Lara Croft kalandjai

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Meg Shadow Complex, ami a legjobb és leggyorsabban fogyó XBLA cím volt anno.

MerlinW
Inkább Trine szaga van.

[merlinw.org]

Krisztiam
hát ez nem tomb raider, ez olyan mint a shadowgrounds..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Hát, ha sikerül az ügyességi-logikai dolgokat ügyesen multiba ültetni, akkor én is beruházom. Lost Vikings 3D😄 Fúú abból de jó lenne egy új...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Reméljük, bejön nekik... azaz, sokan megveszik... mert: JÓ JÁTÉK lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igyekszem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát ez van...

MerlinW
"nemtudom miért használják fel a Lara Croft nevet másik játékra"
Az eladások miatt?😊

[merlinw.org]

nan76
gondolom a játék kiagyalói azt remélik,hogy meglovagolják a nevet és ismét kicsit dagad a pénztárcájuk..de amíg nem játszottam vele addig nem akarom nagyon lehúzni a gamét mert lehet hogy olyan lesz,hogy bepisálok(bár ennek kevés az esélye😊)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Sok leforditott játékkal játszottam már,innen ismerem a nevedet,és láttam a honlapjaidat is....csak igy tovább!

IMYke2.0.0.0
Én lennék. 😊
De inkább játékhonosító, játékmagyarításokkal foglalkozó.
A "magyarosítás" szótól égnek áll a kevéske hajam is.

hello Imike! Csak nem te vagy a hires magyarosító?

IMYke2.0.0.0
Már a cikkhez is írtam - ez az irányvonal számomra felejtõs. Nagyon. A multizás és a STEAM pedig irritáló.
Nekem a Tomb Raider-ek az AGYALÁSRÓL, a sajátos frusztrációról, és az egyéni balgaságaim kiküszöbölésérõl szólnak, fantasztikus sztorival, közeggel, fõhõsnõvel.
Ha egy másik ember is kell ahhoz, hogy játszhassak , akkor a fentiek eleve értelmüket vesztették.
Ha egyedül is játszhatok, akkor a fentiek még úgyis, mert a nézet megöli a játékot.

Az új (rebooted) Tomb Raider remélem, méltó lesz régi hírnevéhez.

bogyoka
Aztán elképzelhetõ, hogy nekem sem fog tetszeni a nézet, nem tudom.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

fery02
A számomra idióta nézet miatt.

Csak ezért, de ez elég nekem. 😊
Ellenben ha fps nézettel próbálkoztak volna, annál inkább kíváncsi lettem volna.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Igen igazad van,nemtudom miért használják fel a Lara Croft nevet másik játékra,aztán meg nagy csalódás lesz az egész.Inditsanak más karaktert,és lehet hogy siker lesz az is.Vagy olyan gagyi hogy csak ezzel a névvel tudják majd eladni?

nan76
ezek szépek és jók..de ha valaki azt mondja nekem,hogy Lara Croft akkor nem a silent hunter fog eszembe jutni róla hanem a TR..vagy nem?Jó tudom újítani kell meg cooperaktív mod-játék is kell..de LC-ról nekem Velence,katakombák,kétkezes pisztolyozos,oldalszaltós leesekújbolkezdemleesek..idegbetegség de csakazértismegcsinálomhabeledöglök is jut eszembe..de ez szvsz😊üdv

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bogyoka
Én nem mosom össze, mert tudom, hogy ez külön egy játék, de a képek alapján hasonlít a TR-es történetekre. Biztos jó szórakozást fog majd nyújtani ez a játék.😊
Én még nem találkoztam a TR9-es képekkel.

grebber
Haverral jó lesz coopozni majd!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Az új TR csak 2011 õszén jön, gondolom még nem tartanak sehol. Ez a Lara cucc pedig most nyáron.

[merlinw.org]

Az a helyzet hogy mindenki össze fogja mosni a Tomb Raider névvel a játékot,pedig ez más témáju,meg stílusu játék lesz,inkáb a Diablora fog hasonlítani.Mondjuk kitalálhattak volna neki más karaktert is,mert Lara Croft az csak a Tomb Raiderekbe vált be.Amugy készítik a Tomb Raidert 9-et is,arról nincsenek még képek?

Ki mondta,hogy Tomb Raider lesz a játék?

bogyoka
Te nem várod? Miért?

fery02
Akkor szóval vannak, akik nagyon várják és akik nagyon nem.

Összes TR-t kijátszottam és én az utóbbi kategóriába tartozom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bogyoka
Nahát, nagyon várom ezt a játékot, nagy TR rajongó vagyok, és nagyon szeretek vele játszani, minden részét lejátszottam.😊

Rowlend
Nekem tetszik, kicsit Hunter Hunted beütése van azzal meg jól elvoltunk tesómmal 😊

GET OVER HERE!

nan76
nemáááá..miez??Miért kell egy jó játékot elrontani??(Képek alapján ítélkeztem...)

Broafka
hát ez sem Tomb Raider...

kár érte.

Tomb Raider 4 (egyiptomi rész) forever

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dugnám

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kastil
#5....

Prince23
Meg PC-n Steamre.

Nagy rajongója vagyok a sorozatnak,végigvittem az összeset,én azt mondom szerintem ezzel a 6.rész utánni történetet akarják továbbvinni,csak más formában,mert a 6.részt nagyon elszurták (Angel of darkness) Ha lesznek benne átvezetö mozik,nekem nagyon be fog jönni.

Totti5
co opra csinálják, letölthetõ formában ( PSN, XBLA )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MR ME
croftot dugnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintem a multi miatt csinálták ilyenre

multis ökörködésnek lehet nem lesz rossz..

Szeretem a cicákat

The Protector
Nem.Ezzel a résszel a casual réteget szeretnék megcélozni.
Készül még egy tomb Raider ami a folytatás lesz!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kuci06
navárjunk...

akkor most ez végig ilyen diablo nézetben fog menni?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kastil
cant wait vazze!!

Prince23
Be másolom már a képek címeit a fórumba, hogy jobban mutasson.

Prince23
Tomb Raider cím nélkül jelenik meg a következõ Lara-s játék.
INFÓK és KÉPEK!

← ElőzőOldal 8 / 8