12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#662 Igen. Betöltöm, kilistázza mi van benne. Kiveszem a pipát a felirat részről, - video, audio rész marad - majd újra összerakatom egy külön fájlba. Próbáltam beleintegrálni a magyar feliratot de vmi hibát írt. Még próbálgatom, most látom először ezt a progit. -
#661 Azért megkérdem, ugye nem csak szétszedted, de össze is raktad újra egy mkv-be (video+audio, esetleg a magyar felirat)? :) -
#660 Rendben. :) Néha úgy érzem, hogy valami hihetetlen következetlen egy szakma ez. :) -
#659 Azért még próbáld meg simán átnevezni a feliratot monduk 1.srt-re. Kozmikus dolgokat tud generálni a modern számítástechnika :D -
#658 Na. Hát kiszedtem a beépített feliratot, de így már se hang se kép. Persze ez csak az asztali lejátszónál van így, gépen megy minden, de mivel az egy laptop, így nehéz azon mozizni. :) Nem szenvedek tovább, lekapok egy másik rip-et. Azért kösz mindenkinek a segítséget. -
#657 Elvileg nem. Első 3 rész ok volt így. Most próbálom az ajánlott progit, kiszedem belőle az angol feliratot aztán meglátom mi lesz. Am próbáltam azonos névvel is. :( -
#656 Nem kéne a filmnek és a feliratnak azonos nevűnek lennie? -
#655 Megnézem. -
#654 mkvextract-mkvmerge
Megpróbálkozhatsz velük. -
#653 A film saját feliratát nem lehet valahogy kiiktatni vagy vmi? -
#652 Ami még gond lehet az a film sub sávjaiban összeakad esetleg valamivel, de az nincs meg nekem, úgyhogy nem tudom... -
#651 film: The.Walking.Dead.S01E04.720p.BluRay.x264-SiNNERS.mkv
felirat: The.Walking.Dead.S01E04.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.hun.srt
A feliratok.info-n lévő adatok szerint ehhez való, s az első 3 résznél oké is. -
#650 Most leszedtem egy subtitle workshop nevű progi, csinált rajta hibajavítást (23 hiba) de így sem megy. De azért még próbálkozom. Azért kösz az ötletet. -
#649 Melyik verzió ez? Mármint a feliratok. -
#648 akkor passz :( -
#647 Hát így sem megy, és fogalmam sincs miért. Az első 3 rész .srt felirata tök ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az uccsó 3 és mennek, 4. résztől viszont már nem. -
#646 Igen .srt kiterjesztésű. Gondoltam már rá, hogy valahogy .sub-ot vagy vmit kéne vele csinálnom.
Értem megpróbálom. Remélem segít, mert jó kis film, asszony pedig nem tud angolul. -
#645 Gondolom, .srt kiterjesztésű a file. Egy próbát megér szerintem: a felirat file "kódolását" kellene Unicode-ra megváltoztatni.
Vagy fogod az .srt tartalmát, kimásolod, nyitsz egy új file-t ugyanolyan néven, belemásolod és elmented, ügyelve a kódolásra. -
#644 Hi. Lehet nem ide kéne, de'hát hova. :)
Valakinek van tippje a problémámra?
Leszedtem HD-ban (720p) mind a 6 részt angol nyelven, beépített angol felirattal. Leszedtem hozzá külön magyar feliratot is. Az első 3 résznél nincs is gond, az utolsó 3 résznél viszont nem tölti be (nem is látja) a magyar feliratot. BluRay lejátszón nézem egy külső vinyóról, USB-n keresztül.
Mi a F**z lehet a gond? Már "ezer" fajta feliratot leszedtem hozzá. De akkor sem akarja az igazságot. Kipróbáltam egyező címmel, anélkül, de akkor is csak az első 3-nál megy.
Ha nagyon OFF akkor sry.
Am nagyon jó kis sorozat. -
#643 pfff s01e02... darapolas.... -
#642 Úgy tudom, hogy az egy kiszivárgott végleges volt, szóval ugyanaz, de nem 100, magam azt nem néztem meg, mert kaka minőségű volt. :D
Hacsaknem másik is van... -
#641 A Days Gone Bye (pre-air) része különbözik valamiben a csak egyszerűen Days Gone Bye résztől? -
#640 Okt 31 = nov 1. -
#639 Mikor is folytatják? -
#638 Frank Darabont magyar származású és más magyarok is vannak a stábban. -
#637 Tudja valaki, miért vannak a magyar utalások a filmben?
Például az egyik karakter neve Dale Horvath (bár az imdb szerint Dale Horwath), vagy a teherautó oldalán a felirat:
Ferenc
BUILDERS
-
#636 kis érdekesség:
http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/03/the-walking-dead-cast-survival-tips.php -
#635 Most megtudjuk az igazságot.
-
G_ArchAngel #634 Eddig is volt: Left 4 Dead -
#633 Játék készül a Walking Dead-ből! -
#632 igen. lesz. -
#631 Sziasztok!
Az első évad csak 6 részes volt? És lesz 2. évad? -
#630 brotip -
#629 az energiát így tényleg meg lehetne oldani valahogy
-
#628 Ezt ismeri valaki?
Fort Zombie -
#627 TWD-játék -
#626 -
#625 ha van sok pénzed én simán bebaszlak a frigóba -
#624 Keresek önkénteseket akik segítenének lefagyasztani engem a második évad kezdetéig, jelentkezni pm-ben. Köszönöm. -
#623 miért csináljanak, ha a kutya sem nézné azokat? usa-ban nyáron big brother-ök és hasonló szutykok mennek a nagy csatornákon