mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6410
    Próbáljuk megfogalmazni mi a játék lényege.
    Elsősorban a kikapcsolódás. Azért játszom - játszunk, hogy a hülye gondolatok a fejünkben ne zaklassanak! Legalább átmenetileg ne.
    Persze az nem játék, ha minden klappol, minden takkra történik. Az inkább unalmas. Kell bele kihívás. Mi legyen a kihívás?
    Hát az, amit a játék alkotói kiötlenek. Ez sok esetben működik is.
    Speciel ennél a játéknál és kifejezetten az én esetemben nem működik, mert tudom, hogy ezek a szabályok lehetnének úgy is érvényesek, hogy sokkal közelebb állnak a valósághoz. Ezt el is lehetne fogadni, és sokan el is fogadják. Ez temperamentumtól és még néhány mentális képességtől függ.
    Van egy kollégám, aki büszkén meséli el, hogy egy-egy játéknál milyen gyorsan vált át GOD-módba és aztán rongyol végig az egész játékon, és ettől ő jól érzi magát. Szerintem van egy hangyányi különbség kettőnk között.

Megértem Endy-t is, aki nehezítve viszi végig a játékot, mert így tudja belőle a lehető legtöbb szórakozást (Tartalmat) kicsikarni. Sose lennék rá képes!
    Viszont így is megtalálom ebben a játékban a megfelelő kihívásokat. Mindig mondjátok, hogy persze az én módosított bicajaimmal könnyű! Igen. A ti szarjaitokhoz képest könnyebb. Azt mondanám, hogy az enyémek annyival okosabbak, mint amennyivel a tieitek hülyébbek a KELLETÉNÉL. Tehát valahol kettőnké között lenne az ideális. (Ha nem ez a gyökér banda fejlesztené a játékot!)
    Az én járműveimet is fel lehet borítani. Fel is szoktam. Az is más kérdés, hogy én járó motor nélkül is fel tudom...
    Az én bicajaimat nem kell tankolni OLYAN SŰRŰN!!! Ezt sem fogadom el, hogy úton - útfélen azt kelljen vadásznom, hogy honnan szerezhetek nyálat.
    Javítani ugyanúgy kell, de ezt is meg lehet oldani, hogy emiatt ne kelljen plusz órákat tölteni felesleges kocsikázással. Éééééés azt sem fogadom el, hogy békésen furikázva az aszfalt úton egyszer csak bekapok valami végzetes futómű hibát a SEMMITŐL. Merthogy a szerencsétlen fejlesztő, véletlenül rosszul illesztett valamit, a fizika viszont végezte a dolgát.

Összegezve:
    Ti elfogadjátok ennek a játéknak a szabályait.
    Én meg azt mondom, hogy ha ilyen munkát kellene kiadnom a kezeim közül, akkor inkább egy üvegszilánkkal vagdosnám le mind a kettőt. De lehet, hogy a lábaimat is, meg a fejemet, hogy teljes legyen a kép.

Amúgy nektek eszetekbe jutna ez.
    Vagy épp ez?

Mi ebben a kihívás? Ha hiszitek, ha nem, túljárni a rosszindulatú fejlesztők eszén úgy, hogy összefésülöm a feladatokat. "Magyarán" (Hogy a kezem száradna le, hogy ez így leírom... :-) ) LOGISZTIKÁZOM!