Lara Croft kalandjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az eladások miatt?😊
[merlinw.org]
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
De inkább játékhonosító, játékmagyarításokkal foglalkozó.
A "magyarosítás" szótól égnek áll a kevéske hajam is.
Nekem a Tomb Raider-ek az AGYALÁSRÓL, a sajátos frusztrációról, és az egyéni balgaságaim kiküszöbölésérõl szólnak, fantasztikus sztorival, közeggel, fõhõsnõvel.
Ha egy másik ember is kell ahhoz, hogy játszhassak
Ha egyedül is játszhatok, akkor a fentiek még úgyis, mert a nézet megöli a játékot.
Az új (rebooted) Tomb Raider remélem, méltó lesz régi hírnevéhez.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Csak ezért, de ez elég nekem. 😊
Ellenben ha fps nézettel próbálkoztak volna, annál inkább kíváncsi lettem volna.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Én még nem találkoztam a TR9-es képekkel.
[merlinw.org]
Összes TR-t kijátszottam és én az utóbbi kategóriába tartozom.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
kár érte.
Tomb Raider 4 (egyiptomi rész) forever
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretem a cicákat
Készül még egy tomb Raider ami a folytatás lesz!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
akkor most ez végig ilyen diablo nézetben fog menni?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
INFÓK és KÉPEK!