52658
-
#174 Én is vajora szavazok -
vajo #173 Köszi srácok :D -
#172 Vajo, hanem jó. :D -
#171 Még egy szavazat Vajora -
vajo #170 Ilyent kéne bele rakni csemegének ETS2-be :D -
vajo #169 -
carloelsa #168 Vajon Vajo? Igen! :D -
#167 Tegyél be videókat mimeg jól megszoljuk őket és peregnek a hsz-ek:D;) -
vajo #166 Igen, ez a második, aminek még meg kéne lennie, de majd alkudok, de azért majd írni kéne sokat.
És köszi mindenkinek! Köszi.. -
tomi0113 #165 Vajo! -
rokerkamionos #164 Vajo barátomra szavaznék. -
#163 mégegy vajonak :D
am, nem csak akkor lehetsz HG ha meglesz az 500 HSZ??
mert ha ez a helyzet, húzzunk bele h hamar meglegyen :D:D -
#162 Sokadik vajóra :D -
Blum #161 Egy szavazat vajo-ra ;) -
#160 Vajobácsi. -
#159 Második Vajo-ra -
#158 Első szavazat Vajo-ra;) -
vajo #157 Kérésem lenne felétek.
"Kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége."
Szóval. Ahhoz, hogy a topik HG-je lehessek, nektek egyet kell vele értenetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy 1 hsz-el járuljatok hozzá, hogy lehessek házigazda.
Szavazást, azért nem indítok, mert nem szándékozok megválni a topiktól. Szabad időmben itt fogok lebzselni, frissítgetni, szépítgetni fogom az oldalt/fórumot/topikot.
Ezért szeretném ha bizalmatokkal segítenétek ebben.
Köszi. -
#156 Valaki ismeri a Landwirtschafts Simulator-t. Na abban a játékban elég sok funkció van a gépekhez rendelve, szinte bármit meg lehet tenni a járművekkel. Szerintem az SCS tanulhatna valamit az Astragon-tól, és ezalatt most nem azt értem, hogy agyon kellene bonyolítani a játékot, de azért egy-két funkció jól jönne, mint pl kirakodáskor kinyílna a pót ajtaja, vagy a billenős billentene. Persze ezeket a pót sima leakasztásánál nem csinálná, hisz furán nézne ki, ha a homokot a parkoló közepére billentené. -
#155 Ja xd -
#154 Lelopták a cigók -
rokerkamionos #153 Hö...xDxDxD -
vajo #152 Most nézem, hogy nincs a volvo-n tükör ASa:DAS?ASD:DASD:DA?S -
#151 Alakul,de még rengeteget melozhatnak rajta.. -
#150 Ja és remélem nem csak a felhőket hanem az esőt is javítják :S Olyan kéne hogy alig lehessen kilátni, nem olyan hogy ha esik és nem törlöd akkor is tök jól kilátsz :S
Sorry a 2 hszért. -
#149 Remélem lesznek új modellek pl.: jobb körforgalom, autópálya lehajtónál lassító és gyorsítósáv, több fajta kerszteződés, sok tábla stb.. -
vajo #148 Mapot még nem építettek...mert ahogy elnézem, ez Hamburg. :P -
hungaryws #147 szép -
vajo #146
Kép a fákról...kurvajóó :D
ÉS JAVÍTOTTÁK A FELHŐKET :O:O :):) (L) -
#145 Katt -
#144 Csak nem tuningolni is lehet majd benne? -
hungaryws #143 Euro Truck Simulator 2
-
vajo #142 Hát nekem kicsit nagyon feltűnő, hogy mindig egyforma, a fák mint a beton.
Ezt lapozgassátok végig! Elnézegetnék ilyen felhőket a gémben is!...azon kívül, hogy az utat is nézem :D:D -
#141 :D :D
am, inkább csináljanak normális fizikát -.-
bár elismerem, az ilyen apródágok is javítanak a játékon, de a fizika az 1000X fontosabb... -
#140 Beszarok :D Kiafaszomat érdekel a felhő mozgása XD -
#139 -
vajo #138 Adjatok bele apait, anyait! -
vajo #137 Felkeslés után írtam, mert most ébredtem szal van benne hiba biztos, de majd megértik.
"hi SCS.
Give you more trucks, and cars to AI traffic. Will be some accident, stau,road lane close...
And New Sky! New HD clouds. The clouds are will move. Weather effect, how move trees, will be winds."
Úgy gondoltam, hogy nem elég nagy hangsúlyt fektetni erre a sok szarságra, miközben ilyen kihalt vidéken mászkálsz. Fák mint a beton, felhők ratyik.
Szerintem nem lenne hülyeség ha lenne pl szél. mozognának a fák, Szép nagy HD felhők, amik összevissza mozognak, nem csak az égbolt forog és mindennap ugyanúgy vannak a felhők.
Szerintem jó ötlet. -
vajo #136 a kiadás az úgy jó...de legalább minden héten adnának egy új képet...!Lehet akár ugyanaz a táj 80 pózból...de fotóóóó! xd -
#135 majd január körül fognak sztem beindulni(képkiadás szempontjából)
és utána nyáron megjelenik a játék...legalábbis remélem :D