23542
-
#4501 64 lettem -
#4500 nincs mit :D -
#4499 A strucc az utolsó. -
#4498 firefox: képre jobbklikk és a kép cimének másolása -
#4497 feltöltöttem egy képet a képfeltöltőbe és hogy tudom megnézni hogy mi a linkje? mert ide beraknám! -
#4496 grat, és köszi a tp-t érte :D
am naon gyors beértél és ki is elöztél, tp-t termesztesz nem is növényeket ? :D
am nemsoká én is 60as leszek, kell az uj állatka... :D
akik a noé küldit csinálják:
a strucc utáni 2 állat nincs a küldetésben , igy azok sose lesznek xxl-esek, max ha kipörgetem aminek az esélye 0,000001% ? :D -
#4495 -
#4494 Nah végre elértem a 60-as szintet! -
#4493 Tuti az lesz.A fele karbantartással fog eltelni:( -
#4492 hát a farsangtol nem várok nagy event-et, de remélem h a husvét majd ütös lesz :) -
TarkaBoci #4491 Nem kell visszavenned, mert automatikusan visszamegy a pajtába. -
hpelte #4490 elvileg jövő héten farsangos event.. -
#4489 okés köszi, akkor max 1 hétig lesz kint azt törlöm ha nem veszik meg... -
TarkaBoci #4488 De a német hivatalos közlemény szerint most visszamegy a pajtába. A magyaron semmi ilyesmit nem láttam...de őszintén szólva nálam a magyar fórum a legutolsó tájékozódási pont. -
#4487 7 nap után törlődnek a piacon. -
#4486 ha jol tudom akkor ha 2 hétig nem viszi el senki a piacrol a kirakott terméket akkor véglegesen elveszik... -
#4485 jah nem kapcsoltam vissza a tippeket ... ezért nem jött a bubi...
thx -
TarkaBoci #4484 De látod :) Vidd az egeredet oda, ahol a szinted van, meg a hőmérő. És kiad egy buborékot, abban írja, hogy mennyid van, és mennyi kell még. Ha nem jön a bubi, akkor a beállításokban kapcsold be a Tippek-et. -
#4483 fú de idegesítő hogy nem látom mennyi TP hiányzik a köv szinthez...
-
TarkaBoci #4482 A pajta korlátlan, tehát akármennyit tárolhat. Viszont ha a piacról visszaveszi, akkor a 10%-ot nem kapja vissza. Sőt, ha 7 napig nem veszi meg senki, akkor magától visszakerül a pajtába. Vagy mi...Eddig én úgy tudtam, hogy 7 nap után elveszik végleg... -
#4481 nem photoshop nálam is kint van -
#4480 Jajj, hülyeséget beszélek, mert ugye tem trutyi, hanem tojás.
Na mind1. -
#4479 Szerintem is tuti hülyeség, de lehet akár photoshoppos is, elvileg. A baj ezzel a "képpel" az, hogy amikor kirakja, levon 10%-ot. Ha vissza vonja, vissza kapja a levont összeget? Ha nem, akkor hülyeség, hiszen óriási bukta. Másfelől, hol lehet enny trutyit tárolni? Ha vissza vonja, elveszik, mert max 200 fér be. Vagy valamit rosszul tudok? -
TarkaBoci #4478 Nem biztos. Lehet, hogy nagyon okosan felvásárolta :D Most meg próbál túladni rajta. Én a helyében várnék...mivel jön a húsvét...hátha oda jól jön. Vagy ha már mindenképpen szabadulni akarnék tőle, akkor kisebb egységcsomagokban tenném ki. -
#4477 Ez tuti csalt! -
#4476 egy piacon vagyunk nálam is van :D -
azesz #4475 -
hpelte #4474 lehet megszivata magát, ennyit valószínű senki nem vesz meg, bár ha lenne most 1,2 millióm lehet megvenném és utána 300ért eladnám darabját -
TarkaBoci #4473 Köszi SitatiS :) Azért az az 5000 tojás kissé durva...vajon mióta gyűjtögette? És ki fogja megvenni így egységcsomagban? :D És hány tojástojója lehet? :D -
#4472 Sziasztok!
Külön szia TarkaBocinak,hogy megérkezett,üdv a topicban;)
Fórumon találtam,van aki nem gyengén nyomja:))
-
#4471 -
Ironman2 #4470 63-as lettem Maxi! Amugy beirhatsz engemet is a listába.Köszi -
TarkaBoci #4469 Azt mindjárt gondoltam, hogy nem kötelező :) -
#4468 Ez csak egy itteni kezdeményezés és nem kötelező szinten megy:) -
TarkaBoci #4467 A kvíz mindig jó :) Felpörgeti egy kicsit az embereket. Bár én a közös szomszédságban nem szeretnék részt venni, mert nekem olyan hálás szomszédaim vannak, hogy eddig még egyikük sem hagyott el, amióta elindult ez az egész. Csak ugye bővítettem a kört 12-ről 18-ra. -
#4466 Ha már ennyi új tagunk van a topikban,és beindulna a közös szomszédság,lehet,hogy hamarosan indítok megint kvízt ha gondoljátok! -
Gólya #4465 szia!
az állatok még önös érdekből sem hazudnak:)
-
#4464 Szia neked is:)
Hallgass a madarakra:D -
TarkaBoci #4463 Sziasztok! Egy ismeretlen ismerős meghívására érkeztem hozzátok :) Azt csiripelték a madarak, hogy jó társaság jött itt össze ;) Én is már régi Farmerama-s vagyok, a 74. szintet koptatom...még egy kis ideig. -
#4462 Majd ha kitaláltad,hogy legyen akkor felírlak téged is:)