Jóózsf István#6386
Igaz! Az autószállító zsámolyos pótkocsi tényleg négyes.
Minek a négy férőhelyes félpót, amikor van ötös?
Más.: És még mindig nyafogás.
Nem tudom kulturált szavakkal leírni ezt a fázist. Így leírom a saját indulatos formámban.: Ez egy teleb.ott szar! Egy beteg elme szüleménye.
Megcsináltam egy küldetésből egy fél feladatot, majd körülnéztem, hogy mit kellene csinálni. És úgy döntöttem, hogy inkább nem játszom ezzel a játékkal!
HÁTNINCSÉRTELME. Mindig minden ugyanaz.: Menj el három pályával odébb, vegyél fel 8-10 motyót és hozd vissza.
Mindenből csak egy helyen van forrás. A fő feladat a gát. Ezzel gondolom nem árulok el nagy titkot. Nyilván vannak közbenső munkák, mint eltakarítani az útból kidőlt fákat, vagy megtisztítani az utat esetleg hidat építeni. De mindenhez ugyanoda kell visszamenni az anyagért! Mi értelme ennek?
Már azt is kitaláltam, hogy egy nap, csak egy küldetést fogok teljesíteni. De már ebben sem vagyok biztos!
Hogy el tudjátok képzelni, hogy mit érzek ezzel a fossal kapcsolatban: Vegyétek elő az összes kellemetlen élményeteket a játékkal kapcsolatban, gyúrjátok egybe és próbáljátok lenyelni. Na ilyen a régió. Buta, szervezetlen, kidolgozatlan FOS!