12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
artschi2 #222 "A The Walking Dead 2. évad várhatóan októberben fog indulni. De legalább 13 résszel. És a hírek szerint Frank Darabont bevállalja egy rész megírását és rendezését."
sorozatjunkie
-
G_ArchAngel #221 jo ez a kemping, mindenki allandoan mos es tereget valamit:) -
G_ArchAngel #220 Remelem Egyarcu Sarah agyat (muhaha) megeszik es Andrea lesz Rick csaja:)
Nem egy klasszikus szepseg, de valamiert inkabb O jon be... -
#219 +1 -
#218 a Zombikirálynő szerepe kéne neki:P:) -
#217 borzalamas ez a csaj...ebben a 3. részben is annyira fos volt ,hogy még!:D -
Neoncsoves #216 jó rész volt, csak kár hogy nem volt túl akciódús... -
krisz073 #215 Remélem ma holnap lesz felírat és akkor tudom egybe nézni a 2. és 3. részt :) -
#214 Duknám. -
#213 Nekem se szimpatikus. -
Hoz_Hun #212 Hahaha igen. Egy az egyben Francis. Remélem megússza valahogy. -
Hoz_Hun #211 Marha jó a sorozat. Nagyon tetszik! Egy aprócska motívum zavar (de nagyon): a csaj a Prison Break-ből. Hogy minek rángatták ide be? Ááááh. Elnézést azoktól akik kedvelik a színészn.... akarom mondani .. azt a csajt. Remélem jól kinyírják. Bár a Prison Breakben is visszajött, hogy a fene ott egye meg (meg a zombik). Mondjuk ha itt visszajön, talán egy élőhalottat el tud játszani. -
Evoluti0N #210 A haláli hullák hajnalát és a Zombieland-et is láttam már és mindkettő nagyon tetszett :D (na de elég az offból :)) -
G_ArchAngel #209 Hullajó
Black Sheep:) -
#208 Zombieland -
Big Bad Ryder #207 Haláli Hullák Hajnala, a sok zombis film után jól fog esni egy paródia-szerűség :D -
#206 Gyere át a zombis topikba :D -
Neoncsoves #205 Holtak hajnala, A kaptár film is megér 1 nézést, több most így nem jut eszembe -
Evoluti0N #204 Nagyon rákaptam a zombis témára a sorozatnak köszönhetően. Le is töltöttem és megnéztem a 28 nappal később, a 28 héttel később, meg a Dead Set-et. :D
Tudnátok ajánlani még valami jó zombis filmeket, sorozatokat? :) -
#203 A képregényben le van vezetve, hogy miért nem mentek érte a kórházba. Majd megtudjátok ti is. :) -
#202 Uhh, véletlenül belefutottam a következő három rész rövid ismertetőjébe a tvguide-on, kicsit spoileres volt (grr, jelezhették volna előre )... és úgy néz ki, a Dixonnal kapcsolatos tipp nem fog bejönni.
-
#201 Két hónapig nem húzza ki kaja és víz nélkül. Sztem max. 2 hét lehetett azután, hogy a virágot vitte neki, kb. ennyi idő alatt száradtak ki. Amikor meg elindult a balhé, gondolhatta, hogy a haverja ott van a kórházban és kihozhatta volna, nem egy csapásra lett mindenki zombi ott. De tekintve mi volt az 1. részben a kórházban, a legtöbb halottat vszleg oda vitték eleinte, ergo ott volt a legtöbb zombi, tehát simán gondolhatta, hogy esélytelen a dolog. Viszont meg sem próbálta, akár a 2. részben, gyorsan lemondott róluk.
-
#200 De nekik miért nem jó a halottak húsa? Válogatnak?
Folyt. köv. -
#199 szerintem remek sorozat volt! ettől a TWD-tól is elvárom. -
paly90 #198 én ma néztem meg mind a 2 részt, ls meg kell h mondjam, h teljesen lenyűgözött.
Pedig nem vagyok zombi rajongó -
Neoncsoves #197 hát ha nincs más, de kizárólag fajfenntartás végett! meg amúgy is. ki más dugná a csajt? öreg faszi vagy a kisgyerek? :DD -
#196 de a csaját tuknád azé mi?:) -
#195 Az irónia ezek szerint nem ment át.
Sőt még azt is tudom, hogy Abruzzi csapta le T-Bag kezét. -
Neoncsoves #194 ja de ugyanakkor nem tudni, hogy mennyi időt töltött kómában a főszereplő... lehet hogy már 2 hónapja zombi invázió van és addigra már elég nyilvánvaló lehet, hogy már halott. egyébként lehet fasznak fogok tűnni, de én 1 haver miatt nem mennék vissza egy járkáló hulláktól hemzsegő városba... -
#193 a szökés... -
#192 Ez mintha már lett volna valami sorozatban :P -
#191 Bosszúként majd fejszével levágja T-Dog egyik kezét, aki ezt követően egy állatorvosi rendelőben fogja a levágott testrészt visszavarratni magának. :))) -
#190 mondjuk az a kulcsos elsesés az nagyon bárgyú volt:) -
#189 Jó, hát tényleg annyira nyilvánvaló volt... :)
-
Evoluti0N #188 Dixon szerintem is túléli. Amikor T-Dog ki akarja szabadítani, akkor lelök egy szerszámos ládát, ami a közelében ér földet és fémfűrész is van benne. A kamera pedig ráközelített, ami azt jelenti, h annak lesz még vmi jelentősége :) -
#187 Nekem is úgy tűnik. Ahogy a 2. részben is pikkpakk lemond a városban ragadtakról, sztem ugyanúgy lehetett a haverjával is. "Az egész kórházat ellepték a zombik, tuti senki nem élhette túl. Sajnálom, jó haver volt... Jössz dugni?", vagy valami ilyesmi lehetett. :P
Na, talán majd legközelebb többet fogunk tudni, remélhetőleg már találkoznak. És szerintem Dixon még vissza fog jönni, élve, és nem érdeklik őt a zombik, csak a bosszú, ő fogja okozni az egész társaság felbomlását és a jó kis rejtekhely lebukását.
-
#186 hááát nekem sokkal inkább úgy tűnik,hogy cserbenhagyta a haverját a kórházban és lenyúlta a csajt.... -
G_ArchAngel #185 bazz, most megjott a kedvem egy kis L4D2-hoz... -
#184 Nekem is ez jutott eszembe!Lehet valamelyik lopta a karaktert! Vagy csak alap hogy egy ilyen fickónak is lennie kell benne! -
Neoncsoves #183 az a csávó úgy néz ki mint az L4D-ben a Francis :D