391

Lara Croft and the Guardian of Light
  • DarkSector
    megnéztem a demo-t, ha érdekel valakit a véleményem első ránézésre a játékról: Bővebben itt.

***nekem már full unalmas volt a mostani tombraider generáció, sokat ki se próbáltam, ezzel meg már az elején nagyon elvoltam, ha valaki venni akar live-ról arcade játékot, messze a legjobb anyag, ami megéri a pontokat...:)***
  • Evin
    Én úgy tudom készül egy rendes kiadás is.
  • MerlinW
    Az a Tomb Raider. Ez meg Lara Croft:) Inkább örüljünk, hogy végre valami újjal próbálkoznak, és nem az unalomig rágott 3-4 stíluson lovagolnak.

Rossz nem lehet, eddig nem kapott 80%-nál rosszabb értékelést. Crystal Dinamic fejében mindig volt anyag:)
  • Gabe18
    Osztom.
    Bár nem biztos hogy rossz játék ez,de Lara-tól mást várok... (nem,most nem arra gondoltam... )
  • Prince23
    Launch trailer
  • Prince23
    Gamer365 teszt 9/10
  • bgabor
    Gyorsan vissza kéne térniük a Legend-Anniversary-Underworld vonalhoz, mert ez erősen neveséges.
  • grebber
    E3 Trailer
  • Prince23
    Új gameplay
  • Tatyla
    most ezt komolyan gondolták hogy Larát megerőszakolták a diablóval meg a pitfall-al?
  • Prince23
    4 új kép
  • Prince23
    Új képek
  • Prince23
    Jatekok.hu Előzetes

Újabb magyar nyelvű előzetes :D
  • IMYke2.0.0.0

Első rémület-reakcióm volt, bocsánat. :(
  • MerlinW
    Vagy ahogy írta Gamekapocs, XLive-ról.
  • Prince23
    Csak ennyit kellett volna tenned:)

lesz pc-re, direct2downloadon vagy steamen. nyugi:D
  • IMYke2.0.0.0
    "Még idén nyáron megmártózhatunk Lara történetének mellékszálában, [u]kizárólag XBLA és Playstation Network rendszerének keretein belül megvásárolva[u]."

Szóval, akkor PC-re nem is lesz?!
  • Prince23
    GK előzetes
  • bogyoka
    Akkor még nem tudtam,hogy ilyen felülnézetes és nekem az nem tetszik, de nem tudom, hogy hogy alakul.:)
  • Fidolorous
    bogyoka
    2010. márc. 08. 13:10 | privát | galéria | válasz erre | #24
    Én nem mosom össze, mert tudom, hogy ez külön egy játék, de a képek alapján hasonlít a TR-es történetekre. Biztos jó szórakozást fog majd nyújtani ez a játék.:)
  • Krisztiam #51
    jaa értem köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Pl. STEAM-ről töltheted majd le...
  • Krisztiam #49
    Az mi, hogy digitális úton lesz PC-re?
  • fery02
    Nem vagy egyedül.
  • bogyoka
    Azt hiszem nekem nem fog bejönni ez a játék.
  • Prince23
    Nyáron érkezik és 15 dolcsi lesz
  • MerlinW
    TR is kaland + ügyességi:) Mondjuk bevallom őszintén, hogy csak az első 4-et és az Underworld-öt játszottam végig. Angel-t, Anniversary-t, Legend-et félbehagytam. Az első 4 rész idejében még ifjú voltam, sok sok idővel és türelemmel:)
  • bogyoka
    Én meg azt hittem, hogy csak kalandjátékokkal játszol, nem gondoltam, hogy TR rajongó is vagy:)
  • MerlinW

Bábum nincs ugyan (nem is hiányzik:)), de nálam is ott figyel a polcon mind a 8 rész:)
  • Krisztiam #42
    sziasztok! hát én ezt is várom, ahogy a többit is! jó ugye? xD

• Prince23
    Meg Shadow Complex, ami a legjobb és leggyorsabban fogyó XBLA cím volt anno.
  • MerlinW
    Inkább Trine szaga van.
  • Krisztiam #39
    hát ez nem tomb raider, ez olyan mint a shadowgrounds..
  • MerlinW
    Hát, ha sikerül az ügyességi-logikai dolgokat ügyesen multiba ültetni, akkor én is beruházom. Lost Vikings 3D:D Fúú abból de jó lenne egy új...
  • IMYke2.0.0.0
    Reméljük, bejön nekik... azaz, sokan megveszik... mert: JÓ JÁTÉK lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Igyekszem :)
  • janika1972
    hát ez van...
  • MerlinW
    "nemtudom miért használják fel a Lara Croft nevet másik játékra"
    Az eladások miatt?:)
  • nan76
    gondolom a játék kiagyalói azt remélik,hogy meglovagolják a nevet és ismét kicsit dagad a pénztárcájuk..de amíg nem játszottam vele addig nem akarom nagyon lehúzni a gamét mert lehet hogy olyan lesz,hogy bepisálok(bár ennek kevés az esélye:))
  • janika1972
    Sok leforditott játékkal játszottam már,innen ismerem a nevedet,és láttam a honlapjaidat is....csak igy tovább!