23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Én nem az eventekre irtam a kupát,hanem úgy általában.Eventek nélkül,viszont dőlnek a szögek,meg a cuccok
  • Ironman2
    Ösze kell rakni egy farmra mindig a 2-öt,mert ugy összeadódik a százalékuk,és több cuccot lehet találni.Mindig hurcolászom a 2 kupát a 2 farm között,de megéri nagyon.
  • Krezga
    Akkor meg azért csinálom meg, hogy jól nézzenek ki a kupáim, meg, hogy el legyen végezve a feladat:D:D
  • Maximus4
    Sziasztok!

Már írtam erről,de akkor mégegyszer:)
    Szerintem a kupa semmit nem ér.A kisebbik farmomon mind a kettő 12%-on van és egy másik hasonló szintű farmon nincs kupa.És az ufósnál és most a valentinosnál a felrepülő cuccok a kupa nélküli farmon hamarabb meglettek mint nálam.
    Tegnap olvastam a hivataloson,hogy 20%-os szobrok mellett egy full aratáskor a normál szántón kapott az illető 8db szívet,a szédültön pedig 22 darabot,úgy,hogy nem rakta át oda a kupákat.
  • Krezga
    Neked mi mellett vannak a kupák? Föld? Fák? állatok?

Nekem az alap farmon van egy, ott csak földek vannak, a másikon meg ott a másik kupa, ahol a fák vannak, meg az állatok. Vagy érdemesebb lenne egy helyre rakni őket?
  • Ironman2
    Na,megvettem a 6.angorasimogatót.Majd veszem hozzá ezerrel a nyulakat DDD
  • Ironman2
    Kecsketejet most 89-ért adják.Nevetséges
  • Ironman2
    Mert van hozzá küldi,és ezért gyorsan fogy.
  • szjuca
    Jelenleg ami úgy-ahogy megéri a tojás és az angóra. A többit nagyon áron alul lehet eladni.

Szerintem. :-)
  • Ironman2
    Amugy dobáljátok a terményeket a mezőgazdasági kiállitásba,meg a tenyészős küldibe,mert nekem már hetente összejön a Tojáskeltető farmom.Naponta rengeteg dolgot szedek ki a föld alól.A 2 kupám,most 25 százalékot ér összesen
  • Ironman2
    Szerintetek,melyik mühelyre érdemes rámenni?
    Van 5 angórasimogatóm,meg 4 tojáskeltetőm,1 Struccászati Tsz,meg 1 halásztanyám,és most a kecsketejüzemnél tartok
  • szjuca
    Az.

Én pedig életemben nem locsoltam ennyit a farmon, mint most a rózsákat.

Léptem, majd még jövök.
  • Ironman2
    Fene vigye el ezt az esőt! DDD
  • Ironman2
    Huha,most vettem észre hogy 3.39 a pontom?
  • tonyr #4286
    én is sokat agyaltam hogy mit érdemes permetezni...
    mivel igaz az hogy az 1es terület 3x-os tp, de ha 4 van belöle akkor 12 reppont, a 4es terület 1,5x tp és csak 3 reppont... azaz ha 12 reppontom van: a 4es területet 4x tudom permetezni ami 4x1,5 = 6x-t jelent, ugyanez 1es területen csak 3x tp... 2x2-es területet érdemes permetezni szerintem mivel igy jön a legtöbb tp, csak idöileg tovább tart... :D
  • SitatiS
    66-os szinten lesz majd állandó rózsa :)
  • Ironman2
    A szeretet fája,meg a Bálint napi tégla az csak disz sajnos.
  • szjuca
    Te nagyon ügyes vagy!
  • Ironman2
    Ezüst proba teljesitve a Valentin-eventnél
  • szjuca
    A rózsát nem tudom.

Hírekre kattintva jobb oldalon a vonalkód ikonra katt, oda tudod beírni. Ha nem megy, akkor jön a szokásos szöveg:
    Süti és gyorsítótár törlés, utána ki és belépés.

:-)
  • xxdani
    Meg még egy kérdés...egyszerűen sehol se találom hogy hol lehet beírni ezeket a kódokat...pedig tegnap meg volt még. segítenétek benne? :)
  • xxdani
    Sziasztok. Ez a rózsatermesztés 80TP-ért ideiglenes vagy lesz mindig?
  • szjuca
    Még ehhez:

Ahhoz, hogy megfelelően számoljon, aktiválás után egy ki - be lépés ajánlatos.

És még egy jó hír a Bahamarama kedvelők számára: a mai napon egy új növény kerül a játékba, mégpedig a paprika, amely a 17. szinttől lesz termelhető.
  • szjuca
    KÓD:

Bonusfun
    Amit nyújt: 50% -os Tp bónusz egy órán keresztül.
  • szjuca
    béka12-vel jelöltelek.
  • kazsoki
    Sziasztok szomszédokat keresek! :)
  • szjuca
    Jó reggelt!
    Maxi Gazda!
    Zászlósúrnő farm: 58. szint.
    Béka 12: 39. szint (elfelejtettem szólni korábban) :-/
  • Krezga
    4000 pont kell.
  • fook
    és abból kell 4000 óra ?:D
  • Maximus4
    1 óra repülés 200 pilótapont.
  • fook
    Reptéren 200 pilótapont 1000 óra ?
  • ToCsEk
    jo csak addig nem pazarlom a pontom :D
  • Maximus4
    Ahhoz nem kell a sziget,hogy permetezz:)
  • ToCsEk
    én még ki sem jutottam szigetre
  • Maximus4
    Én most próbáltam ki a permetezést és tényleg működik.1-es terület permet nélkül 20TP,permettel 60TP.
  • Krezga
    Kedden lesz.
  • Alien69
    A kergekecske csessze meg őket! Oszt a halloween-nel meg mi lesz? Az ugye holnap lesz aktuális.
  • tonyr #4263
    igen, olyan event kéne mint ami az állatoknak volt tél elött.. persze én akkor kezdtem és alig tudtam vmit betenni, na majd idén :D
  • tonyr #4262
    hát ... mindent eladtam régebben, pl télaposnálállatok arany árban mentek akkor sok olat vettem azt mindent eladtam..
    ill én sokat piacozok és... pl sok tápnál feldobnak 1000-esével olyan alacsony áron h ha megveszem és a 10%-ot levonom még ugy is nyerek rajta mivel olcson adják nagy db-számban...
    volt olyan nap h 10-12000 tápot forgattam vissza a piacon :D
  • hpelte
    Teljesen egyetértek veled a csp használhatatlanságán. de a piacon se nagyon éri meg eladni a dolgokat, mert annyira lent vannak az árak. Kellene egy event amibe be kellene adni pár milliós értékbe terményt és mindjárt kiürülne a piac és lenne értelme termelni. én mondjuk most majdnem lenulláztam magam cspvel, mert vettem 150 datolyafát.