mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6383
    Igen. Az is egy jól megszerkesztett feladat! Szerettem én is!

Hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy miről beszélek! Aztán megnézzétek ám minden másodpercét! Van benne rontás. Hisz kétszer mentem végig ugyanazon az úton a TELJES KURVA RÉGIÓN. És ha figyelmesen megnézitek, akkor még egyszer meg kell tenni ugyanazt az utat és akkor még ott van a nehéz pót is. Ami hálistennek közel van a célhoz.
    Ez így egy baromság.
    És külön figyelmetekbe ajánlom az aszfalt tapadását is. Nem direkt megyek ám így!

Kicsit szájbarágósabban:

A régió közepéről menj el a bal szélére az üres konténerekért.
    Onnan menj el a jobb szélre, hogy megrakják őket.
    Majd menj vissza a hulladék feldolgozóba. Ez eddig kettő és fél.
    A hulladékfeldolgozó pályáján össze tudod szedni az összes kacatot ami a javításhoz kell. NYOLC férőhely. Tudomásom szerint ezt hivatalosan nem tudod megtenni. Mert azt felejtsd el, hogy a nyolcas nehézpótot vannilla járművel végighúzod a teljes régión. Azt se feledjük el, hogy az utak javarészét már kijavítottam. Ennél sokkal több kerülőút van! Ez minimum három, de inkább négy, vagy ha nem vagy nagy logisztikus, akkor öt út.
    És akkor még a cél pályán ott van a nehéz konstrukciós pótkocsi is, amit a helyszínre kell cibálni.

És ez a feladat nem old fel semmit! Ez csak úgy van.

Amikor ezt elküldöm, még nincs kész a dejó. Talán két ünnep között... Köszönjük hugyub!