mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6391
    Igen ez is a fejlesztők, vagy a kiadó, vagy bánom is én kinek a találmánya. Amire gondolsz az az ÉVAD, vagy idegenül SEASON, átvéve szezon.
    A fázis lenne az évszakonként megjelenő tartalom ami ugye több térképből áll. De ez a sok (ide most csúnya jelzőket képzeljetek) degenerált kis hülye felhasználónak nem fért bele az agyába. És akkor elnevezték a fázist SZEZONNAK, ami ugye már ebből a pár mondatból is kiderül, hogy TELJESEN ÉRTELMETLEN! A szezon az a teljes évi TÖBB FÁZISBÓL álló tartalom.

De nem is ezért jöttem!
    Ugyanis feltaláltak a fejlesztők egy teljesen új hibát, és nem is voltak restek beleépíteni a játékba. Eddig biztos, hogy nem volt ilyen.
    Adott egy olyan létesítmény, ahol barkácsolni kell valamit (Ez nem biztos, hogy feltétel!) A lebarkácsolt valamit fel akarjuk pakolni a járműre. De az már tele van. Akkor ugye daru... Igen ám, de a legyártott árucikkből az utolsó helyett más cuccot készít ki nekünk. A konkrét példában legyen tizenöt darab kis deszka. A tizenötödik helyett én már egy rönköt kaptam (Nem így volt a valóságban, mert dejó is van róla, de nem akarlak benneteket összezavarni)
    Ugyanezt eljátszottam a sín készítő kisipari termelő szövetkezetnél is. A második sínszakasz helyett vasgerenda.

Majd arról még írok egy listát, ami "nekünk nem jó" (#6388)
    Elöljáróban csak annyit: Az a jó nekünk, ami JÓ! Ami nem jó, az nem jó!
    Például az előző bekezdésben pedzegetett vadonatúj, kicsit sem szórakoztató hiba az NEM JÓ! :-)