23542
-
#4100 Február 20. -
Ironman2 #4099 Szia Juca! Majd küldök neked megint butykost! -
Ironman2 #4098 Meddig tart ez az event? -
#4097 Szánalmas:( -
#4096 A tegnapi rózsa jóváírás az éjjel javításra került, mindenki megkapja a 3-3 rózsát, ha véletlenül kifogyott belőle (2 órás várakozással).
A jegygyűrű küldés-elfogadás viszont továbbra is javítás alatt van. Akad aki azonnal megkapja, másoknak várni kell 5-10 percet, vagy többet is, megint mások egyáltalán nem kapják meg a felkérést. Reméljük hamarosan sikerül megcsinálni a házasság ezen részét.
-
#4095 teljes event leírás
mozgó nyeremény képekkel :) magyar event leírásból nem is derült ki hogy a 2 puzzlenek több szintje van :D -
#4094 Juhé! Ajándékot kaptál! Micsoda szerencsés gazda vagy Te, hogy Katinka1170 ennyire szeret! Az ajándékod egy Barkácscucc!
elmegy a f*szra az ilyen gyökér -
#4093 Meddig tart ez a valnetinos cucc? -
#4092 ÁÁÁ szarok rá. Nem is válaszoltam neki. Amit tudatni akartam vele, azt megírtam a topikba. -
Gólya #4091 és persze még számtalan egyéb baja is van...
ne is törődj vele -
Gólya #4090 hogy felvág:)))
én is kaptam... -
#4089 -
#4088 Szuper! Ma reggel kaptam barkácscuccot! -
#4087 Jó reggelt!
Tegnap a Hibák észlelése topikban kommenteltem egy baromságot, egy csaj a saját gondolatait szinte hivatalos infóként osztotta meg, ketten is ráindultunk, modiért sikítozott egyből. :-)
Aztán privátban megkaptam, hogy akár ő is lehetne mod és ő rendszer informatikus iskolába jár és van ECDL vizsgája is.
Háát, alig tudtam aludni. Még ekkora gyökereket istenem.
-
#4086 Üdvözlet Gazdatársak!
Akinél a következő hiba jelentkezik: a Kertben néhány tárgy után járó TP nem beszedhető, azoknak javasoljuk, hogy egy kicsit alatta vagy mellette kattintsanak az ikonnak. A probléma hamarosan kijavításra kerül, addig is így próbálgassátok, mert sikerülni fog. Elnézést a kellemetlenségért. -
#4085 Az összes kód ami érvényben van a banner alatt van! -
#4084 Ezt nem hiszem el..
Sziasztok,
néhány félreértés elkerülése végett néhány kiegészítő információt szeretnénk itt leírni:
A lugasok ping-pong módszerben működnek. Ez azt jelenti, hogy amíg a lugast mindkét "házastárs" megkapta, egyszerre mindig csak az egyiknél aktív. Tehát: Ha a "férjnél" aktív és megy a visszaszámlálás, akkor a "feleségnél" nem aktív, csak dísztárgyként jelenik meg. Amint a "férjnél" lejárt a visszaszámolás, a "feleségnél" indul el és lesz a lugas aktív. Ez nem hiba, ezt szándékosan így készítettük el.
Kiegészítő a feladatokhoz:
A feladatokon technikai okok miatt kisebb változtatást kellett végrehajtanunk, a szív és a bájital felcserélésre került. Példa:
az első gyémánt feladatnál eredetileg 4 szívre és 7 bájitalra volt szükség, ezt megcserélve most már 4 bájitalra és 7 szívre van szükség. Ez érvényes természetesen az összes feladatra.
Azon játékosok, akik már a változtatást megelőzően teljesítették a feladatot, úgy fog látszódni, hogy kevesebbet teljesítettek, de természetesen az adott feladat már készen van és marad is úgy. -
#4083 Hi @ all!
Tegnap és ma nem volt kód ? -
#4082 nocomment :D -
hpelte #4081 de legalább jól ad tp-t a rózsa -
#4080 Naja!:) -
#4079 Csak tudnám, hogy akkor mit teszteltek?!?! -
#4078 Új információ: az esküvői lugasok a két házastársnál ping-pong szerűen számolnak! Ha az egyiknél lejár, akkor a másiknál kezdi el a számolást, és így tovább. Nem hiba, hanem így készítették el!
Elnézést kérünk tőletek, de a teszt során ez nem derült ki a számunkra. -
#4077 Ahha, akkor azért nem csinál nálam semmit:) -
#4076 A lakodalmi lugas egyszerre csak az egyik helyen "érik". -
#4075 szánalmas event semmi ajándékkal kapják be tövig
hol vannak a régi jó ötletes eventek ? :DD -
Gólya #4074 én már csak röhögök...
még az elején csak-csak
aztán az egyik helyen kapok plusz 3-3 rózsát mindkét fajtából (az már csak hab a tortán, hogy szerintük rózsaszín, szerintem meg lila - de lehet, én vagyok színvak)
aztán később küldenék ajándékot az egyik szomszédnak - azt írja, nincs ilyen gazda - nincs a fenét, csak szólt volna az ember, ha fel akarja számolni a farmját..
számolgatok, persze megint eltűnt egy szomszéd - ki más, mint a hites
másik farmról is eltűnt egy szomszéd - ezek szerint egy szerveren van a zurammal:)
délelőtt olvastam a hiv. fórumot...
gondolom, sokan szóvá tették, hogy mi mindent utoljára tudunk meg, mindenütt máshol már napokkal előbb tud mindenki mindent...
azt mondták, hogy azért, mert az eventek az utolsó pillanatig változnak és nem akarnak hülyeséget írni...
érdekes, amit eddig máshonnan tudtunk meg, gyakorlatilag szó szerint bejöttek...
-
#4073 Mindjárt berakom. -
#4072 bannerba vele :) -
#4071 Be tudtam lépni, most meg szakad az eső. Jááááááj anyám! -
Ironman2 #4070 Ez közvetlenül a játékba küld,de csak akkor ha nem jelentkeztél ki az előző játéknál,és nem törölted a sütiket -
#4069 Nagyon fontos: nem lehet a feladatok közt hagyományosan válogatni. Ha egyiket el szeretnétek kezdeni, csak adjatok be annyi dolgot, amennyit kér (pontosan annyit), majd a zöld pipára kattintva gyűjtsétek be a jutalmat, és mehettek tovább a másik szintre, és így végig. Később vissza lehet lapozni a baloldali kicsi nyilakkal, és el lehet kezdeni egy másik fokozatot. Ne lepődjetek meg: ha valaki elkezdi beadni a szíveket az ezüst feladatba például, akkor a beadott mennyiség a másik két fokozatban is ott lesz. De nem von le külön érte semmit. Tehát aki első körben beadott két szívecskét, annak az ezüst-arany-gyémánt fokozatban is benne lesz 2-2 szívecske, de levonásra nem 6 kerül. Mire egy sort végig csináltok, így valamennyi már a többiből is készen lesz, plusz beadás nélkül. -
Ironman2 #4068 Ezen a linken:
http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame -
#4067 milyen képen? :D -
#4066 én nem tudok :S -
Ironman2 #4065 Nyissatok uj ablakot a Firefoxban,és a meglévő farmerama képen lépjetek be -
Ironman2 #4064 Nálam minden müxik rendesen -
#4063 Majd kárpótlásul kapunk 3 órás állatgondozót. -
Ironman2 #4062 Én rajta vagyok a farmon.Nem a főképernyőn léptem be -
#4061 #4054