12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
G_ArchAngel #302 Hello, elolvastad, vagy csak reflexbol linkelted?
Egy szikladarab szetzuzta az alkarjat.
vs.
Egeszseges ferfi ul egy furesszel a kezeben. -
#301 "Elo ember keptelen levagni sajat kezet egy keretes vasfuresszel, meg halalfelelem hatasa alatt sem."
http://en.wikipedia.org/wiki/Aron_Ralston -
#300 Hát igen jobban járt volna ha eltöri a csontot az ujjaknál (hüvelykujj) és úgy szedi ki a kezét. Vagy a rozsdás szart kezdi el vágni. De hát ez a megoldás is a drámaiság miatt lett. -
#299 Logikus amit mondasz :) Megint mas egy fejszevel lecsapni a masodperc tort resze alatt (lasd TBag), es megint mas lefureszelni magadnak. De akkor valaszinu hogy kulso segitseggel ment a dolog, valaki levagta a kezet, akit eddig meg nem lattunk. Vagy epp' lehet a neger ficko is a gyerekkel, meghallotta ahogy kiabal Merle, valahogy felment a tetore, (vegulis fegyvere volt) levagta a kezet es elhuztak egyutt, masik lejaraton. Vagy a helikopterrel, amit latott a rendor. Vagy mittomen, par nap es talan kiderul. :) -
#298 Egy átlag fűrész nem viszi át a bilincs láncát, de az említett rozsdás szart valószinüleg igen.
De azthiszem kezd túlzottan elhúzódni a téma. :) -
G_ArchAngel #297 Nezd, a furesz roncsol, olyan fajdalmat okoz, hogy egy drogfuggo sem tudja vele levagni a kezet. Valoszinuleg egy 2 cm mely sebnel mar elveszti az eszmeletet, de mindenkepp legyengul annyira, hogy ne tudja befejezni, amit elkezdett.
Raadasul egy ilyen csonkolas olyan verveszteseggel jar, ami korhazi korulmenyek kozott is halalhoz vezethet.
Az unokatesom 30 eves koraban combkozeptol elvesztette a labat, lattam min kellett keresztulmennie. Elo ember keptelen levagni sajat kezet egy keretes vasfuresszel, meg halalfelelem hatasa alatt sem.
A bilincs lancos volt, konnyebben elfureszelhette volna csak az egyik szemet, mint a kezet.
-
#296 "Raadasul ideje is volt, mivel nem jutottak ki a zombik a tetore...(?)"
"Jo nagybarmsag volt... igen en is akkora luzer lennek Merle helyeben hogy a vasfuresszel a kezemet vagom le nem a rozsdas csavart amit kb max 1 perc atvagni:D "
Ezt magyarázzátok el egy drogfüggőnek! xD Nem hiszem hogy gondolkodott azon hogy mi legyen. Ő azt nem tudta hogy azt az ajtót nem fogják áttörni a zombik vagy hogy le van láncolva! -
G_ArchAngel #295 -
G_ArchAngel #294 Raadasul ideje is volt, mivel nem jutottak ki a zombik a tetore...(?)
De majd ugyis megtudjuk, mi tortent:) -
G_ArchAngel #293 A fureszt alig erte el az ovvel es meg az volt a legkozelebb... -
#292 Meg ott volt még egy halom más cucc is, ami a táskából kiborult. -
#291 Jo nagybarmsag volt... igen en is akkora luzer lennek Merle helyeben hogy a vasfuresszel a kezemet vagom le nem a rozsdas csavart amit kb max 1 perc atvagni:D -
#290 heh? -
G_ArchAngel #289 Kicsit OFF, de talan megsem:) -
#288 #279 -
#287 Ez lehetséges, de sem a zombik nem tudtak kimenni tetőre, sem ő bemenni a lépcsőházba a lánc miatt. Szóval érdekes lesz, hogy hogyan is került le a tetőről. -
#286 Egy drogos ember aki levágta a saját kezét lehet hogy ordít menekülés közben! Akkor viszont lehet hogy követték a hangját és akkor azzal akár lehet is magyarázni hogy hova tüntek az épületből. -
#285 Látták, vagyis érezték Merle-t, azért próbáltak olyan vadul kimenni a tetőre. Nekem az volt furcsa, hogy mennyire eltűntek abból az épületből. Nekik aztán teljesen mindegy, hogy hol mászkálnak. -
G_ArchAngel #284 Kiveve a LAN-partykon:) -
#283 Arra nem gondoltál esetleg, hogy több óra is eltelhetett a kézlevágás, lemászás, és a mentő csapat megérkezése óta? Gondolom, a zombik nem maradnak ott, ha nincs kaja. -
hapi #282 Ez tuti hogy nem így volt mert, a zombik nem tudtak feljutni hozzá, mert a lánc épen maradt, nekik kellett levágniuk. Szal tuti hogy a tetőn menekült valamerre. -
#281 Ha egy állatorvossal akarja majd visszavarratni akkor nem nézem tovább a sorozatot :) -
#280 Engem megfogott az első 3 rész, tuti nézni fogom tovább. -
#279 ez is ki fog derülni...:D hú de nagy jaj beszékelés lesz. -
#278 hát igen :DD -
G_ArchAngel #277 szerintem a tobbsegnek a 2. reszben:) -
Cat 02 #276 Csak nekem esett le a 3. rész elején, hogy félrekúrt a csaj ? -
G_ArchAngel #275 ez a sorozat valosagtartalma, mert ugye zombik valojaban nincsenek...
ugye? -
#274 Jó sori, egy nem tetszik benne, hogy a feleség bekurvult elég hamar. -
#273 Hat Merle-ben olyan duh tombolt, hogy kinezem belole, az amputacio utan egyessevel rugdosta le a tetorol a zombikat. Meg lehet enekelt is hozza. Aztan ragyujtott,lesetalt a lepcson, majd orult vigyorral az orcajan elkezdett agyalni azon, micsoda valogatott kinzasoknak fogja alavetni a csapatot... :) -
#272 A nagyobb kérdés inkább az, hogy hova tűntek a lépcsőházból? Kimenni nem tudtak a tetőre és alul a boltban is csak 1 volt. -
#271 Lifteztek :) -
#270 szerintem ez ki fog derülni a következő részben. -
#269 btw a zombik miarákot kerestek a tetőn? az egy sacc/kb 30-60 méter magas épületm volt....még ha kiabált is hogy találták meg a lépcsőt az emeletre?
:P -
#268 Miután kiszabadult, merre távozott a tetőről ? Lemászott félkézzel? -
#267 épp a heti részben volt egy hatalmas hiba. :)
az entourage viszont egy tökéletes sorozat. -
#266 az tényleg jó sorozat, de nekem már valahogy nem az igazi :) -
#265 Dexter:P:) -
#264 nincs tökéletes sorozat :) -
#263 Még nem próbáltam, lehet , hogy így van :)