12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#542 akkor ti nézzétek meg hámhússzor ugyanazokat az eddigi zombis filmeket. ez nem erről szól. sokkal jobban rámentek a lélektaniságra meg a drámára. szerintem jól tették, hiszen már lerágott csont lenne önmagában ez a téma... én kurvára bele tudtam élni magam, bejött mind a 6 rész eddig. -
hapi #541 Teljesen egyetértek ugyan ezt akartam leírni! -
#540 jó volt! kiváncsi vagyok hogy mit mondott neki a doki...
vajon azt hogy úgysincs remény mert valamelyik kormány indította el a "pestist"?
vagy azt hogy 2 hónapos terhes a felesége ricknek (pont míg ő távol volt)
a végén az a bob dylan(?) szám kurvára nem illett hozzá...valami zongorás zene jobb lett volna sztem...vagy a watchmen elejére illett a "times are changing" ...
cant w8 next year -
G_ArchAngel #539 Sorry, valamiert Andrea jutott eszembe, mert ugy O rokazott, mint a terhes nok... -
#538 Mi az, hogy hozzá sem értek? Kettő is. -
G_ArchAngel #537 Ferfi hozza sem ert, akkor mitol, O lesz az uj Maria?:) -
#536 Kibaszott jól indult a sorozat és részről részre vesztett a 'fényéből' sajnos. Szerintem például ez az utolsó rész olyan szinten súlytalan és értelmetlen volt, hogy az borzasztó. Tulajdonképpen SEMMI nem történt benne. Ahhoz képes, hogy az első kettő-három rész milyen iszonyat jó volt, a többi.... gyengusz. -
#535 Hát évad zárónak szörnyű rész volt:/ Voltak benne jó részek, de nem volt az igazi. A zenékhez meg szörnyen nem értenek készítők:S -
#534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti azt súgta a végén a doki Rick fülébe, hogy Lori terhes. Ezt az alapvető klisét soha nem hagynák ki.. :) -
ldavid #533 nem csak torrent van ám -
simirizsa #532 Magyar felirat -
#531 (nincs nagy spoiler de ha valakit zavarna ne olvassa tovább)
Én azt ha már ennyire olcsón oldották meg ne percekig mutogassák.. felrobban és gyorsan bevágják a túlélők arcát vagy akármit.
A gránátos jelenet helyett is inkább elkérték volna a biztonsági kártyát mindjárt ott is meg van spórolva egy idióta effekt.
Amúgy sem tetszett ez a rész mert pont a hangulat veszett ki azzal hogy biztonságban voltak és semmitől nem kellett tartaniuk. Pontosabban ez egy olyan rész volt amivel nem lett volna bajom ha 24 részes az évad de így hogy a kevéske hat rész egyikét tölti ki, nem valami szerencsés választás. -
#530 hmm érdekes zárás az biztos.... és csak októberben lesz a 2. évad?:O -
#529 nos igen 90-es évek közepe:P ,de sebaj a költségvetés nem túl magas:P -
G_ArchAngel #528 Nem irok konkretumokat, de aki latta, mit gondol az utolso nagy effektrol?
Szerintem verlazitoan gagyi volt, nem ezt erdemelte meg ez a sorozat... -
#527 még belegondolni is durva így december elején,hogy jövő Október.....:S:S:(( -
Neoncsoves #526 Ááá ez érdekes zárás volt szerintem... nehéz lesz kivárni jövő októbert :( -
#525 nekem meg megkell várnom a hunsubot mert tesómnak nem jó az eng :( -
#524 Ejjjj, én meg csak csütörtökön tudom megnézni, mert koleszos vagyok, itt meg nem működik a torrent. -
#523 nah ebben a részben láthatjátok mire képes a káosz és hogy lehetett,hogy még a hadsereget is taccsra tették a zombik.... -
#522 áááh, kész, én nem bírom ki októberig...
nagyon jó volt a finálé (is). az évad: 10/10. -
FL Zoli #521 Bármelyik filmben fel lehetne tenni ilyen kérdéseket..Miért nem repült be Gandalf a kurva nagy sas hátán Mordorba, s dobta volna a vulkánba az Egy Gyűrűt Bilbóstul? Sok életet megmentett volna.
Engem már csak azok zavarnak amit a képedbe nyomnak, s elfeledkeznek róluk. Mint a már említett gránát, gépágyú. A 2. részben fasza páncéljuk is volt, arról is elfeledkeztek a készítők. Az első részben rádió is volt a táborban, azon is hallaniuk kellet volna néger fickót, ha közeledik Atlantához. Meg ilyenek...
Ettől függetlenül tűkön ülve várom az 5. részt s a következő évadot az új írókkal. -
#520 javaslom nézd meg a 28 nappal és héttel később című filmeket....
ott is az egséz fullextrás karantén egyetlen apró kis elbaszáson bukik el...miért ne lehetett volna ilyesmi itt is?:P:) -
#519 fantáziádra bízzák :)
amúgy a zombitámadásra is kitalált valami matematikus ilyen teóriákat különböző túlélés-faktorokkal, ha megtalálom akkor belinkelem:P
vagy lehet tán pont itt linkelte valaki! -
#518 Jolvan máá!Nehogy fejre alljatok itt nekem egy kerdestol!Tudomasul vettem,hogy a legerosebb hadsereggel elbantak a pusztakezes setalok,es sirva kellett loniuk a zombi gyerekeket....;) -
#517 kis idézet önmagamtól:P:)
"hiába a hadsereg egyszerűen annyian vannak ,hogy képtelenség elbánni velük úgy,hogy közben "hermetikusan" eltudják az egsézségeseket különíteni...nem is beszélve arról,hogy mekkora morális kérdés gyerekre/nőkre lövöldözni....nem is igazán tudják mivel állnak szemben....
lehet megsérült pár azt bevitték az EÜ sátorba aztán szép lassan azok is átváltoztak és kitört a káosz....mire kapcsoltam mi a pálya már késő is volt....amúgy meg ezek Zombik:P lövöd őket mint az állat,de az a sok ezer-tíezezer meg csak jön és jön és jön és jön...
sakk-matt " -
#516 A kór könnyen terjed, káosz és szervezetlenség könnyen felüti a fejét a seregen belül is, üzemanyag utánpótlás nélkül meg lehet a tankot és a helit is cseszni. Ráadásul mondjuk egy helikopter nem biztos, hogy effektív zombik ellen.
És akkor még el sem gondolkodtunk róla, hogy mennyien dezertálhattak.
-
#515 Vagyis azt nem érted, hogy hogyan maradnak életben azok akik menekülnek és bujkálnak, és miért halnak meg könnyebben azok akiket folyamatosan ütközetbe küldnek. Hát akkor ezen még gondolkodj egy kicsit... -
#514 Kicsit unom mar a sok hisztit, ezert en is irok:
Vannak dolgok, amiket nem kell erteni/megerteni.
Ez egy sorozat (film), nem a valo elet. Es mivel ez a sorozat nem a valo eletet dolgozza fel (ez esetben az amerikai hadsereg erejet), ezert nem is lesz ugy eljatszva, mint ha a valo eletrol lenne szo, azaz nem fogjak azt lejatszani hogy hogy lovik szet az apachek es a kulon fele amerikai tankok a zombisereget, nem fogunk latni nuklearis es biologia fegyvereket se.
Erted fejnelkuli, vagy inkabb mondanam ugy, hogy agy nelkuli, esetleg eszetlen? -
#513 En csak azt nemerte,hogy ha egy marék ember egy marék loszerrel fenntudja magat tartani,akkor mivan a hires amerikai hadsereggel?Hogyan hal meg egy abrams legenysege,mikor egy mai tank meg a hazakon is atmegy?Vagy a jol felfegyverzet tengereszgyalogsag ott hever az utcakon,de egy kinai gyerek,meg egy nyomorek rendor elszalad a zombik elol....ect hosszu -
#512 Képregény alapján: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben az évadban már nem, de későbbiek során igen. -
#511 wut? ki szólta le? :S -
#510 Te meg ne szóld le a Garfield-ot... -
#509 SZerintem meg pont hogy jó volt, hozta azt a mély drámát ami kell, ez nem egy resident ahol pörögnek meg soroznak hanem egy sorozat ahol inkább az emberi oldalát veszik elő a dolgoknak, olyasmi mint a Twilight csak ebben nem vámpír az alap hanem a zombi és nem a romantika hanem a kiszolgáltatottság és az élni akarás ahogy párosul ezzel a világvége hangulattal...
Egyszóval nekem meg pont hogy emiatt tetszett nagyon! -
#508 Meg kell hagyni, engem is meglepett, hogy pont ezt rakták be oda. -
Hoz_Hun #507 Csak abban nagyon jó volt. Passzolt. Itt ezt nem éreztem, sőt. -
#506 A Kickass-ben is ez a zene ment :) -
Hoz_Hun #505 Tegnap megnéztem az 5, részt. Hát meg kellet állnom közben mert elaludtam volna (kajáltam egyet). Az előző rész sem hozta az addigi pörgést, de az még belefért. De ez... nagyon remélem 6.-ra összekapják magukat és nem ilyen limonádét tolnak. Amúgy melyik idiótának jutott eszébe a Sunshine zenéjét berakni a tábor elhagyos jelenetbe. Pfff... -
#504 ez pont olyan, mintha azt írtad volna, hogy manapság ki olvas még könyveket
a képregény műfaja nem csak garfield-ból, vagy a dörmögő dömötörből áll -
#503 Hát, ha nagyon meg akarjuk magyarázni a dolgot, akkor vehetjük úgy, hogy amikor átalakulnak, hályog képződik a szemükön, ami megakadályozza a gyors rohadását. De mivel kitalált lényekről van szó, így igazából tökmindegy.