Jóózsf István#6389
Megvan a szolid kifejezés: LÉLEKÖLŐ! Csak ebben nincs semmi indulat, ami szintén szükséges lenne a hangulathoz.
És még megalázó is.: "Végig akarod játszani a játékot? Akarsz valamit kapni a pénzedért? Akkor szenvedj!"
Aki majd végigjátssza elég büszkeség fogja eltölteni, hogy ő nem adta fel? A következő ilyen húzásnál is végig fogja, vagy majd azt mondja mint én már oly sokszor, hogy: "Na ezt velem nem csináljátok!" És inkább ők is dobják a játékot?
Azt nem mondhatom, hogy drága ez a játék. De az mindig is zavart és fog is, hogy pont annyira trehányak a fejlesztők, hogy éppen megtartsák a játékosokat. Csak az a baj, hogy ez a határ nagyon keskeny. Mindenáron nem fogják megvenni, ha majd érzik, hogy szarba sem veszik őket.
Expedíció, útépítés? Hááát, nekem ez is azt sugallja, hogy ők is arra számítanak, egyszer a hófutó fanatikusai is bemondják az unalmast. És akkor hátha az a közönség eltartja majd őket, amit újonnan szereztek.
Az biztos, hogy én most csalódtam. És biztos, hogy nem ez az út vezet a pénztárcámhoz!