Lara Croft kalandjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
imádom a steam-eseket, ami 15$ lenne, az náluk 15€

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah értem hogy Elõrehozták, az más. én a régi megjelenésnél tartottam méég, mert eredetileg 28. jött volna, akkor várhatóan torrent-en is lesz.

jah és megmondaná valaki, hogy miért kell neki 7GB HDD?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyelõre egyik sem, mert állítólag még nem tartalmazza a játék, csak egy késõbbi patchben. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. Viszont online és offline coop is lesz benne!

MerlinW
Steam-en már megjelent.
"Megjelenés dátuma: 21 Sep 2010"

A coop az online ccop, vagy csak LAN?

[merlinw.org]

Legalább nézz már utána ember! Elõrehozták a megjelenést Steam-en!

"Megjelenés dátuma: 21 Sep 2010"

DarkSector
28.án jelenik meg ember. 😛

MerlinW
Upsz, benéztem, nem szóltam😊

[merlinw.org]

1. - Már megjelent, szóval már nem elõrendeled

2. - Ez biztos? Mert a Steam oldalán azt írja, hogy a TR: Legend jár hozzá!

MerlinW
Tudjátok hogy ha elõrendelitek, két példányt kaptok belõle?

[merlinw.org]

köszi az infót, igényeltem is, meg is kaptam 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Tölthetõ Steam-en a demója, de csak kóddal! Kódot itt kérhettek (regisztráció kell, ha még nincs), míg el nem fogy! <#smile> Jó játékot! <#wink>

Prince23
DarkSector
Ha valakit érdekel nyitottam egy konzolos topikot is, ha elakadna valaki, nyugodtan írjon.
illetve beraktam mindent amit el lehet érni a játékban.

Lara Croft and the Guardian of Light topik (konzolos)

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
OFF
aki játszik már a játékkal, az meg tudná mondani, hogy a 2. helyszínen egy titkos verembe lemegyek, és csak 1 nagy oszlopon egy relikvia van, de nem érek fel odáig, még a lándzsa segítségével se,, tehát a kérdésem az lenne én nem jötem még rá mit kell csinálni, vagy majd késõbb lehet csak hozzájutni?<#help><#help><#help>
ON

DarkSector
jah pc-re lehet még csiszolnak rajta, bár nekem ígyis bõven megteszi. 😛
igaz a pc verzára még 39 nap kb

MerlinW
Eeez fincsi leeesz😊

[merlinw.org]

DarkSector
2:28-nál az a dagi bantu, az tetszett nekem. <#eljen><#eljen><#eljen>

Prince23
DarkSector
tudod mi a nevetséges, az hogy amiket említettél játékokat, összehasonlítva a tomb régi részeivel szinte sehol sincsenek...ez meg nem tiszta 3d, le vannak egyszerüsítve a dolgok, de ennek a sok nextgen eddigi tomb raiderrel ellentétben megvan az a tulajdonsága, hogy szórakoztat, és a demo mikor végetért, akartam volna még játszani vele.
és nem beszélve a fun kis coop-ról haverokkal...

a játék 15$, azaz 3750ft....döntse el mindenki maga...én ahhogy lesz lovém, ezt is megveszem, ha belegondolsz a nextgen Tomb Raiderek meg 10000+ ft-ba vannak újonnan.

ÉS...ez nem tomb raider! Lehet hasonlitgatni, mert tény hogy benne van Lara, meg a helyszinek is ien relytélyes csapdás izék, de ez nem az!!

ez olyan mint a Tom Clansy's játékok...ez nem Tomb Raider, csak Lara Croft játék...nem ugyanaz. 😛

DarkSector
megnéztem a demo-t, ha érdekel valakit a véleményem elsõ ránézésre a játékról: Bõvebben itt.

***nekem már full unalmas volt a mostani tombraider generáció, sokat ki se próbáltam, ezzel meg már az elején nagyon elvoltam, ha valaki venni akar live-ról arcade játékot, messze a legjobb anyag, ami megéri a pontokat...😊***

Evin
Én úgy tudom készül egy rendes kiadás is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
Az a Tomb Raider. Ez meg Lara Croft😊 Inkább örüljünk, hogy végre valami újjal próbálkoznak, és nem az unalomig rágott 3-4 stíluson lovagolnak.

Rossz nem lehet, eddig nem kapott 80%-nál rosszabb értékelést. Crystal Dinamic fejében mindig volt anyag😊

[merlinw.org]

Osztom.
Bár nem biztos hogy rossz játék ez,de Lara-tól mást várok... (nem,most nem arra gondoltam...<#whatever> )

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Prince23
Gyorsan vissza kéne térniük a Legend-Anniversary-Underworld vonalhoz, mert ez erõsen neveséges.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Tatyla
most ezt komolyan gondolták hogy Larát megerõszakolták a diablóval meg a pitfall-al?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Prince23
Prince23
Jatekok.hu Elõzetes

Újabb magyar nyelvû elõzetes 😄

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Elsõ rémület-reakcióm volt, bocsánat. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Vagy ahogy írta Gamekapocs, XLive-ról.

[merlinw.org]

Prince23
Csak ennyit kellett volna tenned😊

lesz pc-re, direct2downloadon vagy steamen. nyugi😄

IMYke2.0.0.0
"Még idén nyáron megmártózhatunk Lara történetének mellékszálában, kizárólag XBLA és Playstation Network rendszerének keretein belül megvásárolva."

Szóval, akkor PC-re nem is lesz?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
bogyoka
Akkor még nem tudtam,hogy ilyen felülnézetes és nekem az nem tetszik, de nem tudom, hogy hogy alakul.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
2010. márc. 08. 13:10 | privát | galéria | válasz erre | #24
Én nem mosom össze, mert tudom, hogy ez külön egy játék, de a képek alapján hasonlít a TR-es történetekre. Biztos jó szórakozást fog majd nyújtani ez a játék.😊

Szeretem a cicákat

Krisztiam
jaa értem köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

IMYke2.0.0.0
Pl. STEAM-rõl töltheted majd le...

Krisztiam
Az mi, hogy digitális úton lesz PC-re?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

fery02
Nem vagy egyedül.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bogyoka
Azt hiszem nekem nem fog bejönni ez a játék.

MerlinW
TR is kaland + ügyességi😊 Mondjuk bevallom õszintén, hogy csak az elsõ 4-et és az Underworld-öt játszottam végig. Angel-t, Anniversary-t, Legend-et félbehagytam. Az elsõ 4 rész idejében még ifjú voltam, sok sok idõvel és türelemmel😊

[merlinw.org]

bogyoka
Én meg azt hittem, hogy csak kalandjátékokkal játszol, nem gondoltam, hogy TR rajongó is vagy😊

MerlinW
<#eljen>

Bábum nincs ugyan (nem is hiányzik😊), de nálam is ott figyel a polcon mind a 8 rész😊

[merlinw.org]

Krisztiam
sziasztok! hát én ezt is várom, ahogy a többit is! jó ugye? xD