12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#262 A csuklónál nem sok csontot kell elvágni, ha jó helyen csinálod:)
-
G_ArchAngel #261 Sok a hasonlosag a PB-vel: Egyarcu Sarah, Felkezu Rosszarc...
-
#260 Azért a csontot egy ilyen fűrész nem viszi olyan hűde gyorsan. -
MagyaR #259 Csak azok akiknek t- el kezdődik a nevük, mint pl. t-bagnak is XD -
#258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a bilincset talán nem is (edzett acél), de a rozsdás szart, amihez hozzá volt bilincselve valószinüleg simán.
Fogjuk rá sietett az ajtóban éhező zombik miatt, egy csuklót meg mégiscsak gyorsabb átvágni, persze abba már ne gondoljunk bele, hogy minden milliomodik ember talán ha képes lenne rá. :) -
#257 Akkor halljuk a ti verziótokat is. -
#256 Most hogy belegondolok, azzal a fűrésszel levághatta volna a bilincset is. -
#255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hülyeség! Felzabálták a zombik, de annyira jól laktak, hogy a kezét már nem bírták megenni -
Big Bad Ryder #254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval nem láttad a Fűrészt D: -
Evoluti0N #253 Hát pedig szerintem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahogy kiszabadította magát, levágta egy zombi kezét, összevérezte vele a bilincset, majd otthagyta a földön. -
#252 Istenem....ész hová mész? -
#251 Hát nem is az enyémet:D -
#250 erre nem volt nehéz rájönni... -
#249 Ez a félórás lelkizés az ágyban elég uncsi volt, remélem nem szoknak rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a Merle nevű fazon a saját kezét vágta le. -
Evoluti0N #248 És el is kúrtam, mivel Amanda nincs, csak Andrea :D -
Evoluti0N #247 Hát igen. Meg kell nézni néhány részt ahhoz, h az ember megjegyezze a neveket. Mondjuk én már 7-8 ember nevét tudom.
Shane, Carl, Rick, Lori, Amanda, Amy, Glenn, a 2 Dixon, T-Dog. Hirtelen ezek jutottak eszembe :D -
G_ArchAngel #246 lehet magolni, kikerdezem:) -
Neoncsoves #245 ja igen a kiskölyök az akit még tudok :D -
#244 már a kissrác nevét is tudom, carl. :)
amugy többit én se nagyon. :) -
Neoncsoves #243 nekem egy bajom van a sorozattal. a szereplők neveit még mindig nem nagyon tudom, csak azt hogy a főszereplő az a Rick :) -
#242 Jajaja jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár most nem volt nagy hentelés, az hiányzott kicsit. kiváncsi vagyok hogy fog folytatódni, gondolom a zombik megtalálják a tábort, mást nem nagyon tudok elképzelni. -
#241 Király rész volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eleje megható volt (táborba érés) -
#240 3. rész magyar felirat -
#239 3. részhez még mindig nincs felirat, elvileg ma lesz. :S -
Evoluti0N #238 Az első két részhez van magyar felirat. A feliratok.org-ról le tudod szedni őket. A 3. részhez még nincs, de sztem ma, vagy legkésőbb holnap már lesz ahhoz is. -
#237 Silent Hill-ből a rendőr csaj? Úhh ószam :) -
Oszi #236 Sziasztok!Valaki tud már hozzá magyar feliratot, mert eddig mindenhol csak az angolt láttam fent? -
G_ArchAngel #235 Sosem tudtam varni, mindig megvartam tobb evadot es ledaraltam a sorozatokat:)
Walking Dead es Vampire Diaries amit hetrol-hetre nezek. Mellette gyujtom a Boardwalk Empire, Nikita, Terriers, Dexter S05 sorozatokat.
Amihez hozza sem nyultam, de talan vege vagy szuneteltetve van: Drop Dead Diva, Kings, Damages.
Meg amit lehet a BBC iPlayer-en kovetni:) -
G_ArchAngel #234 imdb
most mar van negyes TB ott is, de par napja meg semmi nem volt... -
#233 Egyiknek sincs vége, Vampire Diaries sorsa várhatóan az upfrontsig kiderül (május vége), a True Bloodnak meg már be van rendelve a köv évadja, nyáron indul, az infóid nem tudom honnan szerzed, de gyorsan cseréld le.
A Walking Dead meg nagyon jó, képregényolvasó szemmel is, a nem is olyan kevés eltérés ellenére is. A 13 rész nagyon jó, standard kábeles hossz, remélem tartalmasan töltik majd azt is ki. :)
Persze sokat kell várni, de aki néz egy ideje sorozatokat az már ezt megszokta. -
G_ArchAngel #232 wow -
#231 a true bloodnak jön a 4. évadja nyáron. -
G_ArchAngel #230 jah, tenyleg, tudtam, hogy hat resz, de matol szamoltam:))) -
G_ArchAngel #229 utolso evad akkor is, szoval vege...
True Blood jobb volt, de annak is vege, szoval nincs tobb vampiros sorozat:(
-
#228 Vampire Diaries meg csak téliszünetre megy (sok másik sorozattal együtt). -
#227 Januárban jön a Spartacus előzménysorozat, azzal kihúzzuk kora tavaszig. :)
-
#226 milyen december végéig? még 3 rész van, szóval dec. 6-án lesz az utolsó elvileg. -
#225 Egyértelműen mindenkinek. -
G_ArchAngel #224 ebben az evedban hat resz van, az kitart december vegeig, tehat utana csak 10 honapot kell varni:)
Nincs Spartacus, erre varni kell, veget er a Vampire Diaries is, akkor most kinek a kurva anyjat?:(
BBC's Sherlock-ra meg tobb, mint egy evet kell varni -
#223 FUCK YEA.