12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#582 hát a pali nem olyan fejet vágott, mint aki épp akkor hallja meg, hogy a nője vemhes.. : D -
#581 A képregény-hűséget már cs*szhetik azzal, hogy gyávák voltak... :) Ami persze nem jelenti azt, hogy a saját verziójuk szükségszerűen sz*r kell legyen, én leginkább csak az utolsó résszel nem voltam kibékülve (meg a 4-5. rész bizonyos részeivel), de azzal nagyon nem.
-
#580 nembaj, most lecserélték az írói gárdát, remélem okulnak ebből az évadból és megtarták a képregényhez való hűséget, és a színvonalat ezáltal:) -
#579 Ó, igen, kevésbé látványos... egy közel-poszt-apok sorozatban, ahol az utolsó három részben annyira törekedtek a drámai ürességre, sivárságra, és kilátástalanságra, hogy muszáj volt egy high-tech beszélő AI-t belerakni, mert "az kevésbé lett volna látványos ha odaseggel egy monitorhoz és valami feljegyzést felolvas", de a másod-, harmadszintű vésztartalék kommunikáció problémáit sittysutty elintézik fű alatt... Ezt hívom írói kreatív lustaságnak. :P
-
#578 az csak a könyebb történetvezetés miatt kellett, meg már évtizedek óta így dívik megjeleníteni az ilyesmit.
a doki passzív volt, úgy kérdezte meg rick a gépet...az kevésbé lett volna látványos ha odaseggel egy monitorhoz és valami feljegyzést felolvas ... -
#577 Jajmá', hiszen ő mondja, hogy se kép, se hang senkivel. :) De olyan technológia van, hogy a beszélő AI-t az utolsó másodpercig meg kell tartani...
-
#576 Lehet, hogy feltöltötte egy műholdra az adatokat :D -
#575 gondolom azért amiért a néger nő sem ment velük tovább. inkább meghal így, minthogy zombik zabálják fel -
#574 Egyáltalán semmi értelme nem volt az egésznek, hiszen mivégre csinált egyáltalán bármit is, ha úgy is megsemmisíti? Legalább adott volna valami anyagot a rendőrnek, hogy "nesze, ha találkozol valami kormányfunkcival, add oda nekik, vagy tudom is én, mit csinálsz vele"... :(
-
#573 Bármit csinálhatott a vérmintákkal, mivel nem tudjuk, mi célból gyűjtötte be. Bár azt nem tudom mi értelme volt, mikor tudta, hogy hamarosan elfogy az üzemanyag és beindul az önmegsemmisítés. -
#572 Én nem vagyok orvos de ahoz nem kellene célirányos tesztet elvégeznie?
Lehet hogy azt súgta oda neki hogy Az asszonynak és a cimbijének ugyanolyan nemibetegsége van! xD -
#571 Az első négy rész üdítő színfolt volt, hangulatos, érdekes, "nézős".
Jól kifundált, megcsinált volt, talán egy egy apró hiba ha szegélyezte a sorozatot.
Ami még nagyon bejött, az epizódok végi zene, az is adott egy felhangot az aktuális résznek.
A képregényt nem olvastam viszont, ezt be kell valljam, de nem baj, legalább nem csalódom.:D
Az 5 részben nálam már lejtmenetbe indult a sorozat és a 6 rész sem javított nálam...Az meg hogy jövő ősszel fog folytatódni, hát... -
#570 és gondolom ebből lesz a bonyodalom, hogy nem tudják, hogy kié a gyerek. -
#569 Hát a doki mindenki vérét megnézte. Szóval onnan tudhatja, hogy Lori vemhes :) -
#568 Az amcsiknak tetszett. -
#567 Két kedvenc karakterem.
Amúgy a mai napig arra várok, hogy ezt a színvonalat csak megközelítse egy sorozat... -
G_ArchAngel #566 Mindegy, jon a Spartacus elozmenysorozat, True Blood 4, Dexter 6 - csak tuleljuk:)
Raadasul, ha lesz felesleges penzem megveszem a The Wire boxot, mert ujraneznem, angolul:)
-
#565 na skacok, már csak 2011 októberig kell várni és nézhetjük is a 2.évadot -
#564 nem, de lekurvázni a tyúkot, hogy szar a tojás azzal az indokkal, hogy te biztos jobbat tojnál elég érdekes dolog. de nem szeretnék én senkit bántani, csak megjegyeztem :) -
G_ArchAngel #563 nem tudom milyen aranyban tartalmaz vagy nem tartalmaz magnesezheto femet, de amugy nem is erdekel:) -
#562 Vagy egy autómata lőtte le, nem valaki. -
#561 Ólomlövedéket ill. rézköpenyest bajosan térít el.
A lövedék a koponyatető felől hatolt be, úgy emlékszem. -
G_ArchAngel #560 Van olyan szkenner, ami feletted mozog, nem Te mesz be az 'alagutba'.
Nem mutattak emlekeim szerint honnan lott, de abban igazad van, hogy a magneses ter legalabb a lovedeket elteritette volna. -
#559 Kíváncsi lennék, egy MRI-készülékben fekvő embert hogy lő fejbe. Még ha nem is működik a gép, a páciens feje van leghátul, sehogy nem férhet hozzá. Működés alatt pedig olyan elektromágneses térerő van ott, hogy kikapja a kezéből a fegyvert bárkinek. -
FL Zoli #558 Nekem már elvonási tüneteim vannak:) Muszáj vagyok keresni vmi zombiölős játékot ami elfut ezen a rozsdás vason
Last stand 2 flash játékot már kivittem ma -
#557 Rabolj ki egy képregényboltot, vagy keress rá torrenten. -
semmikozod #556 Pró: Végre nem egy hatvanhatszor lejáratott zombisztori. Tudományos rész fasza, kellett ez az utolsó részbe. Zombik jól néznek ki, zombiölés is fasza.
Kontra: Kicsit túl sok a drámázás ráadásul a néző magasról leszarja a karaktereket, mert nem engedték őket kibontakozni. Főszereplők fele nekem antipatikus. Vacak színészi játék. Néhol gagyi effektek, nem odaillő zenék. Egy évet kell várni a folytatásra, addig azt is elfelejtem (elfelejti a néző), hogy volt ilyen sorozat egyáltalán.
Nekem ez az összegzésem.
A képregényt olvassa valaki? Lehet valahonnan illegálisan is beszerezni? Kíváncsi volnék mennyire követi az eredetit és hogy mi a folytatás. :D -
#555 Nem kell tudnom tojást tojni ahhoz, hogy megállapítsam egy tojásról, záp-e vagy sem. -
#554 A vérből nem lehet megállapítani a fogantatás idejét, csak a terhesség tényét. -
#553 jó ezzel nem vitatkozom, az a rész volt a leghangulatosabb. -
#552 Áhá! Az a gránát csak előkerült! -
#551 Senki nem mondta, hogy ezzel baj lenne. Ettől függetlenül annyira rámentek az érzésekre, hogy ingerszegény lett az egész utolsó rész. Pl. egy példa, a 28 nappal későbben is van hangsúly a lélektani dolgokon. Nem is kevés, a bevásárlás a bevásárlókocsikkal stb. Mind-mind érzésekkel van tele. Kevés infó volt, kevés történés és nem volt meggyőző mindig a színészi játék. De félre ne érts, kibaszottul tetszett a sorozat. Csak az első résztől csökkenő tendenciát mutatott színvonalban. Azt a pilotot nem veri semmi. -
#550 rendben -
#549 jólvan, majd elkérem húgomtól -
#548 szívesen megnézném az általad készített verziót :) -
#547 Értelmes indoklás. :) Most megnéztem mégegyszer tényleg elüt kissé a robbanás a kép többi részétől, nem egyezik meg talán a fehéregyensúly a két felvételen amit összevágtak. -
G_ArchAngel #546 Semmi, felidezi bennem KITT ugratasait kisero effekteteket vagy megfelelne az Airwolf barmelyik reszeben. Bar lehet ott nem ilyen benan 'omladozott' a polisztirol epulet:) -
#545 Az, hogy az 5 éves húgom összedobná 2 gyurmázás között PowerPointba. :D -
#544 Konkrétan mi a problémátok a robbanás effektekkel? -
#543 egyedül ami számomra negatívum az lorit alakító színész...
legszivesebben pofánbasznám mindig csak a szemeit mereszti kétségbeesetten :D