12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • böröczk
    Számomra a legirritálóbb és leggusztustalanabb, hányingerkeltő karakter, még a tehetségtelen színészi játékú, bamba, nyöszörgő vemhes nőn is sikerült túltennie.
  • Belkar
    Hát ha arra a néger csávóra gondolsz akikkel Rick először találkozott akkor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen felbukkan még de ilyen tempóval kb 8. vagy 9. évadban...
  • Prof William
    Mondjuk az igaz hogy ők az hogy csoda hogy túlélték az apokalipszist főleg a " táborozzunk le egy sűrű erdőben kerités nélkül " attitűddel.
  • mascarun
    Csak előjegyzés!
    Link! Már a borító is SPOILER úgyhogy aki nem képregényes az ne nézze meg!
  • mascarun
    Hey! Már megjelent a harmadik kötet vagy még csak előrendelni lehet?
    Mert már látom fent neten csak nincs kiírva hogy előrendelés vagy már küldik szét.
  • Herold
    Hát ha benned ez az érzés tudatosult, akkor benned van a hiba.
  • arsnl
    ha már Shane, akkor itt van ez
  • Frosty01
    engem sajnos ő nagyon irritál. szinte az összes szereplőnek ilyen kibaszott bamba feje van, értetlen kifejezéssel néznek minden szituációban, és így az évad felére elérték nálam hogy "hóthülyékvagyunkmindigésmindenkor" érzés tudatosult bennem őket nézve.

de shane akkor is viszi a pálmát

• Herold
    Szerintem is a Shane-t játszó színész a legjobb. Néha olyan pofákat vág, hogy vissza is tekerem újra megnézni.
  • Szolnokboy1
    én nem olvastam a képregényt, nem tudom.
  • tigeroo
    na ja...a másik: HOL A NIGGA SNIPER?
    (a képregényben felbukkan még?)
  • Szolnokboy1
    na szóval, én követtem a sorozatot és mellé a véleményeket is. engem személy szerint nem zavar, hogy a sorozat lassú lefolyású, az AMC sorozatai mind ilyenek, bár ettől függetlenül tele vannak feszültséggel és izgalmasak is (Breaking Bad pont ilyen), a Walking Dead esetében nem mindig áll fenn az utóbbi sajnos. Ez a kisebb hiba, engem nem érdekel, hogy a terhesség az egyik központi téma, amíg ez viszi valahova a cselekményt (eddig még nem látom, hova). A filler részekkel ugyanez a helyzet. Ellenben amikor semmi értelme nincs a cselekmény szempontjából egy-egy jelenetnek, ne adj isten egy-egy résznek, na azt gyűlölöm. A kutas zombis rész emiatt a sorozat abszolút mélypontja eddig, most komolyan, mi értelme volt annak a résznek? Az nem ér, hogy Glenn karakterfejlődésének része, nevezetesen hogy ő a "walkerbait", mert ez így übergagyi. És ha már a gagyinál tartunk, a sorozat zömében borzasztóan az. Nem a technikai részre gondolok, bár ott is vannak arcpirító hibák (a naplemente szűrő, a fegyver visszarúgás hiánya, ilyesmi), hanem hogy az írás és a dialógusok a legrosszabb B filmeket idézik. A legjobb karakter továbbra is Daryl, bár nem kellett volna ilyen korán jófiút csinálni belőle, a Lostban Sawyernek ehhez 3 évadot adtak. Szorosan követi Shane, az őt játszó színész magasan kiemelkedik a bagázsból, szenzációsan hozza a félőrültet, minden egyes arcrezdülését, mozdulatát érdemes figyelni. Remélem, még sokáig marad, jókora veszteség lenne, ha kiírnák. Ezután jön... őőő, nem jön senki. Az összes többi karakter idegesítő és töltelék (T-Dog WTF??), erős vérfrissítést kellene eszközölni a bandán, hogy érdekessé tegyék a dolgokat.
    Összességében nálam a sorozat eddig nem rossz, de nem is igazán jó. Valahol egy biztos közepes eddig, remélem, fejlődik a második etapban valamelyest. Nézni fogom, de sosem kerül már be nálam a Top5 legjobb sorozatba, de még lehet, hogy a 10-be se. Pedig én bíztam benne.
  • Prof William
    Az éhínség idejére ezen felül ajánlom még a Holtak Világa: A jóslat. szintén magyar zombis regény és még kapható is a boltokban.

És persze útravalónak ajánlom hogy mindenki olvassa az etalont a World War Z-t. Tegnap láttam Debrecenben hogy le van értékelve a puha fedelű verzió.
  • Prof William
    De ebből 5 rész a "A farm ahol élünk plusz néha zombik" - című minifejezet. :)
  • berczely
    Eddig 7, mert szünetre ment.
  • w77d
    sziasztok! A második évad hány epizódból áll??
  • 84569
    Aki nem tudd februárig zombik nélkül lenni, akkor ajánlok egy magyar kézből írt zombis regényt.
    A semmi
  • mascarun
    Mindkettő majd csak akkor várható. :)
  • Tikal #1484
    2x08, nem?
  • vg
    Következő rész, 2x09 csak februárban?
  • mascarun
    ikszdé! Kép
  • Panzeradler #1481
    Privibe vagy akár itt(ha szabad persze) tudnátok linket adni a 7részröl feliratosan online nézős verzióba?:)
  • kissssss
  • mascarun
    Pillanatokon belül megfagy a téma tavaszig.
    Addig is.
    link
  • böröczk
    off:
    milyen kellemes zombis játékot lehetne készíteni az alább tárgyaltakból. Akár flash alkalmazást
  • böröczk
  • Tikal #1476
    én meg mindkettőt :)
  • G_ArchAngel #1475
    Soha nem sikerulne.

Ezek lennenek az elso zombik, akiknek soha nem volt agyuk.
  • Herold
    Én meg az előzőt.
  • mijki
    Nem akarok politizálni de:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mostani kormányunkat simán megzabáltatnám velük, aztán kiloccsantanám az agyukat.
  • Narxis
    Akkor egy haszna már volt.
  • Tikal #1471
    Időnként minket is ijesztgetnek ilyen madár meg sertésinfluenzával.. szóvval teritéken van a téma szerintem...
  • Prof William
    Valamint egy dőre a túlnépesedés problémája is meg van oldva.
  • Tikal #1469
    Igaz, biztos hogy sokáig nem lenne rend, de csak azért mert balhé volt, az országok nem szünnének meg, sem az államforma, az igazgatás stb. Amig a vezetés ugymond biztonságban van, és van rendfenntartó ereje addig nincs veszve semmi szerintem...előbb utobb ujraszerveződne minden, bár tény hogy sok sok évik nem lenne mindne ugyanaz... mondjuk a gazdaságnak csak jót tenni egy teljes restart, pláne ha virtuálsi pénzeket tárolo szerverek is biztonságban voltak :)
  • Prof William
    Ez igaz. A sorozat jelenében is az emberiség bő 80-90%-a hulla szóval ha holnap mindegyik felfordul akkor s max ilyen kis közösségekben indulhat újra az élet.
  • Tikal #1467
    na igen, ezért kérdeztem meddig 'élnek' kaja nélkül, mert ugye egy idő után már nem lesz kit megenniuk, el kell kezdeniuk megenni egymást, aztan pedig kihalnak, szoval nem egy nagy szám ez a zombi történet, kb mint egy influenza járvány :) Meg ugye a virusok is ugy viselkednek hogy nem pusztitanak el mindenkit, egy ideig nagyon intenziven terjednek, de aztan visszahuzodnak, ha megölnének mindenkit azzal a saját létüket is megszüntetnék :)
  • berczely
    Ez a zombis dolog egy nehezen magyarázható dolog én úgy vettem észre! Zombik nem léteznek vagyis inkább élő holtak és nem is fognak létezni! Filmekben jól mutat a dolog. Ennyi.
  • Hoz_Hun
    Ne gondolj így a zombikra. Már nincs vérkeringésük szívműködés stb.
    Logikusan egy halott (élőhalott), nem tudna sokáig mászkálni. Ha rohad, márpedig rohad, akkor a szövetek előbb utóbb úgy károsodnak, hogy mozgásképtelenné válnak. Gyakorlatilga fél év alatt, vagy hamarabb a zombiknak, ki kéne pusztulniuk, hacsak nincs massziv utántermelődés.
  • Belkar
    ezen én is mosolyogtam rendesen :D
  • mijki
    Legalább vaktöltényt használhattak volna. -.-