23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Rózsákat szerettem volna ültetni
  • szjuca
    Mucsi féle villanyszerelő csapatot kellene elküldeni a Bigpointhoz, na ők majd csinálnának csudát!
  • Ironman2
    Jól rászurtam erre a karbantartásra
  • szjuca
    Egy kissé. Remélem leoltották rendesen.
  • SitatiS
    Sziasztok Gazdák!
    Nyilván mindenki a Valentin napi event lázában ég, ami egészen szombatig tart. Ám közben, február 18-án lesz egy telihold is, ami szintén egy eventet jelent a Farmeramában. Ezt a teliholdas eventet halasztották el a játék készítői február 21-re. Tudósítani fogunk róla, hogy pontosan mikor kezdődik, de véleményem szerint a szokásos menetrend szerint délután 3 óra körül, és természetesen 24 órán keresztül tart majd. Addig is szorgosan termeljétek a rózsákat!

Mérgemben keresgélem a karbantartás okát,de "csak" ezt találtam..

juca:csak információ hiányos picit

Fórumon megkeresem,és tutira berakom majd az "Így írtok Ti" topikba :D
  • szjuca
    A világtalanja. :-)
  • Maximus4
    :D
  • SitatiS
    Ez egyre jobb..
    De ez még jobb a fórumon találtam:
    "Sziasztok!
    A növényeim közt most találtam lila,és fehér színű rózsát,érdemes ültetnem őket?"

Legalább egy picit feldobta a napom!:))
  • szjuca
    Azt nem "mertem" még bevállalni. A fórumon panaszkodtak rá, hogy 0 TP-ot, ad, de egy okos azt mondta, hogy attól függetlenül megkapja az illető a pontokat. Nemtom mennyit ér.
  • szjuca
    Az jó. Nekem meg most ért be a rózsám, mentem volna bimbózni, meg aratni. Meg pótolgatni a gazdakörben. Meg egyáltalán. Mérges vagyok ilyenkor. Beütemeztem a dolgaimat, de csúszik minden a karbantartás miatt. Most meg ide írogatok, ahelyett, hogy a dolgom csinálnám.
  • SitatiS
    A csók megjelenik valamilyen formában?
  • szjuca
    Hihi.
    Én is marha. [vigasztalja]
  • Maximus4
    Még jó,hogy pont most végeztem a reggeli aratással:)
  • SitatiS
    Hogy?
    Én marha.................
  • SitatiS
    Mert egyre több volt a hiszti a fórumon,a meg nem kapott dolgok miatt,remélem ezt javítják..
  • szjuca
    A nagy szív 1 FA-ért nem más, mint 1 kicsi szív, ami a földből kirepked. Tök jó biznic, én is megszívtam.
  • SHADOWEYES7
    Megint karbantartás. :(
  • SitatiS
    Köszi a válaszokat!:)
    Most kíváncsiságtól vezérelve vettem egy nagy szívet 1FA volt,és természetesen azt sem adta meg..:@
    De már a játék oldala sem jön be..
  • szjuca
    Karbantartás megen. :-(
  • Gólya #4121
    kár...:)

• Maximus4
    Eddig én is megkaptam mindent.
  • Krezga
    Nálam van minden.
  • SitatiS
    Üdv!

Megkapjátok a szintekért járó ajándékokat a Valentin napi feladatoknál?
    Nekem se epekedő juhlia/róbari,se szalmabála,se semmi..
    A hivatalos fórumon is írták már ezeket a problémákat,de még semmi reakció nem jött..
  • Maximus4
    Szerintem csak a szemed káprázott:)
  • szjuca
    Semmi baj, velem is előfordul. Sőt, bevallom őszintén én el sem olvastam a FAQ-ban, csak véletlenül kipróbáltam.

• Gólya #4115
    közben rájöttem, hogy a faq-ban is ott van...(irul-pirul), csak előbb jár a szám, utána olvasok...

Maxi léptem egyet - köszi!

ja és még valami...Maxi: tegnap csak a szemem káprázott, vagy tényleg volt egy időszak, amikor a fejléc más színű volt és jóval tisztábban látszott minden?

• szjuca
    Vissza lehet lépni az előző szintekre és lehet pótolni.
    "Ezüst próba" fölött a nyilakkal.
  • Maximus4
    10 darab kód volt összesen.7-et kaptunk és a maradék 3 volt happy napok!
  • Gólya #4112
    ehhez kapcsolódva...

elkezditek valamelyik feladatot...bedobáltok annyi cuccot, amennyi az ezüst próbához kell...aztán pótoljátok annyival, ami az aranyhoz, majd pedig a gyémánthoz szükséges és a gyémánt próbánál kell a zöld pipára kattintani - így egyszerre kapjátok meg mindhárom próbához tartozó jutalmat azon a szinten, amit csináltok

ha tudtátok, bocsi - én még csak most tettem az első kísérleteket:)

ps: állítólag, ha először végigcsináljuk az ezüst próbát minden szinten és utána kezdjük az aranyat majd a gyémántot, akkor elölről kell kezdeni a gyűjtögetést - nincs tapasztalatom róla, csak olvastam máshol

• chelseafcf
    ma volt valami ajándék kód?:D
  • Maximus4
    Ráadásul nem is kell mindíg rózsát ültetni,mert a rózsaszín rózsából az össz feladthoz 2895db kell,a fehérből pedig 2850db.Ha mind a kettőn ültet az ember azt viszonylag hamar össze lehet szedni.
  • szjuca
    Gólya, Maxi: De jó! Okés akkor.
  • Maximus4
    A szédült szántón attól még valentinozhatsz.
  • Gólya #4107
    nem - pakolhatod el az ólakat és csinálod mindkettőt egyszerre:)

• Ironman2
    Tudom drága Én is szeretlek
  • szjuca
    Jajj, ne hozz zavarba.
    Én szoktam neked szinte minden nap küldeni ajándékot. :-)

• Ironman2
    Igy Valentin napra:
  • szjuca
    18-án telihold lesz. Elmaradna a Halloween event? Fakk
  • szjuca
    Szia! Okés! Én is küldtem!
  • Ironman2
    Köszi