eta32#6392
Na az szép hogy ilyen bugok vannak.....
Ami a hibákat illet,az is nonszensz hogy mindenféle trükközés kell ahhoz hogy egy adott kormányt (a logi legújabb csúcs kormányáról beszélek,nem valami régi termékről) rábírjam hogy normálisan működjön és rá lehessen programozni egy adott gombkiosztásra.
A kezdetek óta ezzel az újra előjövő hibával küzdök ,mert én csak kormánnyal szeretném irányítani ezt az autós játékot.
No meg kontrollerrel is ,és egérrel is egyszerre,de ez már anomáliákat szül a kezdetek óta.
Mostanában el ne kiabáljam működik,rendesen nem cseszik el a frissítésnél ,persze csak úgy hogy a neten talált módszerrel tudtam működésre bírni hogy ne kelljen minden játék indításkor újra kalibrálni mert elfelejti a beállításokat.
Ja igen HIBA BUG a legújabb hogy a daru vezérlő hud-ot a játékba lépés alkalmával minden alkalommal ki kell kapcsolni mert ezt sem tudja elmenteni megjegyezni a játék hiába állítom be.....
Ez is mióta probléma? kb. a kezdetektől DDDD...
Úgy hogy nem csak a térképekkel szívatnak hanem ilyen formában is ...
Mostanában Canada Yukonban vagyok.
Oly sokszor tettem már meg a hegyen levő arany bányába az ugyan azt az utat,és még nem végeztem ,hogy már minden gödröt és sziklát saras rész kívülről ismerek....
Miért kell ugyan oda 15x elszállítani valamit még ha az más áru is.
Ja igen és a többi útvonal nem opció ilyen olyan ok miatt...
Kicsit sem uncsi,de legtöbb régióba vannak ilyen "becsipődések" a készítők dilettáns hozzá állása miatt....
Persze én is tolhatnám mod gépekkel de én maradok a gyári gépeknél és a hard modnál....hogy legyen exra kihívás...ja akkor ne is panaszkodjak mi???...DDD.