mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6394
    Egyelőre az a verzió van, hogy az utolsót a platóra kérem. Kísérletezni nincs kedvem.

Endi!
    Na igen. Az aranybánya, az még a csalásokkal és indiai módszerrel is macerás, de az annyira nem fájt. Nem volt nagy távolság és tényleg minden kavicsot névről ismert az ember a végén! :-)

Érdekes: Most megcsináltam négy helyi küldetést zsinórban, alig kellett hozzá okoskodni és szépen derűsen ment végig. Tehát: Nem én vagyok teljesen hülye a játékhoz, mert ezt simán le tudtam szervezni. Az már más kérdés, hogy egy pályán kellett egy nagy kört menni.

Azt is megemlíteném, hogy a régió úgy lett kiosztva, hogy a balra fent van a középső, alap pálya. Ezen van a garázs és mellette a pótkocsi bolt, Jobbra mellette van az anyagbeszerző pálya és balra alul van a fő küldetés pálya. Itt van a gát és még egyéb nagyobb küldetések.
    Namármost.: Az anyagbeszerző pályára a főpályáról bal oldalon alul és ha megnyitjuk felül van kijárat a gáthoz meg jobb oldalon felül tudunk kimenni. Aki elvesztette a fonalat, az ne magát hibáztassa, mert pont fordítva vannak a kijáratok, mint a térkép nézeten egymáshoz viszonyítva a pályák!
    Ebben mindig is nagyok voltak a drágalátos fejlesztőink. De hogy ez ennél a cégnél senkit nem zavar!?!?!?!?