23542
-
#4260 Írj a szomszédaidnak,mást nem nagy tudsz csinálni.
#4258:elég jól állsz,én nem tudok elmozdulni az 500ezerről. -
#4259 Szerintetek miért nem küld senki butykost ?:( -
#4258 azon agyaltunk meloba...
miért van az hogy a csp -t értelmes dologra nem lehet elkölteni ?
pl +pörgetés vagy 10 darabos szerszámos ?
még ha 10000-be is kerülne ... lenne értelme hogy termesszünk ill piacon eladjuk... én is most már joval 1milla felett vgyok csp-ben, és.. hát mire költök? 3-4 szintenként pár állatra vagy fára... ennyi... vagy ha ... pl sok csp-ért lehetne fa-t venni... nem esnének el a bevételekktöl ugy vélem hisz kb 700huf-ért 40fa... vagy 100k csp-ért 10fa... akinek nincs sok pénze ugyis sms-ezik.. ill ha sokba kerül a fa csp-ért .... pl 125fa-s kelléket 1m2m csp-ért megvenni.... jo lenne szerintem... de h ebbe tuti nem mennének bele... me kapzsik baze :D -
#4257 Üdv, gazdák!
A Valentin event alkalmából a gazdaboltban a szezonális tárgyaknál most békakirályfi vásárolható 125 farmaranyért, mely 10 óránként 100 Tp-t ad.
A békakirályfi a szív alakú tava partjáról küldi csókjait! És még szerelmet is vall: brekk, brekk, brekk...
Üdv, a Farmerama csapat
Veszek kettőt,hogy legyen tartalékba is!pff -
#4256 Talán így meglesznek a butykosok:) -
#4255 köszönjük sokra megyünk vele :\ -
Ironman2 #4254 Maxikám! 62-es lettem! -
#4253 Sziasztok,
mint azt biztosan mindannyian tapasztaltátok, a tegnapi napon sajnos több órán keresztül a játék teljesen elérhetetlen volt. Sajnos előre nem látható hibák miatt karbantartást kellett kapcsolnunk és ez elhúzódott.
Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket, igyekszünk, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő.
Kompenzációként az alábbi dolgokat ajánljuk fel nektek a már nyilvánosságra hozott kódok mellett:
* A valentin napi eventet meghosszabbítjuk, így az event egészen 2011 február 21. (hétfő) 23:59-ig marad a játékban. Ennek megfelelően a telihold eventet kedd délután fogjuk indítani.
* Azon játékosok számára, akiknél a segítők egyike aktív volt tegnap (február 16, szerda) 14:00 órakor, az adott segítőt 24 órával meghosszabbítjuk. Tehát akinél pl. tegnap 14:04-kor járt volna le a segítő, annak ma 14:04-kor fog lejárni a segítő, akinek pedig pedig ma 14:04-kor járna le a segítő, annak holnap 14:04-kor fog lejárni. Ez ugyanúgy érvényes a szezonmunkásokra. is,
* A kerekkeréken megnyerhető bónuszokat (pl.: aratás, csp, vagy TP bónusz) szintén 24 órával meghosszabbítjuk azoknál a játékosoknál, akiknél tegnap 14:00 órakor valamelyik érvényes volt.
Ezen jóváírások várhatóan 13:00 óráig lezajlanak.
Még egyszer elnézéseteket kérjük a kellemetlenségekért és köszönjük megértő türelmeteket! -
#4252 Naja kell egy kis türelem a melóhoz,az biztos..
10. szint??:D
Még csak a 12.szinten vagyok,nem tudom mikor jön a 10.szint,de ha elérem szólok -
#4251 Én nem lennék ott mod az biztos. "Gumit" csinálnék belőle 10 perc után ettől a sok hülyétől.
Írd már meg azért, hogy a 10. szinten mit lehet győzni, had irigykedjünk. :-) -
#4250 Hát ezt odatette..
Közben megcsináltam a tisztítást,de sokat nem ért -
#4249 "Problémám! Van 51 tyúk tápom és az egyik tojástojó ólamat nem engedi megetetni.Kijelzi, hogy nincs tápom, pedig rengeteg van. Így nem tud termelni. Mit csináljak Segítsetek. Előre is köszönöm!"
"Köszönöm! Nem vettem észre, hogy nincs elég tyúkom. LOL."
Anyácskácskám. -
#4248 -
#4247 Nagyföld rózsa KacsaKata trágyával: 120 TP-ot adott csak. -
#4246 Mé nem fogadtam veled.
-
#4245 A meg nem kapott dolgokat már nem is írtam.. -
#4244 mindenre ez a megoldás :D -
#4243 Nah ennyit erről :))
"Szia, nincs hatodik szint. Frissíts és a Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner
Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet." -
#4242 Miért nem linkeled?:))
"Sziasztok!
Olvastam, hogy kapunk ajándékkódokat a rendszerkarbantartás miatt... Viszont hiába kattintok a kódbeváltós ikonra, nem tölt be semmit!!!! Kérlek segítsetek!
Nagyon köszönöm!"
-
#4241 Na a 1059-es hsz. is kb., mint a tegnapi. Kattintgat a drága, de hiába. :-) -
#4240 Tutira fogós lehet a kérdésem,mert van itt egy modi a topicban,de nem válaszolt még eddig -
#4239 Majd írják neked is, hogy töröld a gyorsítótárat meg a sütiket a Cc klínerrel. -
#4238 Jól betettem nekik!
Hibák észlelése topic,kíváncsi vagyok a reakciókra.. :)) -
#4237 annyira jók megint a semmitmondó ajándékok... szénatábla meg 50 TP vagy mi
Amugy a mai kód:
Droidmania (3óra állatgondozó)
(ez nem a mostani kiesés kárpótlása) -
#4236 nálam is elvan csuszva eggyel 5 ir pedig még csak a 4 nél tartok mindkettőbe :O -
#4235 Menj már a sunyiba!:D
ezt a hivatalosba is be kellene tenned!Végtelen szintű event -
Amit bekereteztem,hogyan értelmezzem,bónusz? -
#4233 Én is ott tartok és nekem sem lesz meg a löttyös,bár pár darabon fog múlni csak,még minden lehet:) -
#4232 4es szint mind2nél, de... most már sziveket se ad annyira, pedig elején...
bájitalos az nem lesz meg szentem, nem küldenek annyit amennyi kéne, nade nemérdekes :D -
#4231 Felvettelek :) Butykos bájitalt küldj ha küldesz légyszi :) -
#4230 Amúgy ki,hogy áll a valentin napi eventben? -
#4229 :D
#4226: -
#4228 eltünt pár szomszédom meg oylantol jött ajándékom aki azt se tudom ki hmm fincsi :D
azért remélem reggelre meglesznek -
#4227 Én is már régóta tele vagyok.
Viszont most egy ültetés nekem emiatt a karbantartás miatt kimaradt, remélem ráhúznak még egy napot a dologra. -
lalabirtokos #4226 Jó éjt mindenkinek!
Nekem sikerült végezni. -
#4225 hát nekem tele van... (szerintem mindenki tudja mim és miért) :D -
#4224 Jobb később mint soha:)
Szívesen látunk! -
Revans85 #4223 Én ebben a topikban új vagyok, csak most fedeztem fel a létezését -
#4222 Látom azért vannak új tagok is a topikban -
Gólya #4221 phű...második nekifutásra sikerült befejezni...
jó éjt mindenkinek!