52728

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ok, cső!
szted mi köze van ehhez az ATS-nek? :/ -
HELLO.. AKINEK KEL AZ ATS AZ A GTS FORUMBAN AZ OFF TOPIKBAN MEGKAPJA A TORRENTET! -
NEm buszra gondolok hanem a furgonokra.... -
vajo #121 Busz az nem kell. Legyen benne 4-es, R-es és az új R-es, aztán nem szólok egy szót se :D de felesleges. max az interiorok szempontjából lenne jó, ha több féle kamion lenne. -
Jaja, vagy felhasználnák még a kisbuszokat is amik elkészültek...Régen a king of the roadban is lehetett fuvart vállalni kisbuszokkal ha jól emlékszem. -
valahogy ezt gondoltam...és tuti h marad csak a nyerges...de fasza lenne ha megvalósítanák! -
Ezekehez a választási lehetőségekhez lekell modellezni a fentemlített gépeket... -
szerintem lehetne mondjuk MAN-ból TGX, TGA, TGS, TGL
és akkor lenne választék
DAF mondjuk: SC XF, SSC XF, CF, LF
stb...vagyis h többféle fülketípus legyen, többféle teherbírással...
egyébként pedig az fasza, hogy lehet majd állítani, hogy mennyire legyen részletes a játék (Y) -
Gondolom a kamionok ugyan azok lesznek, mint a GTS-ben.
Nem is baj ha nem lesz több gép, mert szerintem elég az a 7x3, viszont lehetnének változatosabbak az egyes márkák, azzal hogy nem csak egy tipus választható.
PL:
VOLVO FH és FM
MAN TGX és TGS
SCANIA R és T
IVECO STRALIS és STRATOR
MERCEDES ACTROS és AXOR
DAF XF és CF
RENAULT MAGNUM és PREMIUM -
ez a kép baromi jó, -
vajo #114 Ez tényleg nagyot fog szólni! A fák nagyon szépek, de már itt rögtön a fa kérge is valósághű. Ez így gyönyörű. Részemről csak a 2 kamion rontja el a képet. De ezekkel nem is kell annyira foglalkozni, hiszen szét lesz módolva az egész. Csak az a gyanúm, hogy teljesen új motorja lesz, szóval nem lesz ide már elég egy definition fájl átírás. :D amúgy köszi. Hol találtad ? -
Itt egy komolyabb screenshot az ETS2-ből... 
Elég meggyőző, ha ez ilyen lesz akkor ez nagyot fog szólni!
"Vegetation will have several different Level of Detail settings, so it will look great on high-end machines, but even on low-end computers the game will be playable with lowered visual quality. Many of the subsystems were changed to use multi-threading, so on multi-core CPUs the game will run much smoother and faster. Release is still way off, definitely 2011, and definitely not early in 2011."
Vagyis a növényzet részletessége állítható lesz, attól függően, h kinek milyen gépe van. Elvileg kihasználja majd a játék a többmagos procikat is, így minél erősebb a géped annál szebb grafikával játszhatsz majd. És ami biztos, h nem 2011 elején fog megjelenni, hanem később, sztem kb. 1 év múlva... -
vajo #112 Emberek...!
Nyugi...! -
mire elkűldtem észrevettem hogy kitvan majom nemkell leharapni na fejem b.meg -
nenus #110 Nincs csak bulgár. -
Robi546 #109 Hello!!
Bocs az off-ért!
De Slovak Truck Simulator nincs?????? -
ember, nézz már szét 
ez nem GTS topik, hanem ETS 2...mi köze van ehez a játékhoz?:/ -
Még néhány.
-
NEm akarok bunkó lenni,de nem tudsz olvasni? Csak 5 helyen van feltüntetbe.De ha rá lesel a bannerra vagy az első hsz-re megtudod.vagy ha nem akkor hogy mások is lássák kiirom:
Előreláthatólag mindkét játék 2011-ben fog megjelenni.
-
Néhány kép az állítólagos ATS-ből.
-
Hello mindenkinek!
Az ATS már letölthető az alábbi link segítségével.341MB, viszont hibás a játék ezért csak ugy indul el, ha a GTS főkönyvtárában lévő specs.settings SETTINGS fájlt átmásoljátok az ATS főkönyvtárába.
http://www.megaupload.com/?d=W16OEI1W
Valamint a dokumentumok mappában, a German Truck Simulator nevü mappát használja, ezért ha valaki inkább ezzel szeretne játszani, akkor törölni kell a GTS álltal létrehozott mappát, mert ez a játék nem tudja használni, ugyanis abban nincsennek benne az új városok, és ha pl egy osztrák városban szeretnétek kezdeni a játékot, akkor lefagy. Ez a játék saját magának hoz létre egy German Truck Simulator-nevü mappát a dokumentumokban.
A játékról annyit, hogy a telepítéskor egy teljesen új egyedülálló játékként indul saját főkönyvtárral, és saját ikonnal az azstalon, viszont a játék indulásakor kiderül hogy valójában csak egy kiegészítő a GTS-hez ami plusz 4 osztrák várost tartalmaz, és határátkelőket a két ország között (megállás nélkül át lehet rajtuk menni mint az ETS-ben, és még a jogokat sem kell megvenni).
De még az is lehetséges, hogy ez csak a 2011 ben megjelenő eredeti ATS-nek az előzetese (demoja), ahol az ausztriai részből egyelőre csak 4 várost lehet elérni.
Nekem minden esetre úgy tűnik ez csak egy gyenge kiegészítés amit valaki gyorsan összedobott, és ATS néven kiadta.
22 város van benne(4 új):
-berlin
-bremen
-dortmund
-dresden
-duisburg
-dusseldorf
-erfurt
-frankfurt
-hamburg
-hannover
-innsbruck
-kiel
-koln
-leipzig
-linz
-magdeburg
-munchen
-nurnberg
-rostock
-salzburg
-stuttgart
-wien
A kamionok, és a pótok megmaradtak a GTS-ből.
-
Mikor jön ki az ets2? -
Apus77 #102 Akkor kitartás XD -
még nem lehet tudni mást...annyit, hogy 2011. nyár előtt biztos, hogy nem fog megjelenni. -
Apus77 #100 Ez elég tág fogalom.Valami közelebbi? -
vajo #99 2011 -
Apus77 #98 Hy all!Mikorra várható az ETS-2? -
trucksimfan #97 Hali mindenki.
Nekem az ETS meg a GTS is megvan eredetibe. Modolni nem szeretem.
Múltkor felraktam az egyik nagy térkép modot. Amikor nagynehezen felértem egy emelkedőre (valahol Dél-Magyarország és Szerbia környékén), megörültem hogy feljutottam, látom lefelé megy az út, de a szekér csak erölködik... tehát bugos volt a mod. Szal én nem modolgatok.
Az ETS2-t már nagyon várom. Nincs facebook accom, úgyhogy a kívánságlistába nem tudok írni. Ha valaki tolmácsolná oda az alábbiakat, azt megköszönném:
Szerintem ez reális és nem túl bőre eresztett lista
- vezetési idő pontosítása
- kamion optikázása (mint az 18wos sorozatban meg a Rig'n'Roll-ban)
- trafizó zsaruk (vásárolható detektor/jammer "ellenük" a truckshopban, mint a 18wos sorozatban)
- ébresztőóra a sofőrnek (ha sietni kell, és nincs idő a 8 órás pihire, akkor pihizhess kevesebbet is...)
- a sofőr néha éhezzen meg, kelljen esetleg wcre mennie... ezeket a benzinkúton lehetne intézni
- esetleg lehessen legurítani a benzinkúton 1-2 sört, vagy valami, és adna egy kis "ittas érzést" a vezetésben (mint a GTA4-ben amikor bepiál Niko)

- részletesebb városok és részletesebb Európa (pl Berlin ne 3 utcából álljon) (a Rig'n'Roll-ban vannak pl elég szép méretű városok)
- esetleg "örömlányok" az út mellett
Mielőtt mondanátok, hogy akkor miért nem játszom a Rig'n'Roll-al, egyszerű: a sztorija kicsit irreális.
Szerintem ez nem egy teljesíthetetlen lista, és kb "teljessé" tehetné a szimulátor feelinget. Akármilyen is lesz, én már nagyon várom az ETS2-t!

Üdv mindenkinek! -
Én a GTS-t azért nem vettem meg mert a gépem nem elég erős hozzá.Egyszer felraktam elindult de mivel gyenge hozzá a gépem szaggatott és kifagyogatott.Ezért fölös lett volna. -
vajo #95
mondjuk ez is szép. Az ETS-hez képest ez mérföld kő.
Én az ETS-t megvettem, azzal a hittel, hogy egy jó valósághű kamionszim......de mégse. GTS-t már nem vettem meg, mivel a képeket látva ETS2 pár új modellel. ATS nem kapható hazánkban, de ha látok majd képet ETS2-ből, akkor eltudom dönteni hogy megveszem-e. De én már ATS-is szívesen megvenném, de mostmár nem fogom, így ETS2 szerintem eredetiben fog lapulni majd a fiókomban az elődjével együtt :D -
olvasd végig a topikot...összesen 91 HSZ (HozzáSzólás) van, végigolvasod és találsz képeket :/ -
valaki adjon egy linket a 91hsz rol mert nem tudom hogy hol van :D -
vajo #92 Azt is elárulom hogy Prágában van egy tömbház féleségben. (ha jól emlékszem még :D) -
Ezen a 2 oldalon vannak a képek.. ebben a 91 hszben, olvass kicsit vissza. -
valaki egy linket ad h megnezem az ets2 kepeket ?? -
pontosan, azt viszont nem tudtam h az scs egy kis cég, így már érthető... -
Pázii #88 Igen, ebben van valami de reménykedni tudunk csak benne!
-
De ha mindenki óhaját megcsinálnák akkor már nemtudnának sokkal jobbat csinálni,ésha főleg pár emberből áll a csapat akkor aztugy nehéz kivitelezni,meghát a pénzis kevés..meg stb. -
Pázii #86 Reménykedem benne, hogy jó játék lesz:) -
Mivel folyamatos a fejlesztés valószinűleg igen.