23542
-
#3980 Boldog Szülinapot zmeor! -
#3979 Sziaztok!
Max 71-es lettem :) -
#3978 Jó reggelt! Maxi 57-es lettem, hála a boldog napoknak.
Kíváncsi vagyok én is a kocsidra, hozd csak! Nekem sincs semmilyen Farmerama cuccom, de tetoválást csináltatok a közeljövőben, lehet hogy egy ufót varratok inkább vagy egy tehénkét.
-
Gólya #3977 anyám... - és én vagyok függő...
hozd azt a képet!
-
#3976 Elég homemade
Ironman : Grat! -
Ironman2 #3975 61-es lettem MAxi! -
Jó éjt!:) -
#3973 Sőt,még polót is fogok csinálni:D
Mentem aludni,jó éjt mindenkinek! -
#3972 Holnapra esküszöm lefényképezem!A farmeramas logót csináltam meg simán kinyomtatva,aztán körbevágva és ráraktam öntapira:) -
#3971 de ez teccik :D -
#3970 képet! -
#3969 nekem semmi promocios cuccom nincs :(
honnan lehet szerezni ilyeneket ? :) -
#3968 :D -
#3967 Te vagy fan?Én meg kiraktam egy farmeramas matricát a kocsimra:P -
#3966 hotdog-os weboldal... 2 honapja regeltem oda, mivel azt hirdették h ha regelsz akor küldenek farmerama-s kitüzöt.. nem jött semmi... valaki kapott olyat ? én nagy fan vagyok és nem küldenek.. na majd rájukirok :D -
am remélem az 1. helyezésekért kapunk meglepit :) -
#3964 Irigy vagyok!
Add nekem,én is szeretnék ilyet -
#3963 MIII ??? ez komolyan remek hir !!!
amugy a 250 csp !!!!! értékü viztartályodat én felülmultam bebebeee
220 csp értékü tyukollal :D
-
#3962 Nem.Mind a kettőbe mi nyertünk!:) -
Gratulálok Nekik és magunknak is. :-) -
#3960 1. ill 2. lett a farmerama ? nem tudtam nézni az utolso nap végén... -
#3959 "Üdv Farmerek!
A "The BBGsite Best Browser Games of the Year 2010" (Legjobb Böngésző Alapú Játékok 2010ben) több kategóriában is indított, szavazáson alapuló versenyén, mely időtartama 2010 december 30tól - 2011 február 11ig tartott, a Farmerama 2 kategóriában győzedelmeskedett méghozzá a következőkben:
A Legnépszerűbb 2010ben (Most Popular ) 115267 szavazattal,
Kedvenc Szimulációs játék 2010ben (Favorite SG) 71666 szavazattal.
Ezúton is köszönjük a sok sok szavazatot nektek is." -
#3958 Ez csak pletyka és ne legyen igazam,de állítólag nem lesz már semmi happy nap:( -
Akkor tényleg én vagyok a hülye. -
#3956 igazából 1 óra és kiderül mi van...
szal ennyit megér, mivel nekem most mindenem megérett..nagyot kaszálhatok, ellenben 1 órát bukok... na bumm :) -
#3955 boldog dupla termény nap :P (amikor a pajtába minden learatott dolog 2x kerül be) -
#3954 Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem mit vártok.
Volt boldog fa nap, boldog aratás nap, most boldog állat nap van még, lesz még valami?
-
#3953 én arra várok, hátha dupla tp vagy dupla termény... -
#3952 szerintetek megéri várni az aratással hogy ha lenne a happy dayyal kapcsolatba valami dupla tp?? -
#3951 Még jó, hogy 9 körül csinálják mindig az ilyeneket, akkor ár rég nem vagyok otthon.
Amúgy kíváncsi leszek, hogy mit csinálnak a gazdaköri feladatokkal. -
#3950 Még korán van:) -
#3949 Mai happy dayről valami hír? -
#3948 "Holnap reggel (február 11.), egy rövidebb, előre láthatóan néhány perces karbantartást végeznek, a játék ez alatt az idő alatt nem lesz elérhető. A várható időpont: 09:00.
Mint minden ilyen esetben, most is felhívjuk a figyelmet, hogy erre az időpontra lehetőleg ne időzítsetek küldetést, vagy aratási munkálatokat. Türelmeteket előre is köszönjük!"
"Holnap módosítják a gazdaköri feladatsorokat, ezért 9 óra körül karbantartás várható. Még nem lehet tudni milyen hosszú lesz" -
#3947 Dehogynem!Azóta sem tértem magamhoz,hogy lehet ilyen kegyes hozzám a játék:) -
Gólya #3946 hogy te semminek nem tudsz örülni...
-
Gólya #3945 jippijééé
-
Gólya #3944 a happyharvestet próbáljátok ki még egyszer!!!!
egyik helyen írták, hogy újra felhasználható...kipróbáltam és tényleg:)
-
#3943 A mai kód:
Seedomatic (3 óra állatgondozó)
Foodmood (5db szuper táp) -
#3942 -
#3941 Ugyan még nincs hír,hogy kapunk-e valami díjat a játékon belül,de itt a hivatalos végeredmény!Amibe indult a játék azt megnyertük:D