52664
-
#60 Látom megy a ps :D -
#59 és egy jó kis multi rendszer kéne pl mmo szerüség :) CB-vel mindennel mint pl flight simX multiba az nagyon nagy :) -
Robi546 #58 billiard10 ne OFFolj gyerek tudod honnan vannak ezek a hírek??
- A történet egy igazi kamionos történetein illetve elbeszélésein alapszik.
- Kiszállhatunk a járművünkből.
- A cégeknek meglátogatható irodáik lesznek.
- Bankba is mehetünk. (Remélem nem rabolni, GTA-hoz nincs kedvem.)
- Fizetnünk kell a számláinkat, és az egyéb kiadásainkat, például az ételünket is.
- Vezethetünk személyautót is.
- Veszélyes útszakaszok.
- Köd.
- A valóéletben felvett kamion hangok.
- Érzékelhető különbség a nehéz és a könnyebb rakományok között.
- Vezetési idő betartása.
- Ébresztő óra.
- Rang rendszer.
- Kell ettetnukk emberunket választhatung karaktert ettetnunk kell itatnunk kell wv zuhany szorakozás szintek meg hasonlok
A Transportand o Brasil-ból vetted te ki !! :DDDD de komolyan!!! -
vajo #57 :D -
vajo #56 kéne XD -
#55 alszotok ?
okcsá :D -
#54 Jah, az :D -
vajo #53 az az a német kaki igen. Astragon a neve asszem. -
#52 Azért SCS vagy az a német szar ami minden hónapban kiad valami kakit? -
#51 kicsit szánalom, hogy még midnig ezt a szar motort használják évek óta meg amúgyis szinte mindegyik folytatás ugyanaz. -
SL #50 2011 legszarabb játéka lesz... ja és ték. -
#49 arra értettem hogy messze van , hogy még addig úgyis kismillió dolog fog változni mint az eddigieknél , és szerintem most is hiába reménykedünk :) -
#48 és? -
vajo #47 ETS, meg a GTS is messze volt, amikor megnyitották neki a topikot. -
#46 messze van még ez a játék ! -
vajo #45 a dél spanyol tájon biztos XD de inkább akkor neked az Emirates Truck Simulator kell :D -
#44 Hát igen az SCS... -
#43 Egy kis OFF
Ha esetleg vkit érdekel, hogy, hogy készült a logó -
#42 Hm, most látom csak, h kb. fél órával előbb már csináltál Te is egyet. Úgy látszik pont egyre gondoltunk akkor!
Oké, döntsd akkor el, h melyik kerüljön ki...
Am, egy kis PS gyakorlásnak jó volt megrajzolni újból az eredit logót, csak a második résznek! -
vajo #41 pöpec..csak már írtam modi topikba hogy tegyék be az enyémet.
ezaz.
de szólok hogy ne azt tegyék be. és köszi.
-
#40 Ha ezek a kívánságaid akkor miért nem ezzel játszol?! Ugyanis amit leírtál az arról a játékról szól...
Am, csináltam a topiknak egy bannert, ha esetleg kell... -
kovcs #39 mikor lesz tölthető? am sziasztok -
vajo #38
most találtam ezt a képet az scs képei közt. -
vajo #37 ezek a képek még nem az ets2-t akarják ábrázolni, hanem a kamionokat. Még most csinálják csak a játékot. Még várni kell egy kicsit olyan képekre, amin már az eredeti játékból lesz a kép. -
#36 grafikát az maradhat igy -
#35 Hello mindenkinek!
Én is láttam a képeket, és ugy nézem a kamionok egy kicsit jobban ki lessznek dolgozva, de kicsi a különbség.
A környezet kidolgozásán sem látok sok javulást, szinte észre vehetetlen a különbség a GTS-hez képest.
Viszont TALÁN lesznek licenszelt kamionok, de maximum csak azok amelyek a GTS-ben vannak, pedig léteznek azokon kívül más kamionok is.
Én azt szerettem a PTTM-ben, hogy több mint 100 kamiont, és több mint 100 pótot tudtam egyszerre bele tenni. A tuningolás is más volt a PTTM-ben.
Jobban át tudtad alakítani, személyre szabni a kamionokat, nem úgy mint az ETS-ben vagy a GTS-ben, amikben van 3 kategória, és egy kategórián belül a kamionok tulajdonságai egyformák. Pl a 410lóerős 2000nm-es DAF és a 680lóerős 3000nm-es MAN ugyanúgy gyorsul és ugyanannyival megy, pedig a valóságban ez nem igaz.
A rakományok között is lehetne súlykülönbség, pl a nehéh pótokat csak az erős kamionok bírnák felhúzni a meredek emelkedőkön. Én jártam úgy hogy a RTTM-hez letöltöttem a Lengyel packot, és egy merdek havas hegyi emelkedőn nem bírtam az IFA-val felhúzni a pótot, mert mindíg megált az emelkedő felénél. Később visszamentem ugyan oda egy erős kamionnal meg olyan póttal mint először, és az elsőre felment.Viszont azzal lehetne szerintem még nagyon feldobni a játékélményt, hogy először csak teherautók lennének, később póttal együtt, aztán nyergesek is előbb egy félpóttal és végül dupla póttal.Örülnék neki ha a későbbi részekben lennének dupla pótok.
A pályáról csak annyit, hogy elég lenne ha csak a meglévőkből összegyúrnának egy olyat ami élvezhető, és működik is. Lehetne egy kicsit változatosabb, pl egy-két körforgalom, vasúti átjáró, kanyargós meredek hegyi szakaszok, keskeny mellékutak, kis faluk. Ha EURO a neve a játéknak akkor illő lenne bele rakni kelet európát is, nem csak nyugat európát, és ha már bányát tudtak csinálni a GTS-be akkor azt is meg oldhatnák hogy a fát az erdőből kelljen a fürésztelepre szállítani, nem a fürésztelepek között.
Ez csak néhány ötlet volt. Egyébként szeretem ezeket a játékokat. Tudom hogy nem lesz sok változás a következő részekben, de mégis várom, és remélem hogy tényleg 2011-ben kijön mondjuk az ETS 2. -
vajo #34 nem kell semmivel sem nagyobb gép ahhoz, hogy kiírja a játék azt, hogy éhes a sofőr, vagy dobnia kell egy sárgát. csak a sofőrt kell lemodellezni, aztán kiszállsz vele és uzsgyi. Bár ez SCS-től várva lehetetlen... :D:D -
#33 holy shit -
#32 Hát figyelj ha ezek a minimum követelményeid,gondolom szép GTA4-es graffot is akarsz mellé, akkor szépen 500.000ért tehetsz össze egy gépet h ne laggoljon.Jó lenne egy ilyen játék ez való igaz de az eléggé összetett feladat és az szerintem nem 1év alatt jönne ki hanem 4-5.Majd eldől milyen lesz a gém.Pacsi -
tomi0113 #31 Karaj lesz! -
#30 Egyszóval most jön el az SCS forradalom!Már naon várom!!! -
#29 itatnunk kell wc zuhany szorakozás szintek meg hasonlok
bocs hogy 2 öt irok -
#28 - A történet egy igazi kamionos történetein illetve elbeszélésein alapszik.
- Kiszállhatunk a járművünkből.
- A cégeknek meglátogatható irodáik lesznek.
- Bankba is mehetünk. (Remélem nem rabolni, GTA-hoz nincs kedvem.)
- Fizetnünk kell a számláinkat, és az egyéb kiadásainkat, például az ételünket is.
- Vezethetünk személyautót is.
- Veszélyes útszakaszok.
- Köd.
- A valóéletben felvett kamion hangok.
- Érzékelhető különbség a nehéz és a könnyebb rakományok között.
- Vezetési idő betartása.
- Ébresztő óra.
- Rang rendszer.
- Kell ettetnukk emberunket választhatung karaktert ettetnunk kell itatnunk kell wv zuhany szorakozás szintek meg hasonlok
én minimum ezt akarnám 1 jo autos és kamionos játékba ja meg az egész europa legyen benne normális méretu városokal gyalogosokal -
USAMEN POWER #27 "Remélem lehet majd sivatagban is menni." ---> -
vajo #26 okcső -
#25 ennyi erővel akár a világvége is jöhetne D: -
vajo #24 találtam még egy képet :D
-
#23 Ölég komoly:D -
vajo #22 Még egy kis csemege. Szintén webfordítós :D A Google tehet róla, ha nem jó xD -
#21 sziasztok remélem fasza lessz:D