És van még egy kocsi 3 férőhellyel, asszem daruval. Szóval, ha mást nem, akkor 1 csomagot lefogok a daruval. Nekem ez így is elég hivatalos...
Ha nagyon óvatosan megyek, akkor egy 5 férőhelyes félpót és 2 csomag csak úgy a többi tetején.
Vagy az Elefánt az új 6-os félpóttal.
De az is lehet, hogy az Elefánt elbírná a 8-as félpótot. Amennyi az aszfalt, csak kis részeken kellene szenvedni. Mondjuk lehet, hogy ott vért is kellene izzadni. Bár azért az Elefánt mégiscsak egy elefánt.
Ha nagyon vagány akarok lenni, akkor Plad, mögé egy két férőhelyes pót, aztán a Plad-ra tornyot építek.
De, ha nem akarok annyit vacakolni, akkor TwinStar-ral megvan 2 karikából. Csak ne borítsam meg.
Persze ez csak az áruszállítás.
A nagyobb gond, hogy az út menti vackok felszedéséhez mindenképp darus kocsi kell. Ez azért annyira nem jó. Lehetett volna inkább valami felvevőhely, ha már volt egyszerű leadóhely. Mert ugye tudjuk, hogy létezik olyan feladat, ahol ki kell rakni az árut a kocsiról egy megadott helyre. Szóval ezt a részét itt eltrógerkodták, mindegy, hogy melyik opciót nézem.
Jó lenne már a játékba egy 4 férőhelyes félpót. Nem értem, hogy miért nincs még. Oldalfallal. Pont ráférne egy nagy konti is. -
Jóózsf István #6383 Igen. Az is egy jól megszerkesztett feladat! Szerettem én is!
Hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy miről beszélek! Aztán megnézzétek ám minden másodpercét! Van benne rontás. Hisz kétszer mentem végig ugyanazon az úton a TELJES KURVA RÉGIÓN. És ha figyelmesen megnézitek, akkor még egyszer meg kell tenni ugyanazt az utat és akkor még ott van a nehéz pót is. Ami hálistennek közel van a célhoz.
Ez így egy baromság.
És külön figyelmetekbe ajánlom az aszfalt tapadását is. Nem direkt megyek ám így!
Kicsit szájbarágósabban:
A régió közepéről menj el a bal szélére az üres konténerekért.
Onnan menj el a jobb szélre, hogy megrakják őket.
Majd menj vissza a hulladék feldolgozóba. Ez eddig kettő és fél.
A hulladékfeldolgozó pályáján össze tudod szedni az összes kacatot ami a javításhoz kell. NYOLC férőhely. Tudomásom szerint ezt hivatalosan nem tudod megtenni. Mert azt felejtsd el, hogy a nyolcas nehézpótot vannilla járművel végighúzod a teljes régión. Azt se feledjük el, hogy az utak javarészét már kijavítottam. Ennél sokkal több kerülőút van! Ez minimum három, de inkább négy, vagy ha nem vagy nagy logisztikus, akkor öt út.
És akkor még a cél pályán ott van a nehéz konstrukciós pótkocsi is, amit a helyszínre kell cibálni.
És ez a feladat nem old fel semmit! Ez csak úgy van.
Amikor ezt elküldöm, még nincs kész a dejó. Talán két ünnep között... Köszönjük hugyub! -
Nem vagy egyedül.
Glades-ban van egy "szeretem a csípős krumplit" nevű szerződéses feladat. Már nem tudom hány nyavajás telket beszántottam, de csak nem jó.
Ahogy olvasgatom a neten, egy másik spéci telek kell egy olyan területen, ahol se garázs, se pótkocsi bolt és akárhonnan is megyek, az egész térképen át kell húzgálnom mind a három eszközt, hogy meglegyen a feladat. És akkor csak bízhatok abban, hogy tényleg az a krumpli kell neki.
Mára asszem elég volt.
Egész eddig olyan jól ment. Ma 4 régiót is megcsináltam 100%-ra. És köztük van Amur is a hülye jégenfutós feladatával, meg utána Maine-ben volt még egy ilyen belsőnézetes jégenfutás, az is meglett. Meg az éjszkai monolit is, amik úgy a nehezebbek közé tartoztak.
Már csak ez az egy feladat és minden régió 100%-on. -
Jóózsf István #6381 Áhhhhh!
Még talán a negyedénél sem tartok ennek a fázisnak, de már rühellem mint a szart!
Valójában a szart nem rühellem annyira, hisz valamikor egy finom étel volt. Csak épp áthaladt az emésztő rendszeremen. Amikor megjelenik újra, akkor sem utálom annyira, mert helyet csinál az újabb finom ételnek.
Tehát.: Ez a fázis egy agymenés.
Képtelenség összeszervezni a munkákat. A három pálya átláthatatlan. Nem tudom milyen áruért hova induljak, vagy merre menjek. Már most többször mentem végig pár úton, mint a legrohadtabb régióban összesen.
És azok az utak!?!?!?
Az ojjektumok is találomra vannak szétszórva. Kb mindegyik megközelíthetetlen.
Fos fos fos fos FOSSSS az egész!
Az aszfalt uton megyek egy üresen húsz tonnás autóval. (A tieitek könnyebbek) A gumijának kilences tapadása van aszfalton. (A tieiteknek max 3 vagy 4) és nem tudom bevenni a kanyart. Se üresen, sem rakva! Jocó pedzegette nem is olyan régen ezt a témát, hogy a hidak tapadnak mint a barom, de az út az mintha jégen menne az ember. Akkor én is felteszem a kérdést. Miért nem tapadhat az aszfalt út, ha a híd igen?
Most épp olyan hangulatban vagyok, hogy szívem szerint törölném a picsába a játékot a mentéseivel együtt. És akkor ki is b.hatom a gépet is az ablakon, mert nem marad több játékom. Amire meg kellene, arra elég egy 100 pengős is! -
Jóózsf István #6380 Bakker! :-)
Ezt iug el sem lehet cseszni. Merthogy amikor a dejót néztem... jobb gomb. dejó url másolása. Arról én nem tehetek, hogy valahol valaki annyira hülye volt, hogy összekeverte!
Mondanom sem kell, hogy azt amit korábban linkeltem, azt soha életemben nem láttam. A hugyub ahelyett, hogy a reklámblokkolót használókat bünteti akadozó lejátszással, inkább arra ügyelne, hogy ilyen hibák ne fordulhassanak elő. Ezt akartam csatolni!
És amiért jöttem:
Erre hagyok egy kis időt.
Pago!
Életed végéig gyártani fogják hozzá a tartalmakat! Ekkora üzletet nem találtak fel még a világon.
És amikor már mindannyian aggastyánok leszünk, akkor talán a játék is úgy fog működni, ahogy legelőször kellett volna! (Még SPINTIRES-ként! :-D )
Ne találgassatok. A feladathoz, miszerint szállítsunk le két köteg közepes rönköt, nem kell SZEMÉLYAUTÓ!!! -
PagoX #6379 Lehet valamit tudni? Ez lesz az utolsó DLC, vagy terveznek további évadokat?