52664
-
vajo #220 Na irogassatok...most még szabad az OFF, amíg nem vagyok HG :D:D:D:D -
vajo #219 -
#218 Üdv!
Ezen is látszik nagyjából, hogy egész jó, bár a gyerek kicsit.. hát hogy is mondjam.. olyan Raymond Babbitt.............:D
Amit én láttam ott g-25-el tolták, de a lényeg ugyan ez. -
vajo #217 jaah..XD -
nenus #216 Ez mekkora kocka már istenem xD
De am így télleg nem rosz. -
Blum #215 17"-es monitoron xDD Jóhogynem telefonon mutatták be az Istenbarmai... -
rokerkamionos #214 Szerintem így még roszabb vezetni...:S -
vajo #213
Íme...annyira nem vészes. -
vajo #212 Én Flight Simulatorban találkoztam vele először, meg most láttam az SCS oldalán, és jó ez a dolog...nekem bejön. Repülésnél nagyon jó. -
#211 Biztos, hogy jól mũködik, nekem sincs, de már volt szerencsém kipróbálni. Én meg is venném, de még az elõzõ változat is 40000 ft. Akkor már inkább tényleg a vascsõ+egér kombó :)
Egyébként megnézel 1-2 vidit a neten, láthatod, hogy milyen vele. A youtubon még ets videót is találsz. -
nenus #210 De akkor most ha ebbe bele gondolsz, akkor ez az érzékenység beállítása is kicsit (szerintem) átgondolatlan. Mert ha van egy (maradjunk most az átlag magyar embereknél) 19"-os monitorod, ahoz nagyon kicst kell elmozdítanod a fejed hogy rendesen kiláss oldalra. Ez még eddig valamien szinten oké. De ha meg előre akarsz nézni, az vagy nem jön össze, vagy össze vissza fog rángatózni a kép, mert a fejedet mégsem tudod mozdlatlanul tartani.
Így mint egy olyan ember akinek nincs meg ez a "konzol", nekem ez róla a véleményem. De lehet más lenne, ha lenne 1 ilyenem :) -
vajo #209 én most találkoztam vele először, ezért gondoltam rá, de tévedtem :) -
#208 Ez így nem teljesen igaz, ennek a képnek nincs köze az ets 2-höz. Ezt a képet azért tették fel, hogy aki elmegy a Cseh Kamionos találkozóra, és felkeresi a standjukat, ilyen hardveren próbálhatja ki az ETS-t/GTS-t.
Annyiban igazad van, hogy az ETS2 támogatni fogja a Track IR-t, de ez nem újdonság, azt hiszem ezt már a 18 wos pttm is tudta. -
#207 Hát, kinek hogy... Szerintem nagyon jó dolog, bár a pénzt én is sajnálom rá. Természetesen be lehet állítani az érzékenységet, így kis fejfordítással is ki tudsz nézni oldalra.
Egyszer kipróbálnád, biztosra veszem, hogy tetszene. Teljesen más élmény úgy játszani. -
vajo #206 ez kuVajo :D am köszi.
-
#205 -
#204 +1 fogVajo :D -
nenus #203 Jut eszembe...Ilyet én is csinálok... Baseball sapka + vascső. Vascsövet rákötöm az egérre és máris arra néz amerre fordítom a fejem...Mindez megvan max 8000 ft-bó, de akkor már rézcsövet is vehetek.. -
#202 +1 -
Blum #201 Ezért jó az,ha van 3 monitorod ^^
Vagy épp 6 :D (ATi Eyefinity) -
#200 és TÉK :D :D -
#199 bocs, most bunkó leszek, és ráadásul lesz 3 HSZ-em egymásután :D -
#198 pontosan...sztem oltári nagy hülyeség :D
bár lehet h nem XD -
Buszosman #197 VAJOOO -
nenus #196 Fasság...Ülsz a monitor előtt, és megnéznéd hogy balrol jön e valaki...Mit látsz? A szekrényedet. Ha meg alig forgatod a fejed annak meg semmi értelme...Baromság az egész -
#195 az igen... most nézem, hogy a képen az emberünk kicsit meghajlította a vasat... (#192) -
vajo #194 ami GTS-hez kellet a közepeshez, szerintem az lesz majd a minimum :D:D -
#193 jó ötlet!! reméljük nem lesz rá szükség...gépigényről tudunk valamit? -
vajo #192 TrackIR az ETS2-ben.
Vagyis. Sapka a fejre, kamera a monitorra, és úgy mozog majd az interior kamera ahogy mozgatod a fejed. Balra fordulsz, ki nézel balra az ablakon, stb...
Egy kis infó.
Videó pedig ha beírjátok Youtube-ra hogy Track IR 5, akkor nézhetitek mire jó a dolog.
-
Apus77 #191 +1 Vajo -
nenus #190 Ki kiváncsi itt vajora??? Én
+1 Vajo ;) -
#189 +1 -
#188 Vajo -
vajo #187 Nem hiszem.
Blacklist lesz :D rossz magatartás..=..topik ban. -
#186 majd adunk mi a szájuknak dögöt :DD -
#185 Reméljük nem...de az tuti, hogy nehéz dolga lesz Vajo-nak!!:D -
vajo #184 Nagyobb térkép, új növényzet...ezek biztosak.
Köszi mindenkinek. :D -
sajnos :/ -
#182 akkor tőlem is egy, bár nem tudom, ki vagy. Igaz, teljesen mindegy ki lesz, ha megjelenik a játék, nem lesz ember, aki itt rendet tudna tartani... -
#181 Vajo