23542
-
#4340 A megmaradt rózsákkal tudni már, hogy mi lesz? Vagy beszórjam őket a kupába?:) -
#4339 ahj , szerintem a butykosos nem lesz meg :S Hugomnak meg van 18 :@ -
Ironman2 #4338 Ja,és holnap éjfélkor jár le a Valentin-napi event,Huzzatok bele! -
Ironman2 #4337 Vótmá?
A szerdai napon történtek miatt elnézéseteket kérjük, és egy új ajándékkóddal lepünk meg benneteket:
Bonusfun
Amit nyújt: 50% -os Tp bónusz egy órán keresztül.
Ahhoz, hogy megfelelően számoljon, aktiválás után egy ki - be lépés ajánlatos.
És még egy jó hír a Bahamarama kedvelők számára: a mai napon egy új növény kerül a játékba, mégpedig a paprika, amely a 17. szinttől lesz termelhető. -
#4336 Jha, és 10 óránként:) -
#4335 piacon most jókat lehet kaszálni :) -
#4334 Sziasztok! Vegyetek fel nyugodtan ha akartok! fook7 a nevem -
#4333 na legalább nem 10-et :D köszi -
#4332 210-et ad. -
Ironman2 #4331 Az még nincs meg,arra megyek most -
#4330 a tehénke mennyit ? :D -
Ironman2 #4329 Bálont-napi bárányok 4 percenként 2 csp-t ad -
#4328 Köszi Sedóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Holnap megküldöm!
Ironman: megkaptam köszi, a Sedóé hiányzott még. :-)
Hát nem is tudom. Fehér rózsát már nem ültetek, nem lesz annyi butykos már, úgy érzem. A 4. szint van kész.
A lila rózsásból az ötödiket csinálom, az talán meglesz végig.
Jó éjt!
Köszi mégegyszer
-
Revans85 #4327 én sajna már reggel elosztogattam a butykosokat a szomszédoknak -
#4326 küldtem :) -
Ironman2 #4325 Én küldtem neked délután.Megkaptad? -
#4324 A zászlósúrnőre. -
1 butykos hiányzik a szerszámos ládához. Küldjön már valaki lééégysziiiiiiiiiiiiii. Holnap viszonzom. :-) -
Ironman2 #4322 Megvannak az epekedők..DDD -
#4321 Max, nekem is beírhatod a gazdanevem, meg a szintem: krezga 61 szint.
Köszi!
(amúgy ma is kaptam bájital helyett szerszámosládát...) -
mondragon01 #4320 Sziasztok , szeretnék kérni egy kis segítséget mondragon78 nevű farmomra tudna alaki küldeni butykos bájitalt nagyon szépen megköszönném és viszonoznám holnap butykossal vagy szerszámokkal -
Gólya #4319 szép is az... - mutatós szegélyt csinálhatsz, ha kapsz még párat... -
#4318 -
#4317 Én egy virágos talicskát kaptam tegnap.... -
#4316 küldtem neked ^^ -
#4315 Nekem jöhet a barkácscucc,de én minden nap küldöm neked a piát! -
#4314 "Szerződést" kell kötni, akár itt valakivel vagy egy szomszédoddal, vagy akár többel is.
Időnként befut 1-1 kóbor ajándék, olyankor ég a pofám, hogy nem tudom viszonozni.
Ma is volt 1 ilyen, barkácscuccot küldött, szerintem direkt idegel, mert a múltkor a tortás eventnél is eljátszotta ezt és írtam neki egy köszönő levelet. Most nem írtam neki semmit.
Jó éjt mindenkinek. -
#4313 Nekem nagyon nem küldik a bájitalokat... Napi 3-at kapok kb. -
#4312 Jó napot!
Maxi, akkor mit küldjek, ha megvan az összes bájital? Ha nem gond, akkor én még kérném az ajándékodat! :-) -
Ironman2 #4311 Nekem nem lesz meg a szerelmes róbari,és julia,csak az epekedő esetleg -
#4310 A bájitalos kész van!:) -
Ironman2 #4309 Meddig fog tartani órára pontosan a Valentin-event? -
Ironman2 #4308 -
#4307 Ment új kép farmszavazásba :)
-
gettobuxa #4306 az se mindegy, hogy mit ültetsz! most arattam le csupa szénát meg répát, egyik mezőn se kaptam semmit... de az éjszakai karalábé aratásakor minden mezőn volt valami.. -
#4305 Kipróbáltam így, hogy pakolom a kupákat, és észrevehetően több cuccot kapok. Lehet, hogy valamit tényleg érnek. (bár szívből nem jött több szvsz) -
#4304 50-es karit seperc alatt tudsz csinálni a shakes-be. -
#4303 Hello!
Kell valakinek egy 47-es farmerama?
Nemsokára 48-as lesz, csak már nem csinálom.
Cserébe ha tudna nekem szerezni valaki egy 50-es körüli Shakes&Fidget karaktert, az jó lenne.
De ha nem tudtok, akkor ingyen vihetitek. -
gettobuxa #4302 szintet léptem maxi! 72 - köszi! :) -
#4301 Persze,értem.De én nem hiszek benne:)