Még talán a negyedénél sem tartok ennek a fázisnak, de már rühellem mint a szart!
Valójában a szart nem rühellem annyira, hisz valamikor egy finom étel volt. Csak épp áthaladt az emésztő rendszeremen. Amikor megjelenik újra, akkor sem utálom annyira, mert helyet csinál az újabb finom ételnek.
Tehát.: Ez a fázis egy agymenés.
Képtelenség összeszervezni a munkákat. A három pálya átláthatatlan. Nem tudom milyen áruért hova induljak, vagy merre menjek. Már most többször mentem végig pár úton, mint a legrohadtabb régióban összesen.
És azok az utak!?!?!?
Az ojjektumok is találomra vannak szétszórva. Kb mindegyik megközelíthetetlen.
Fos fos fos fos FOSSSS az egész!
Az aszfalt uton megyek egy üresen húsz tonnás autóval. (A tieitek könnyebbek) A gumijának kilences tapadása van aszfalton. (A tieiteknek max 3 vagy 4) és nem tudom bevenni a kanyart. Se üresen, sem rakva! Jocó pedzegette nem is olyan régen ezt a témát, hogy a hidak tapadnak mint a barom, de az út az mintha jégen menne az ember. Akkor én is felteszem a kérdést. Miért nem tapadhat az aszfalt út, ha a híd igen?
Most épp olyan hangulatban vagyok, hogy szívem szerint törölném a picsába a játékot a mentéseivel együtt. És akkor ki is b.hatom a gépet is az ablakon, mert nem marad több játékom. Amire meg kellene, arra elég egy 100 pengős is!