23542
-
Ironman2 #4300 Én nem az eventekre irtam a kupát,hanem úgy általában.Eventek nélkül,viszont dőlnek a szögek,meg a cuccok -
Ironman2 #4299 Ösze kell rakni egy farmra mindig a 2-öt,mert ugy összeadódik a százalékuk,és több cuccot lehet találni.Mindig hurcolászom a 2 kupát a 2 farm között,de megéri nagyon. -
#4298 Akkor meg azért csinálom meg, hogy jól nézzenek ki a kupáim, meg, hogy el legyen végezve a feladat:D:D -
#4297 Sziasztok!
Már írtam erről,de akkor mégegyszer:)
Szerintem a kupa semmit nem ér.A kisebbik farmomon mind a kettő 12%-on van és egy másik hasonló szintű farmon nincs kupa.És az ufósnál és most a valentinosnál a felrepülő cuccok a kupa nélküli farmon hamarabb meglettek mint nálam.
Tegnap olvastam a hivataloson,hogy 20%-os szobrok mellett egy full aratáskor a normál szántón kapott az illető 8db szívet,a szédültön pedig 22 darabot,úgy,hogy nem rakta át oda a kupákat. -
#4296 Neked mi mellett vannak a kupák? Föld? Fák? állatok?
Nekem az alap farmon van egy, ott csak földek vannak, a másikon meg ott a másik kupa, ahol a fák vannak, meg az állatok. Vagy érdemesebb lenne egy helyre rakni őket? -
Ironman2 #4295 Na,megvettem a 6.angorasimogatót.Majd veszem hozzá ezerrel a nyulakat DDD -
Ironman2 #4294 Kecsketejet most 89-ért adják.Nevetséges -
Ironman2 #4293 Mert van hozzá küldi,és ezért gyorsan fogy. -
#4292 Jelenleg ami úgy-ahogy megéri a tojás és az angóra. A többit nagyon áron alul lehet eladni.
Szerintem. :-) -
Ironman2 #4291 Amugy dobáljátok a terményeket a mezőgazdasági kiállitásba,meg a tenyészős küldibe,mert nekem már hetente összejön a Tojáskeltető farmom.Naponta rengeteg dolgot szedek ki a föld alól.A 2 kupám,most 25 százalékot ér összesen -
Ironman2 #4290 Szerintetek,melyik mühelyre érdemes rámenni?
Van 5 angórasimogatóm,meg 4 tojáskeltetőm,1 Struccászati Tsz,meg 1 halásztanyám,és most a kecsketejüzemnél tartok -
#4289 Az.
Én pedig életemben nem locsoltam ennyit a farmon, mint most a rózsákat.
Léptem, majd még jövök.
-
Ironman2 #4288 Fene vigye el ezt az esőt! DDD -
Ironman2 #4287 Huha,most vettem észre hogy 3.39 a pontom? -
#4286 én is sokat agyaltam hogy mit érdemes permetezni...
mivel igaz az hogy az 1es terület 3x-os tp, de ha 4 van belöle akkor 12 reppont, a 4es terület 1,5x tp és csak 3 reppont... azaz ha 12 reppontom van: a 4es területet 4x tudom permetezni ami 4x1,5 = 6x-t jelent, ugyanez 1es területen csak 3x tp... 2x2-es területet érdemes permetezni szerintem mivel igy jön a legtöbb tp, csak idöileg tovább tart... :D -
#4285 66-os szinten lesz majd állandó rózsa :) -
Ironman2 #4284 A szeretet fája,meg a Bálint napi tégla az csak disz sajnos. -
#4283 Te nagyon ügyes vagy! -
Ironman2 #4282 Ezüst proba teljesitve a Valentin-eventnél -
#4281 A rózsát nem tudom.
Hírekre kattintva jobb oldalon a vonalkód ikonra katt, oda tudod beírni. Ha nem megy, akkor jön a szokásos szöveg:
Süti és gyorsítótár törlés, utána ki és belépés.
:-) -
#4280 Meg még egy kérdés...egyszerűen sehol se találom hogy hol lehet beírni ezeket a kódokat...pedig tegnap meg volt még. segítenétek benne? :) -
#4279 Sziasztok. Ez a rózsatermesztés 80TP-ért ideiglenes vagy lesz mindig? -
#4278 Még ehhez:
Ahhoz, hogy megfelelően számoljon, aktiválás után egy ki - be lépés ajánlatos.
És még egy jó hír a Bahamarama kedvelők számára: a mai napon egy új növény kerül a játékba, mégpedig a paprika, amely a 17. szinttől lesz termelhető. -
#4277 KÓD:
Bonusfun
Amit nyújt: 50% -os Tp bónusz egy órán keresztül. -
#4276 béka12-vel jelöltelek. -
kazsoki #4275 Sziasztok szomszédokat keresek! :) -
#4274 Jó reggelt!
Maxi Gazda!
Zászlósúrnő farm: 58. szint.
Béka 12: 39. szint (elfelejtettem szólni korábban) :-/ -
#4273 4000 pont kell. -
#4272 és abból kell 4000 óra ?:D -
#4271 1 óra repülés 200 pilótapont. -
#4270 Reptéren 200 pilótapont 1000 óra ? -
#4269 jo csak addig nem pazarlom a pontom :D -
#4268 Ahhoz nem kell a sziget,hogy permetezz:) -
#4267 én még ki sem jutottam szigetre -
#4266 Én most próbáltam ki a permetezést és tényleg működik.1-es terület permet nélkül 20TP,permettel 60TP. -
#4265 Kedden lesz. -
#4264 A kergekecske csessze meg őket! Oszt a halloween-nel meg mi lesz? Az ugye holnap lesz aktuális. -
#4263 igen, olyan event kéne mint ami az állatoknak volt tél elött.. persze én akkor kezdtem és alig tudtam vmit betenni, na majd idén :D -
#4262 hát ... mindent eladtam régebben, pl télaposnálállatok arany árban mentek akkor sok olat vettem azt mindent eladtam..
ill én sokat piacozok és... pl sok tápnál feldobnak 1000-esével olyan alacsony áron h ha megveszem és a 10%-ot levonom még ugy is nyerek rajta mivel olcson adják nagy db-számban...
volt olyan nap h 10-12000 tápot forgattam vissza a piacon :D -
hpelte #4261 Teljesen egyetértek veled a csp használhatatlanságán. de a piacon se nagyon éri meg eladni a dolgokat, mert annyira lent vannak az árak. Kellene egy event amibe be kellene adni pár milliós értékbe terményt és mindjárt kiürülne a piac és lenne értelme termelni. én mondjuk most majdnem lenulláztam magam cspvel, mert vettem 150 datolyafát.