391
Lara Croft and the Guardian of Light
-
#111 BAZZ AZ DURVA. BESZAROK. MOST AKKOR NEM LESZ 28-ÁN? -
#110 Egy hetet késni fog a PS és PC verzió. Ez van, szal majd októberben. -
#109 valami bug volt, mert x-re akkor lenne már coop. de ugye lefixálták 28-ra, lehet jöhetne előbb mert készen van, de ugye így lett bejelentve hogy ps3 és pc-vel együtt jön a coop. -
#108 ne nekem mond, #87-#88-ban erősködtek hogy steam előre hozta 1 héttel. :) -
Csokis #107 Ja, "vissza" eltolták. Érdekes. -
#106 érdekli a tökömet a magyar live.
steamen tudsz venni $-ért? ez a kérdés, mindegy mien uton, de tudsz? -
#105 mert amerikai címet adtál meg. ha steamen is lehetne így vásárolni, akkor azon se lenne áfa. magyar címről meg volt, most meg euró van.
majd akkor hasonlítgasd ha elindul a live mo-n és az olcsóbb lesz -
#104 még nem elérhető :-) -
#103 Basszus azt irtátok, hogy már Steamen megjelent a játék, én nem látom sehol ba+ O_o -
#102 vettem x-en Lara Croft-ot.
15$ volt, annyit is fizettem érte.
STEAM SHUT DOWN. -
#101 Bármit veszel - tej, kenyér, ruha, elektronikai cuccok, könyv, cigi - semminek sem az eredeti árát fizeted, tudod ÁFA:) Ha külföldről vásárolsz, akkor VAT, ha nem EU országból akkor meg más a neve. Adó (majdnem) mindenhol van. -
#100 értem, de az a "LEHÚZÁS" az csak képletessen értettem.
arra utal hogy addig leszarom, amíg több pénzembe fáj a cucc mint az eredeti ára. -
#99 EU Adó. Minden ország fizeti. A lehúzás nem a VAT, hanem az hogy itthon a fizetésed ~60%-át kapod kézhez. -
#98 én ebből annyit értek hogy "lehúzás" -
csoli31 #97 Értéknövekedési forgalmi adó (Value Added Tax). Ha komolyabban érdekel keres rá a neten. -
#96 jo bazzeg de a x-en a full az 2gb. -
#95 mi az a vat? -
#94 Leegyszerűsítve: 15$+VAT = 15€ -
artschi2 #93 mert a demó 2.5 gigát tölt le... :) -
artschi2 #92 igaz, itt a bizonyíték -
#91 imádom a steam-eseket, ami 15$ lenne, az náluk 15€ -
#90 jah értem hogy Előrehozták, az más. én a régi megjelenésnél tartottam méég, mert eredetileg 28. jött volna, akkor várhatóan torrent-en is lesz.
jah és megmondaná valaki, hogy miért kell neki 7GB HDD? -
Csokis #89 Egyelőre egyik sem, mert állítólag még nem tartalmazza a játék, csak egy későbbi patchben. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. Viszont online és offline coop is lesz benne! -
#88 Steam-en már megjelent.
"Megjelenés dátuma: 21 Sep 2010"
A coop az online ccop, vagy csak LAN? -
Csokis #87 Legalább nézz már utána ember! Előrehozták a megjelenést Steam-en!
"Megjelenés dátuma: 21 Sep 2010" -
#86 28.án jelenik meg ember. :P -
#85 Upsz, benéztem, nem szóltam:) -
Csokis #84 1. - Már megjelent, szóval már nem előrendeled
2. - Ez biztos? Mert a Steam oldalán azt írja, hogy a TR: Legend jár hozzá! -
#83 Tudjátok hogy ha előrendelitek, két példányt kaptok belőle? -
artschi2 #82 köszi az infót, igényeltem is, meg is kaptam :) -
Csokis #81 Tölthető Steam-en a demója, de csak kóddal! Kódot itt kérhettek (regisztráció kell, ha még nincs), míg el nem fogy! Jó játékot! -
#80 HG Előzetes/PC -
#79 Ha valakit érdekel nyitottam egy konzolos topikot is, ha elakadna valaki, nyugodtan írjon.
illetve beraktam mindent amit el lehet érni a játékban.
Lara Croft and the Guardian of Light topik (konzolos) -
#78 Gamekapocs teszt 90% -
#77 OFF
aki játszik már a játékkal, az meg tudná mondani, hogy a 2. helyszínen egy titkos verembe lemegyek, és csak 1 nagy oszlopon egy relikvia van, de nem érek fel odáig, még a lándzsa segítségével se,, tehát a kérdésem az lenne én nem jötem még rá mit kell csinálni, vagy majd később lehet csak hozzájutni?
ON -
#76 jah pc-re lehet még csiszolnak rajta, bár nekem ígyis bőven megteszi. :P
igaz a pc verzára még 39 nap kb -
#75 Eeez fincsi leeesz:) -
#74 2:28-nál az a dagi bantu, az tetszett nekem. -
#73 Croft akcióban! INGAME!!! -
#72 tudod mi a nevetséges, az hogy amiket említettél játékokat, összehasonlítva a tomb régi részeivel szinte sehol sincsenek...ez meg nem tiszta 3d, le vannak egyszerüsítve a dolgok, de ennek a sok nextgen eddigi tomb raiderrel ellentétben megvan az a tulajdonsága, hogy szórakoztat, és a demo mikor végetért, akartam volna még játszani vele.
és nem beszélve a fun kis coop-ról haverokkal...
a játék 15$, azaz 3750ft....döntse el mindenki maga...én ahhogy lesz lovém, ezt is megveszem, ha belegondolsz a nextgen Tomb Raiderek meg 10000+ ft-ba vannak újonnan.
ÉS...ez nem tomb raider! Lehet hasonlitgatni, mert tény hogy benne van Lara, meg a helyszinek is ien relytélyes csapdás izék, de ez nem az!!
ez olyan mint a Tom Clansy's játékok...ez nem Tomb Raider, csak Lara Croft játék...nem ugyanaz. :P