391
Lara Croft and the Guardian of Light
-
#31 Én lennék. :)
De inkább játékhonosító, játékmagyarításokkal foglalkozó.
A "magyarosítás" szótól égnek áll a kevéske hajam is.
-
janika1972 #30 hello Imike! Csak nem te vagy a hires magyarosító? -
#29 Már a cikkhez is írtam - ez az irányvonal számomra felejtős. Nagyon. A multizás és a STEAM pedig irritáló.
Nekem a Tomb Raider-ek az AGYALÁSRÓL, a sajátos frusztrációról, és az egyéni balgaságaim kiküszöböléséről szólnak, fantasztikus sztorival, közeggel, főhősnővel.
Ha egy másik ember is kell ahhoz, hogy játszhassak [mert pl. Multi Only], akkor a fentiek eleve értelmüket vesztették.
Ha egyedül is játszhatok, akkor a fentiek még úgyis, mert a nézet megöli a játékot.
Az új (rebooted) Tomb Raider remélem, méltó lesz régi hírnevéhez.
-
#28 Aztán elképzelhető, hogy nekem sem fog tetszeni a nézet, nem tudom.:) -
#27 A számomra idióta nézet miatt.
Csak ezért, de ez elég nekem. :)
Ellenben ha fps nézettel próbálkoztak volna, annál inkább kíváncsi lettem volna. -
janika1972 #26 Igen igazad van,nemtudom miért használják fel a Lara Croft nevet másik játékra,aztán meg nagy csalódás lesz az egész.Inditsanak más karaktert,és lehet hogy siker lesz az is.Vagy olyan gagyi hogy csak ezzel a névvel tudják majd eladni? -
#25 ezek szépek és jók..de ha valaki azt mondja nekem,hogy Lara Croft akkor nem a silent hunter fog eszembe jutni róla hanem a TR..vagy nem?Jó tudom újítani kell meg cooperaktív mod-játék is kell..de LC-ról nekem Velence,katakombák,kétkezes pisztolyozos,oldalszaltós leesekújbolkezdemleesek..idegbetegség de csakazértismegcsinálomhabeledöglök is jut eszembe..de ez szvsz:)üdv -
#24 Én nem mosom össze, mert tudom, hogy ez külön egy játék, de a képek alapján hasonlít a TR-es történetekre. Biztos jó szórakozást fog majd nyújtani ez a játék.:)
Én még nem találkoztam a TR9-es képekkel. -
#23 Haverral jó lesz coopozni majd! -
#22 Az új TR csak 2011 őszén jön, gondolom még nem tartanak sehol. Ez a Lara cucc pedig most nyáron. -
janika1972 #21 Az a helyzet hogy mindenki össze fogja mosni a Tomb Raider névvel a játékot,pedig ez más témáju,meg stílusu játék lesz,inkáb a Diablora fog hasonlítani.Mondjuk kitalálhattak volna neki más karaktert is,mert Lara Croft az csak a Tomb Raiderekbe vált be.Amugy készítik a Tomb Raidert 9-et is,arról nincsenek még képek? -
janika1972 #20 Ki mondta,hogy Tomb Raider lesz a játék? -
#19 Te nem várod? Miért? -
#18 Akkor szóval vannak, akik nagyon várják és akik nagyon nem.
Összes TR-t kijátszottam és én az utóbbi kategóriába tartozom. -
#17 Nahát, nagyon várom ezt a játékot, nagy TR rajongó vagyok, és nagyon szeretek vele játszani, minden részét lejátszottam.:) -
#16 Nekem tetszik, kicsit Hunter Hunted beütése van azzal meg jól elvoltunk tesómmal :) -
#15 nemáááá..miez??Miért kell egy jó játékot elrontani??(Képek alapján ítélkeztem...) -
#14 hát ez sem Tomb Raider...
kár érte.
Tomb Raider 4 (egyiptomi rész) forever -
gyepesjoint #13 dugnám -
#12 #5.... -
#11 Meg PC-n Steamre. -
janika1972 #10 Nagy rajongója vagyok a sorozatnak,végigvittem az összeset,én azt mondom szerintem ezzel a 6.rész utánni történetet akarják továbbvinni,csak más formában,mert a 6.részt nagyon elszurták (Angel of darkness) Ha lesznek benne átvezetö mozik,nekem nagyon be fog jönni. -
#9 co opra csinálják, letölthető formában ( PSN, XBLA ) -
#8 croftot dugnám -
janika1972 #7 Szerintem a multi miatt csinálták ilyenre -
Fidolorous #6 multis ökörködésnek lehet nem lesz rossz.. -
#5 Nem.Ezzel a résszel a casual réteget szeretnék megcélozni.
Készül még egy tomb Raider ami a folytatás lesz!! -
#4 navárjunk...
akkor most ez végig ilyen diablo nézetben fog menni? -
#3 cant wait vazze!! -
#2 Be másolom már a képek címeit a fórumba, hogy jobban mutasson.
-
#1 Tomb Raider cím nélkül jelenik meg a következő Lara-s játék.
INFÓK és KÉPEK!