391
Lara Croft and the Guardian of Light
-
#231 pontosan...ha nem akarok elmebajt kapni le kell cserélnem a DualAction-t egy Chillstream-re..attól függetlenül hogy a kontrollernek semmi baja, kézreáll, kényelmes..ehh...ez a két kontrolleres dolog meg egyszerűen röhejes tényleg..ennyire nem hajlandóak rendesen portolni? -
#230 nem.
valszeg emuval talán megoldható, de nem a kontroller az igazi hátbaszúrás.
hanem az hogy minek 2 kontroller, ha az eggyiknek ott a bill+egér????
beszarok.
bemész veszel a boltban egy 2 analog karos joy-t, és semmihez nem jó, egy játékot nem tudok mondani, amivel rendessen működne a jobb kar, nem értem az egészet, és ez az x360 megjelenése előtt már ien szar volt, akkor se ment a jobb kar már. Észbontó ez az egész téma. -
#229 tele a tököm a rohadvány x360 kontrollerekkel..mi a büdös francért kell ezt erőltetni minden játékban??? próbáltad a nem x360 analógiájú kontrollert mondjuk vmi emuval megtámogatni? -
#228 HUH bíbelődtem kicsit itt a coop-al.
eléggé szörnyű a dolog.
Először is, 1 JOY-al nem megy!!!!!
Ha van 2 Joy-od, abból is az egyik x360 vagy legalábbis x360 kompatibillis joy legyen!!!!!!!!
mert az a baj hogy mindkét karakternek joy-t lehet csak beállítani, és az első karaktert lehet bill+egérrel irányítani, de csakis!!!miután egy joy-t bedugtunk neki!!!
vagyis.
Kell egy sima kontroller, és egy x360 kompatibillis.
1. lépésnek dugjuk be mindkettőt (x360 wireless-nél nem dugunk :D)
2. állítsátok be a nem x360 kompatibillis joy-t az első karakternek (itt a jobb analog nem megy), az X360 kompatibillis joy-t a 2.karakternek a Help&Options/Controls alatt!!!
3. ezután lépjetek be a játékba és igaz hogy az első playernek bedugott kontrollerrel nem tudtok célozni, DE A BILL+EGÉRRE UGYANÚGY IRÁNYÍTHATÓ LESZ A KARAKTER.
És uyge a 2.játékos meg nyomja az x360 kompatibillis joyal!!!
ez így kurvagáz, és nem értem meg miért nem lehet normálisan megoldani végre a jobb analóg kart, elvégre nem most jött ki az első analóg karos joy pc-ez, de úgynézki szarnak rá. -
#227 PC, PSN Launch trailer -
#226 igazság szerint van még 2 függőleges rublika, vagyis elméletileg 4 üres hely. :) -
#225 A menü felépítése elég biztató, hiszen még 2 rublika hiányos. valszeg egy lesz az Online Coop-nak, meg egy a DLC-knek.
Bővülni fog ez. Ruha dlc-ékkel stb. -
#224 Ha meg valakit érdekel a mentés, akkor a játék könyvtárában van egy mappában:
"playername_swarm" nevű mappa, a playername=a ti nevetek -
#223 Minden világos!
Köszi! -
#222 :D -
#221 zsivány, köszi xD akkor este hentfesztivált csapunk cimborával ;) -
#220 jah vagy 2 joy. -
#219 coop pörög úgy hogy csak egy kontroller van, a másik játékos bill+egér? -
#218 Offline coop van.
Hamachin nem megy, mert csak offline.
amúgy igen úgy volt hogy 28.-án jön az online coop ami x360-ból kimaradt, a ps3 és pc megjelenéssel együtt jön, vagyis x360-ra lett volna egy update.
De elcsúsztatták, és minden platformon egyelőre offline coop van.
lesz update, de nem tudni mikor.
DLC-kből 5 darab lesz október-december között.
az első 3 dlc-ben új pályák lesznek, a második 2 dlc-ben pedig új játszható karakterek. -
#217 lesz még1 golyós, ezek a leghosszabbak. -
Csokis #216 Offline coop, az van benne, online jön majd külön! -
#215 Van coop menü a főmenüben menü, szóval szansos, hogy benne van -
#214 Azt tudom h Xbox360ra DLC formájában jön a Coop,de a PC-s verzionak mi köze hozzá?Gondolom mi nem kapunk DLC-t,tehát már benne kell h legyen,vagy tévedek?
Még nincs fent a játék szoval nem tudom h néz ki a menü. -
#213 Még nincs coop, majd egy hét múlva válik elérhetővé. -
#212 Sziasztok!
Virágbolti verzióval müködik a Coop multi Hamachin? -
#211 Végigvittem az elsö pályát nem rossz tetszik a játék :) -
#210 Eddig a golyós pálya volt az egyetlen ami hosszabb és Larás volt:) Az tetszett. -
#209 Pont én is itt hagytam abba. nagyon rövid pálya volt ez :D -
#208 No, elfektettem egy rexet:) Jó játék ez, de a coop-ra valahogy nem vagyok kíváncsi.. -
Csavez #207 Főleg 3D.ben van ott! -
Csavez #206 Multi monitor ilyen, alapból széthúzza a két oldalsó monitort, mivel látószöghöz van igazítva. -
#205 huh nem valami szép látvány olyan mintha széthúzná a képet. -
Csavez #204 1-2 kép multi monitorral.
3D vision surrounddal jól müködik!
-
#203 Ez nagyon jó játék, eddig 9.5 na mek folyt. -
#202 az cumi.
nemtuom még csak az első pályát csinyátam meg. :S meddig jutottál el? mert ha nem sokat mentél, elviszem odáig gyors és adok mentést. -
levi1989 #201 mit kell csinálni ha kiírja h. nemtudja betölteni az autosavet v. micsodát? -
#200 jah lebuktam :) -
#199 Ahhoz, hogy játszhassunk. -
#198 Gondolom a steam-en történő megjelenéshez. -
#197 mihez? :P -
#196 Nah még két óra :) -
artschi2 #195 Steam:
Pre-Purchase Lara Croft and the Guardian of Light. Buy before September 28th launch and receive a FREE copy of Tomb Raider Legend to play right away. Already own Legend? Give your extra copy to a friend!
Vásárold meg előre szept 28. előtt és kapsz egy ingyé' TR:L-et amivel játszhatol is (ha jól értelmezem).
A GoL-tal csak holnap du.-tól kezdve tudsz játszani.
-
#194 Amúgy aki előzetesen tölti a Gol-t az ugye már játszhat a Legenddel is, viszont a GOL-t is előtölti? És akkor csak holnap délutántól tudnék azzal gammázni? vagy hogy i van ez? -
#193 Valaki Steamen előtölti már a játékot? vagy én vagyok ilyen hülye? -
#192 hát maxold ki. :P jó rejtett cuccok vannak :P