12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Louis Cyphre #1342 Másnál is rossz az időzítés a feliratnál? -
#1341 ez a szerelmi melodráma nem áll jól a sorozatnak.....ez is bszott szar rész volt megint:S -
Wlanseraf #1340 felirat kint... -
#1339 AliasSubs Alias
75%
2 minutes ago -
Wlanseraf #1338 Mondjuk lehet buzi kakas:D -
#1337 TROLOLOL'D
de amúgy viccen kívül...tyúkot mondott nem nőt... meg van vagy 5-6 nő a sorozatban :P szal...kis spoiler! legalább nem megy a rinya hogy semmi se történik -
Wlanseraf #1336 Ez tyúk? -
?
miért ti mire gondoltatok? -
kissssss #1334 :-DDD -
#1333 Kösz b+ :D bejön az ember és egyből ezt látja! -
#1332 SPOILER -
#1331 Szar volt. Szegény tyúk is meghalt az elején. :( -
#1330 Na bazz, kár volt ide bejönni, már úgy fogok nekiállni hogy szar lesz :D -
#1329 Jaj istenem, annyira nem akarom kaszálni a sorozatot. De rossz olvasni ezeket a kommenteket, hihetetlen, hogy ennyire elérdektelenítik a sorozatot.. -
#1328 hát basszameg ekkora fos sorozatott a 2. rész óta semmi nem történik kalap szar már unalmas mint a bűn főleg a mostani rész pffu ennyit neki -
Wlanseraf #1327 Először gondoltam spoilert kiáltok, de aztán rájöttem hogy nem is:DDDDDDDD -
kekksz #1326 Semmi, nulla rész volt ez is. -
Prof William #1325 Van már új rész? Továbbra is Barátok Közt Zombikkal vagy történt valami érdekes? -
#1324 isohunt-ról lehet tölteni az új részt! -
#1323 xD -
#1322 tudtam én!:D -
#1321 vótmá -
#1320 lehet hogy vótmá'
-
#1319 A sorozat továbbra is szar de azért nézem! :D Mazo vagyok,és bezombultam :D
Kielégítő válasz volt részemről?:D -
AliasSubs #1318 A megjegyzés globálisan, az interneten fellelhető összes fikázóra vonatkozott: "szar, de nézem tovább, hogy legközelebb én szólhassam le először" típusú trollokra vonatkozott. Más sorozatoknál is előforduló példányok. -
G_ArchAngel #1317 En fikaztam, de nem is nezem felirattal:) -
#1316 Bocsánat a nevet elírtam: Desigo akart lenni! -
#1315 Nem nekünk szól konkrétan e topic látogatóinak, hanem a felirat készítője írt gondolom az általa feltöltött felirat alá kommentárként amit Designo bemásolt nekünk ide, beidézett! -
#1314 Ennek mi köze a TWD-hez? -
kissssss #1313 senki sem mondott itt olyat hogy abba hadija a sorozat nézését, maximum annyi hangzott el hogyha nem javul a sorozat színvonal akkor nem kezdenek bele a második évad második felébe, ennyi a lényeg.
ócsárolni meg senki sem ócsárolta, csupán néhányan szóvá tettek egy két logikátlanságot és értelmetlen jelenet ami a sorozatban van.
nem kell minden sarokba játék,film, vagy sorozat gyűlölőket/fikázókat képzelni.
vége a nagy sztorinak. -
#1312 Azokról akik elkezdték ócsárolni a sorozatot és gondolom mondták, hogy nem nézik tovább stb. na rólunk van szó! -
kissssss #1311 milyen fikázokról beszélsz te? -
#1310 AliasSubs :
"Kíváncsi lennék ez a sok TWD fikázó, nemnézemtovább ember hova lett, mivel a felirat letöltése exponenciálisan nő minden héten."
-
Neoncsoves #1309 Glenn azért fog meghalni mert dugni fognak megint, elkapja a herpeszt, lerohad a farka, aztán a csaj inkább bedobja a zombik közé -
ldavid #1308 sokszor van, hogy ~30 évesek játszanak középiskolás tiniket, nem újdonság
#1302 Graham/Cohan nem ugyanaz -
G_ArchAngel #1307 A kepen pedig siman 35-nek neztem. -
#1306 Kegyelmet nem kapna. -
#1305 Lauren Graham -
#1304 Ezkiez? -
#1303 Majdnem 30 a csaj! És így alakít egy 22 éves kiscsajt! Bár annyinak is néz ki kb!