1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    #35
    Hello mindenkinek!
    Én is láttam a képeket, és ugy nézem a kamionok egy kicsit jobban ki lessznek dolgozva, de kicsi a különbség.
    A környezet kidolgozásán sem látok sok javulást, szinte észre vehetetlen a különbség a GTS-hez képest.
    Viszont TALÁN lesznek licenszelt kamionok, de maximum csak azok amelyek a GTS-ben vannak, pedig léteznek azokon kívül más kamionok is.
    Én azt szerettem a PTTM-ben, hogy több mint 100 kamiont, és több mint 100 pótot tudtam egyszerre bele tenni. A tuningolás is más volt a PTTM-ben.
    Jobban át tudtad alakítani, személyre szabni a kamionokat, nem úgy mint az ETS-ben vagy a GTS-ben, amikben van 3 kategória, és egy kategórián belül a kamionok tulajdonságai egyformák. Pl a 410lóerős 2000nm-es DAF és a 680lóerős 3000nm-es MAN ugyanúgy gyorsul és ugyanannyival megy, pedig a valóságban ez nem igaz.
    A rakományok között is lehetne súlykülönbség, pl a nehéh pótokat csak az erős kamionok bírnák felhúzni a meredek emelkedőkön. Én jártam úgy hogy a RTTM-hez letöltöttem a Lengyel packot, és egy merdek havas hegyi emelkedőn nem bírtam az IFA-val felhúzni a pótot, mert mindíg megált az emelkedő felénél. Később visszamentem ugyan oda egy erős kamionnal meg olyan póttal mint először, és az elsőre felment.Viszont azzal lehetne szerintem még nagyon feldobni a játékélményt, hogy először csak teherautók lennének, később póttal együtt, aztán nyergesek is előbb egy félpóttal és végül dupla póttal.Örülnék neki ha a későbbi részekben lennének dupla pótok.
    A pályáról csak annyit, hogy elég lenne ha csak a meglévőkből összegyúrnának egy olyat ami élvezhető, és működik is. Lehetne egy kicsit változatosabb, pl egy-két körforgalom, vasúti átjáró, kanyargós meredek hegyi szakaszok, keskeny mellékutak, kis faluk. Ha EURO a neve a játéknak akkor illő lenne bele rakni kelet európát is, nem csak nyugat európát, és ha már bányát tudtak csinálni a GTS-be akkor azt is meg oldhatnák hogy a fát az erdőből kelljen a fürésztelepre szállítani, nem a fürésztelepek között.
    Ez csak néhány ötlet volt. Egyébként szeretem ezeket a játékokat. Tudom hogy nem lesz sok változás a következő részekben, de mégis várom, és remélem hogy tényleg 2011-ben kijön mondjuk az ETS 2.