23542
-
#4020 Nálunk is kb. ez volt a helyzet:D
Fontolgatom,hogy reagáljak-e rá valamit:) -
#4019 Még mindíg röhögök. :DDDD
A nejem nem tudja mibajom van!!!!!!!44 :DDDDDDDDDD -
Ironman2 #4018 HELP! Elveszitettem egy szomszédot! -
#4017 :D
Maximusé jobb! :P :D -
#4016 Ezek szintén (még) nem hivatalos infók:
1. szint
Ezüst misszió
10x Fehér Rózsa 3 Nagy szerelem elixír
Jutalom: 1 Szerelem Romeo,10tp/15:00
Arany misszió
20x Fehér Rózsa 5X Nagy szerelem elixír
Jutalom: 1950 tp
gyémánt misszió
100x Fehér Rózsa 7x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 350 tp
2. fokú
Ezüst misszió
30x Fehér Rózsa , 10x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 100 tp
arany misszió
70x Fehér Rózsa , 20x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 200 tp, 10x superhnojivo(?)
gyémánt misszió
200x Fehér Rózsa 30x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 500 tp 1 Ámor-szobor
3. fokú
Ezüst misszió
50x Fehér Rózsa 25x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 100 tp
arany misszió
150x Fehér Rózsa 50x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 300 tp 1 epekedő Rómeó 03:00/1920tp
gyémánt misszió
400x Fehér Rózsa 80x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 600 tp
4. fokú
Ezüst misszió
70x Fehér Rózsa 50x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 300 tp
arany misszió
200x Fehér Rózsa 100XNagy szerelem elixír
Jutalom: 600 tp 1 Valentine juhok , 4 perc/2 GR(=talán csp?)
gyémánt misszió
500x Fehér Rózsa , 200x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 1100 tp, 1 óriási toolbox (500 db szerszám)
5. fokú
Ezüst misszió
100x Fehér Rózsa 15x Nagy szerelem elixír
Jutalom: 500 tp -
#4015 Nem hivatalos képek a valentin napról!
-
#4014 Tudom rosszmájú vagyok,de ezen hangosan felröhögtem:D
Valaki kért a hivatalos fórumon bannert,és kapott:P -
#4013 okés, már megilyedtem hogy nem tudok mindent gyémántra megcsinálni :D
legalább uj kihivások ill célok :D -
#4012 Mert még nincs teljesen kész.Állítólag a következő eventnél lesz aktív! -
#4011 62 lettem -
#4010 tök jo, DE amit eddig megcsináltam az mind ezüst lett csak.. tök jo h nem lehet ujra gymántra pl... ill amik vissza vannak azoknál sem tudok választani más nehézséget... -
#4009 Ja jó.Most írtam neked levelet,hogy nézz be ide:D -
#4008 :-)
Holnaptól tőlem mehet a barkácscucc, amikor a RómeóJúliás dolog kezdődik, akkor meg ....hát megnézzük majd, mit érdemes. Okés?
-
#4007 Na akkor tisztázzuk!Mit is küldünk egymásnak?:D -
#4006 Nagyon ott van! -
#4005 Nekem a hites a szomszédom, most megint "kicsik" lehetünk. LOVE -
#4004 Nah, a nagy kapkodás. Nemjó helyre írtam. Írok a Maxifarmra. -
#4003 Jó lesz, köszi, mindjárt intézek egy barátilistás levelet.
Te is a "nagyfarmomra" küldd jó? :-) -
#4002 Én küldök neked a kis farmomról és te küld a nagyra,jó így? -
#4001 Akkor kedvesemet eljegyzem a farmban...lol:D
De legalább ezek bedobálós küldetések lesznek, így már tetszik is:D -
#4000 Na én már spekulálok!
Maxi rögzítsd légyszivi nekem a béka12 farmomat 36-os szinten vagyok most ott.
Illetve lenne egy ajánlatom. 3 valakivel kötnék olyan üzletet, hogy erről a farmról minden nap küldök ajándékot, viszont a zászlósúrnős farmra kérem vissza. A békással lehetek valaki neje is a Valentin napos eventen.
Nos? -
#3999 Adjisten, Gazdák!
A Bálint-nap már a tanyaház ajtaján kopogtat, és február 14. és 20. között be is tör a romantika a farmjainkra! De ne feledjétek, hogy a szerelem sosem hullik csak úgy az ölünkbe, bizony, azért meg kell küzdeni. Lássatok neki a vadonatúj „Róbari és Juhlia” feladatsorozatnak, majd meglátjuk, sikerül-e a szerelmeseknek egymásra találniuk a végén, vagy a Bundague és Gyapjúlet család örök ellenségek maradnak. Azért annyit elárulhatunk, hogy a saját FARMERAMA drámád nyugodtan végződhet happy enddel!
Ahogy ilyentájt a szerelem elborítja a gazdák szívét, úgy borítja majd a farmotokat is a fehér és rózsaszín rózsák áradata. Ezeket a rózsákat természetesen csak rövid ideig termeszthetitek, ám annál több szeretettel! A különleges próbáknak és a rózsatermesztésnek is csak azok a gazdák állhatnak neki, akik már elérték az 5. szintet.
És még mindig nincs vége a romantikus meglepetéseknek! Betakarításkor ugyanis szerelmes szívekre bukkanhattok a farmotokon, a városban pedig szerelmi bájitalt ajándékozhattok a baráti gazdáknak.
Mire jók a szerelmes szívek, a bájital és a rózsák?
Elsősorban arra, hogy teljesíteni tudd az új „Róbari és Juhlia” próbákat.
A Bundague (Róbari családja) feladatokhoz nincs szükség szerelmes szívekre, csak bájitalra és rózsákra. A Gyapjúlet (Juhlia családja) feladatokhoz pedig pont szerelmes szíveket és rózsákat kell szerezned.
Figyelem: a szerelmes hét végén a fel nem használt készletnek nyoma vész! Ilyen a szerelem: az egyik percben még lángol az ember, aztán az érzés hirtelen elillan…
Az igazán tartós kapcsolatok azonban átvészelik az ilyen hullámvölgyeket, sőt, mostantól kezdve még szorosabbra fűzhetitek a kapcsolatot a legkedvesebb gazdatársatokkal! Ha már tudjátok, ki a nagy Ő, megajándékozhatjátok egy virtuális jegygyűrűvel. Az ily módon megkötött „házasságnak” számos előnye van, kaptok például a farmotokra egy plusz elemet, amelynek több egyéni funkciója lesz, küldhettek például puszikat és több tapasztalatpontot zsebelhettek be, ha a házastársatok új szintre lép!
De most már ideje a tettek rózsás mezejére lépni, hiszen ez a rengeteg szépség biztosan meglágyította a legmorcosabb gazda szívét is!
Boldog Bálint-napot és romantikus hetet kívánunk!
A Farmerama csapata -
#3998 Majd el felejtettem.
Itt a tegnap beígért kép:D -
hpelte #3997 remélem rövidesen új küldetések is lesznek -
Ironman2 #3996 Yeeeeee! Azért ez nagyon jó lett!
Végre külön van véve az elvégzett feladatok -
#3995 :D -
Ironman2 #3994 Pic.ába! Én meg nem olvastam bele a topikba,és learattam mindent.Na majd holnap beirom a kódot -
Ironman2 #3993 Mi a fene -
#3992 Köszi,időközben megtaláltam. -
#3991 Nem tudom ,de tényleg ilyen ritka a nagy nyeremény?Mert én 120 000 csengőpengőt nyertem valamelyik nap,de nem ezért írok beletennétek a Faq-ba hogy hogyan lehet a kódokat beírni?
Előre is köszönöm. -
#3990 Én is többre számítottam,de ez van:( -
#3989 Ez azért kemény.. -
#3988 Kedves gazdatársak!
Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Farmerama mind a két szavazáson első helyet szerzett, Nektek köszönhetően!
Ezért a BigPoint csapata egy bónuszkóddal szeretne köszönetet mondani, ami 50%-os Tapasztalatpont pluszt jelet 2 óra hosszán keresztül.
Tehát a kód: Fafansarethebest. -
#3987 Üdvözlet Gazdatársak!
Mától a Gazdakörben egy új menürendszert tekinthettek meg. Elsősorban a kezelőfelület változott meg, újabb feladatok egyelőre nem kerültek be. Ezt az új felületet szeretnék most nektek bemutatni, némi magyarázat kíséretében.
* 1: a feladat szöveges leírása
* 2: a feladatra fordítható időmennyiség
* 3: a feladat elindítása (már futó feladat esetén ez egy + jellé változik, ott lehet beadni a kért terményeket)
* 4: a feladat azonnali teljesítése Farmarany ellenében (új opció, nem minden feladat esetében lesz erre mód)
* 5: a teljesítésért járó jutalom beszedése
* 6: a feladat összesítése képekben
* 7: a választható feladatok listája (a sárga színnel az éppen olvasott)
* 8: az aktív és a már teljesített feladatok közti váltás
* 9: feladatok listázása, görgetése
* 10: a három különböző nehézségi foknak megfelelő feladat és jutalom ismertetése.
Kép
A következő képen egy másik újdonság látható: a többféle, választható nehézségi fok. Itt már nem csak egy ablak jelenik meg hanem három, a változó teljesítési feltételekkel, és természetesen ettől függően más és más jutalommal.
Kép -
#3986 Üdvözlet Gazdatársak!
Pár perce, hogy betették a játékba az új Gazdaköri menüt, de a játékosok egy részénél az elvégzett feladatok nem jelennek meg a megfelelő helyen, mintha semmit sem végzett volna még el. Másoknál ez teljesen jól működik. Sorban mennek a szervereken, akinél most nullázódott, az semmiképpen ne fogjon bele újra, várja meg amíg helyreáll neki is, az eddig elvégzetteknek megfelelően!
HBD zmeor! -
Boldog Szülit Zmeorgazda! Mitiszunk? -
#3984 Mi a franc!Előlről kell kezdeni azokat amiket már megcsináltam? -
#3983 Valami alakul a gazdakörben! -
#3982 Ez a legkevesebb:) -
#3981 OMG köszi szépen :D
na erre nem számítottam :D