23542
-
#4380 Ha megkérünk akkor csinálsz valami ívet, amin egyszerre nyomonkövethetőek lennének a jelentkezett gazdák? Ami alapján fel tudjuk egymást venni?
Meg ennek akkor lenne tényleg értelme, ha akkor az a 18 tényleg felveszi egymást.. -
#4379 Annak jobban örültem volna. -
hpelte #4378 gratulálok!én már mióta gyúrok rá, de még nem jött össze, igaz a héten kiforgattam 120000 csp-t, így annyira nincs okom panaszra -
#4377 -
#4376 Hoppá:)
-
#4375 Én már mióta mondtam ezt! -
hpelte #4374 ha van hely a "szövetségben" én is szívesen benne lennék -
#4373 Szerintem várjuk meg Maximust és kérjük meg, hogy csináljon egy 18-as listát ahova fel lehetne iratkozni, SG-s és Farmeramas névvel. Utána meg felvesszük egymást. Aztán megbeszéljük a további teendőket -
#4372 én is benne vagyok egy szövetségbe ! :) fook7 -TuLoK- -
#4371 Akkor, van egy barát listás üresedés, plusz lesz még, mert ki lesz rúgva pár, aki eddig egy szöget se küldött. Ez a két acc, ahova lehet próbálkozni barát kérelemmel. :-) Köszi.
Veroniq76
Allien -
#4370 Biztos sok előnnyel járna, pláne ha összebeszélnénk néha..
szerintem szervezzük meg és legyünk egymás szomszédjai -
#4369 én benne lennék
-
#4368 minden napra is kilehetne találni, akkor aztán mindneki kaphatna napi 18 ajándékot durván 4 naponta
egész jo lenne :D -
#4367 aztán akkor eventekkor megdumáljuk, hogy ki kinek küld ajándékot illetve barkácscuccot..
tényleg nem hiszem, hogy 18 embernél többen irogatnak ide rendszeresen -
#4366 hát ez egy jó kérdés... -
#4365 Amugy miért nem vesszük fel egymást szomszédnak? ugye van 18 hely... annyian talán vagyunk itt. -
Gólya #4364 semmi gond, hisz írtam is - én se gondoltam, hogy egyáltalán eljutok idáig...amilyen szomszédaim vannak...
nekem most 8 hiányzik, de ha pár akad még estig, akkor hajlandó vagyok a farmaranyaimból beáldozni - ha nem sikerül egy sem, akkor viszont nem adok érte aranyat - annyit nem ér
hátha neked is kerül még valahonnan...
-
#4363 Szívesen küldtem volna,de nekem is szét lett szórva a mai adag,azért szorítok:)
Dühítő..nekem is csak 7db butyok kell a szerelmetes Róbarihoz,de már nem lesz meg..
Azért nehezen indult,de jó kis event lett belőle
és köszönöm mindenkinek,a butykokat,nélkülük ide sem jutottam volna el!:) -
#4362 egy drága szomszédot szivesen fogadok ^^ -
Gólya #4361 most olyat csinálok, amit nem nagyon szoktam...kérek (nagyon pirul)
méghozzá butykost - ha még valakinek van fölös...
cserébe napi 4 barkácscuccot tudok holnaptól egy héten át küldeni - sajna a mai adag már elosztva
ha nincs, az sem gond, csak most néztem, hogy pár db hiányzik, talán sikerülne egy szerelmes ifjút varázsolni a kergére:)
(ha bárki küld, annyit írjon, hogy sg-s topictárs)
-
#4360 óóh, most olvasom hogy a valentín nap ma éjfélig tart áá és a xxl es ládáshoz a feladatoknál kell még 7 bájital!nem gyűlik ki szerintem de hajtok érte :) felveszek sokmindenkit küldök neki és megkérem hogy küldjön de sokan nemküldenek vissza :S -
Ironman2 #4359 Nyomsz egy printscreen billentyüt a képen,majd a paintba beilleszted,és kimented jpg formátumba,utána azt töltöd fel. -
#4358 Már rég óta nem sikerül szinte semmi értelmeset pörgetnem (magamnak). Víz, sz*r, tp pont, meg ilyen sületlenségek mennek. Talán-talán a pálma pengőnek, meg az ottani víznek örülök, de fejlesztést eddig 2x sikerült tolnom, egy gesztenye fát, meg valami hasonlót, már nem is emléxem, oly régen vót. Asszonynak sikerült egy XXL-s tehenészetet nyomnom, meg magának egy aranyos fát. Valszeg a régi motosorokra sz*rnak, hiszen ez a tendencia minden szegmensben az Életben. Inkább jöjjenek új ügyfelek, de a régiek már maradnak, azt hiszik. Pedig egyszer már abba hagytam. Csak az asszony miatt jöttem vissza. De ez van, és GRATULA! -
#4357 de hogy tudom feltölteni azt amit szerencse kereken nyertem? -
Ironman2 #4356 Használd ezt:
http://képhost.hu/
Töltsd fel a képet,és a kapott linkek közül a 3-at másold ide a szövegmezőbe,és kész is -
Ironman2 #4355 Szép ez az Ámor szobor,meg a Bálint-napi tehénke is! -
#4354 és nemis irtam már 50. szinten vagyok xd -
#4353 hogy is kell ide képet berakni? -
Ironman2 #4352 Disznó szerencséd volt! -
#4351 -
#4350 grat ! -
#4349 végre valami értelmes
-
#4348 fasza... akkor mostantol vagy lesz ára a dolgoknak, azaz nem lesz minden naon olcso, ami jo.. vagy.. ami nem a legjobb h mindenböl nagy darabszám lesz fent... na majd kiderül -
#4347 "Sziasztok,
holnap hajnalban, azaz 2011. február 22-én hajnali 03:00-03:30 között újra karbantartási munkákat fogunk tartani, a játék nem lesz elérhető.
Jelenleg problémák vannak a tanyaház megnyitásával, a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán, a türelmeteket kérjük!"
"Egy kisebb piaci változtatást vezetünk be: A piacon az egyes árufajtákból játékosonként maximum 10 ajánlatot lehet feltenni. Azon játékosoknál, akiknél jelenleg több mint 10 ajánlat van, nem fog eltűnni egy ajánlat sem, de addig, amíg nem csökken 10 alá az ajánlatok száma, nem lehet az adott árufajtából ajánlatot feltenni a piacra." -
#4346 Valamit újítanak a farmban, mert nem nagyon működik, de látom lesznek új funkciók: gyors vetés, forgatás. -
#4345 milyen kódot? -
lalabirtokos #4344 Tudja valaki a kódot? -
#4343 Én meg pont fordítva állok:) -
#4342 Egész jól álltok az eventel,grat mindenkinek!:)
Nekem még 9 butyok kell a szerelmes róbarihoz,de az már nem lesz meg szerintem,de juhliát már kilőttem
Krezga:én fogtam begyártottam a rózsákat,és bedobtam a kupába(más haszna úgy sincs már),legalább nem a saját készletem fogy :) -
Ironman2 #4341 Azokat lehet majd ültetni,csak magasabb szinten.Ami megmaradt azt csak eladni tudod majd a piacon