23542
-
Ironman2 #4140 Rózsákat szerettem volna ültetni -
#4139 Mucsi féle villanyszerelő csapatot kellene elküldeni a Bigpointhoz, na ők majd csinálnának csudát! -
Ironman2 #4138 Jól rászurtam erre a karbantartásra -
#4137 Egy kissé. Remélem leoltották rendesen. -
#4136 Sziasztok Gazdák!
Nyilván mindenki a Valentin napi event lázában ég, ami egészen szombatig tart. Ám közben, február 18-án lesz egy telihold is, ami szintén egy eventet jelent a Farmeramában. Ezt a teliholdas eventet halasztották el a játék készítői február 21-re. Tudósítani fogunk róla, hogy pontosan mikor kezdődik, de véleményem szerint a szokásos menetrend szerint délután 3 óra körül, és természetesen 24 órán keresztül tart majd. Addig is szorgosan termeljétek a rózsákat!
Mérgemben keresgélem a karbantartás okát,de "csak" ezt találtam..
juca:csak információ hiányos picit
Fórumon megkeresem,és tutira berakom majd az "Így írtok Ti" topikba :D -
#4135 A világtalanja. :-) -
#4134 :D -
#4133 Ez egyre jobb..
De ez még jobb a fórumon találtam:
"Sziasztok!
A növényeim közt most találtam lila,és fehér színű rózsát,érdemes ültetnem őket?"
Legalább egy picit feldobta a napom!:)) -
#4132 Azt nem "mertem" még bevállalni. A fórumon panaszkodtak rá, hogy 0 TP-ot, ad, de egy okos azt mondta, hogy attól függetlenül megkapja az illető a pontokat. Nemtom mennyit ér. -
#4131 Az jó. Nekem meg most ért be a rózsám, mentem volna bimbózni, meg aratni. Meg pótolgatni a gazdakörben. Meg egyáltalán. Mérges vagyok ilyenkor. Beütemeztem a dolgaimat, de csúszik minden a karbantartás miatt. Most meg ide írogatok, ahelyett, hogy a dolgom csinálnám. -
#4130 A csók megjelenik valamilyen formában? -
#4129 Hihi.
Én is marha. [vigasztalja] -
#4128 Még jó,hogy pont most végeztem a reggeli aratással:) -
#4127 Hogy?
Én marha................. -
#4126 Mert egyre több volt a hiszti a fórumon,a meg nem kapott dolgok miatt,remélem ezt javítják.. -
#4125 A nagy szív 1 FA-ért nem más, mint 1 kicsi szív, ami a földből kirepked. Tök jó biznic, én is megszívtam. -
#4124 Megint karbantartás. :( -
#4123 Köszi a válaszokat!:)
Most kíváncsiságtól vezérelve vettem egy nagy szívet 1FA volt,és természetesen azt sem adta meg..:@
De már a játék oldala sem jön be.. -
#4122 Karbantartás megen. :-( -
Gólya #4121 kár...:)
-
#4120 Eddig én is megkaptam mindent. -
#4119 Nálam van minden. -
#4118 Üdv!
Megkapjátok a szintekért járó ajándékokat a Valentin napi feladatoknál?
Nekem se epekedő juhlia/róbari,se szalmabála,se semmi..
A hivatalos fórumon is írták már ezeket a problémákat,de még semmi reakció nem jött.. -
#4117 Szerintem csak a szemed káprázott:) -
#4116 Semmi baj, velem is előfordul. Sőt, bevallom őszintén én el sem olvastam a FAQ-ban, csak véletlenül kipróbáltam.
-
Gólya #4115 közben rájöttem, hogy a faq-ban is ott van...(irul-pirul), csak előbb jár a szám, utána olvasok...
Maxi léptem egyet - köszi!
ja és még valami...Maxi: tegnap csak a szemem káprázott, vagy tényleg volt egy időszak, amikor a fejléc más színű volt és jóval tisztábban látszott minden?
-
#4114 Vissza lehet lépni az előző szintekre és lehet pótolni.
"Ezüst próba" fölött a nyilakkal. -
#4113 10 darab kód volt összesen.7-et kaptunk és a maradék 3 volt happy napok! -
Gólya #4112 ehhez kapcsolódva...
elkezditek valamelyik feladatot...bedobáltok annyi cuccot, amennyi az ezüst próbához kell...aztán pótoljátok annyival, ami az aranyhoz, majd pedig a gyémánthoz szükséges és a gyémánt próbánál kell a zöld pipára kattintani - így egyszerre kapjátok meg mindhárom próbához tartozó jutalmat azon a szinten, amit csináltok
ha tudtátok, bocsi - én még csak most tettem az első kísérleteket:)
ps: állítólag, ha először végigcsináljuk az ezüst próbát minden szinten és utána kezdjük az aranyat majd a gyémántot, akkor elölről kell kezdeni a gyűjtögetést - nincs tapasztalatom róla, csak olvastam máshol
-
chelseafcf #4111 ma volt valami ajándék kód?:D -
#4110 Ráadásul nem is kell mindíg rózsát ültetni,mert a rózsaszín rózsából az össz feladthoz 2895db kell,a fehérből pedig 2850db.Ha mind a kettőn ültet az ember azt viszonylag hamar össze lehet szedni. -
#4109 Gólya, Maxi: De jó! Okés akkor. -
#4108 A szédült szántón attól még valentinozhatsz. -
Gólya #4107 nem - pakolhatod el az ólakat és csinálod mindkettőt egyszerre:)
-
Ironman2 #4106 Tudom drága Én is szeretlek -
#4105 Jajj, ne hozz zavarba.
Én szoktam neked szinte minden nap küldeni ajándékot. :-)
-
Ironman2 #4104 Igy Valentin napra: -
#4103 18-án telihold lesz. Elmaradna a Halloween event? Fakk -
#4102 Szia! Okés! Én is küldtem! -
Ironman2 #4101 Köszi