23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Picar77
    64 lettem
  • zmeor
    nincs mit :D
  • Maximus4
    A strucc az utolsó.
  • tonyr #4498
    firefox: képre jobbklikk és a kép cimének másolása
  • cspedro
    feltöltöttem egy képet a képfeltöltőbe és hogy tudom megnézni hogy mi a linkje? mert ide beraknám!
  • tonyr #4496
    grat, és köszi a tp-t érte :D
    am naon gyors beértél és ki is elöztél, tp-t termesztesz nem is növényeket ? :D
    am nemsoká én is 60as leszek, kell az uj állatka... :D

akik a noé küldit csinálják:
    a strucc utáni 2 állat nincs a küldetésben , igy azok sose lesznek xxl-esek, max ha kipörgetem aminek az esélye 0,000001% ? :D
  • Maximus4
  • zmeor
    Nah végre elértem a 60-as szintet!
  • Maximus4
    Tuti az lesz.A fele karbantartással fog eltelni:(
  • tonyr #4492
    hát a farsangtol nem várok nagy event-et, de remélem h a husvét majd ütös lesz :)
  • TarkaBoci
    Nem kell visszavenned, mert automatikusan visszamegy a pajtába.
  • hpelte
    elvileg jövő héten farsangos event..
  • tonyr #4489
    okés köszi, akkor max 1 hétig lesz kint azt törlöm ha nem veszik meg...
  • TarkaBoci
    De a német hivatalos közlemény szerint most visszamegy a pajtába. A magyaron semmi ilyesmit nem láttam...de őszintén szólva nálam a magyar fórum a legutolsó tájékozódási pont.
  • Maximus4
    7 nap után törlődnek a piacon.
  • tonyr #4486
    ha jol tudom akkor ha 2 hétig nem viszi el senki a piacrol a kirakott terméket akkor véglegesen elveszik...
  • zmeor
    jah nem kapcsoltam vissza a tippeket ... ezért nem jött a bubi...
    thx
  • TarkaBoci
    De látod :) Vidd az egeredet oda, ahol a szinted van, meg a hőmérő. És kiad egy buborékot, abban írja, hogy mennyid van, és mennyi kell még. Ha nem jön a bubi, akkor a beállításokban kapcsold be a Tippek-et.
  • zmeor
    fú de idegesítő hogy nem látom mennyi TP hiányzik a köv szinthez...
  • TarkaBoci
    A pajta korlátlan, tehát akármennyit tárolhat. Viszont ha a piacról visszaveszi, akkor a 10%-ot nem kapja vissza. Sőt, ha 7 napig nem veszi meg senki, akkor magától visszakerül a pajtába. Vagy mi...Eddig én úgy tudtam, hogy 7 nap után elveszik végleg...
  • zmeor
    nem photoshop nálam is kint van
  • Alien69
    Jajj, hülyeséget beszélek, mert ugye tem trutyi, hanem tojás.
    Na mind1.
  • Alien69
    Szerintem is tuti hülyeség, de lehet akár photoshoppos is, elvileg. A baj ezzel a "képpel" az, hogy amikor kirakja, levon 10%-ot. Ha vissza vonja, vissza kapja a levont összeget? Ha nem, akkor hülyeség, hiszen óriási bukta. Másfelől, hol lehet enny trutyit tárolni? Ha vissza vonja, elveszik, mert max 200 fér be. Vagy valamit rosszul tudok?
  • TarkaBoci
    Nem biztos. Lehet, hogy nagyon okosan felvásárolta :D Most meg próbál túladni rajta. Én a helyében várnék...mivel jön a húsvét...hátha oda jól jön. Vagy ha már mindenképpen szabadulni akarnék tőle, akkor kisebb egységcsomagokban tenném ki.
  • Maximus4
    Ez tuti csalt!
  • Picar77
    egy piacon vagyunk nálam is van :D
  • azesz
  • hpelte
    lehet megszivata magát, ennyit valószínű senki nem vesz meg, bár ha lenne most 1,2 millióm lehet megvenném és utána 300ért eladnám darabját
  • TarkaBoci
    Köszi SitatiS :) Azért az az 5000 tojás kissé durva...vajon mióta gyűjtögette? És ki fogja megvenni így egységcsomagban? :D És hány tojástojója lehet? :D
  • SitatiS
    Sziasztok!
    Külön szia TarkaBocinak,hogy megérkezett,üdv a topicban;)

Fórumon találtam,van aki nem gyengén nyomja:))

• Maximus4
  • Ironman2
    63-as lettem Maxi! Amugy beirhatsz engemet is a listába.Köszi
  • TarkaBoci
    Azt mindjárt gondoltam, hogy nem kötelező :)
  • Maximus4
    Ez csak egy itteni kezdeményezés és nem kötelező szinten megy:)
  • TarkaBoci
    A kvíz mindig jó :) Felpörgeti egy kicsit az embereket. Bár én a közös szomszédságban nem szeretnék részt venni, mert nekem olyan hálás szomszédaim vannak, hogy eddig még egyikük sem hagyott el, amióta elindult ez az egész. Csak ugye bővítettem a kört 12-ről 18-ra.
  • Maximus4
    Ha már ennyi új tagunk van a topikban,és beindulna a közös szomszédság,lehet,hogy hamarosan indítok megint kvízt ha gondoljátok!
  • Gólya #4465
    szia!
    az állatok még önös érdekből sem hazudnak:)
  • Maximus4
    Szia neked is:)
    Hallgass a madarakra:D
  • TarkaBoci
    Sziasztok! Egy ismeretlen ismerős meghívására érkeztem hozzátok :) Azt csiripelték a madarak, hogy jó társaság jött itt össze ;) Én is már régi Farmerama-s vagyok, a 74. szintet koptatom...még egy kis ideig.
  • Maximus4
    Majd ha kitaláltad,hogy legyen akkor felírlak téged is:)