Lara Croft kalandjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze vagy jövõre! Pc-s vagyok steamen megvettem és már mióta várom jó ég!!!

Zomil
Legalább már van hivatalos info, h mikor jön 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
27-én coop

PC-re valószínû novemberben elsz 😞

DarkSector
megvettem, de nincs még coop multi. 😊
majd ha meglesz az update rádírok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
te letöltötted boxra? Ha igen, majd coopozhatnánk

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
ez a coop jöhetne már

Ezt nem tudtam, köszi. 😄
DarkSector
jah. 😊
én mindig 1 élettel nyomom végig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

viszont ha meghalsz játék közben, akkor kõkemény pontlevonást kapsz.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Értem köszönõm😊
DarkSector
A pontokat gyüjteni úgy lehet, vagyis jobban halmozni, ha úgy mész végig, hogy nem ütnek meg 1x se, hiszen ha nem ütnek meg feltunningolhatod bal alsó sarokban a sárkánycsíkot, és erõsebb lövésed lesz, és 2,5x asszem több pontot kapsz egy-egy ellenségért.

DarkSector
De ment, ahhogy felszedsz valami extrát azonnal elmenti, vagy megcsinálsz valamit.
Egyedül a pontokat irja jóvá a játékban a pályák végeztével, azt is csak akor ha többet szedsz össze 1 pálya alatt mint elõtte.

Nem úgy megy hogy összeadogatja, hanem pálya elején elindul, ha elõtte 40000ponttal vitted végig, az adott pályát akkor most jóvá írja ha végzel a pályán 40001ponttal vagy többel.

pályák közbe nem ment a játék csak a végén?
Jó kis gamma ez, az 1x biztos.<#eljen>

MerlinW
A "csávó" csak coop-ban van veled, a játékostársad irányítja, olyankor nem nálad van a dárda, hanem nála. Egyjátékos módban nálad a dárda, nincs "csávó".

[merlinw.org]

Shep
Haverodnak szóljál, hogy csalja elõ!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali. Túljutottam az elsõ pályán, de a csávó eltûnt(elsõ pálya eleje óta egyedül vagyok, szóval egyedül vittem végig). Második pálya elején vagyok, de hol van ez az ürge? xD
DarkSector
jah, én konkrétan arra gondolok, hogy:

jobb kezem az egéren, a bal az AWSD-n. eddig oké.
csak ki az az elvetemült barom aki nemhogy az alt és ctrl gombokat de a shift illetve a CAPSLOCK-ot is beteszi az irányitásba.

az e-r-f-g-q-c még oké, mert a jobbra lévõ gombok még oké, de baszomagecifaszt, miért kell capslock-shift-ctrl-alt, ráadásul van amelyiket nyomva is kell tartani, még tetejébe mozogni is az AWSD-vel, hát a faszomatleszoptam, és nembeszélve hogy az egérrel nagyon kényelmetlen a célkeresztet húzogatni, nagyobb akcióknál, vagy time-limitnél én tuti leszopnám magam.

Prince23
Nekem sem volt semmi gond a billel, csak amikor a gömböket kellett irányítani a talapzatra, nekem az idegesített. Mert általában legurul onnan.

Shep
Semmi nehézség nem volt benne, leszámítva pár a semmibe történõ ugrást a precíziós mozgás hiányában, viszont cserébe pontos és gyors a célzás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2x végigtoltam egér +billentyûzettel...

Fullra de bejött a játék egyébként!<#taps><#email>

soo277
Énis végigtoltam Egér-Billel!
Pedig általában Box al nyomom!!
de nem volt nehéz (cseppet sem)

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Na kijátszottam 1 nap alatt. Megszenvedtem vele, húh.<#eljen>

DarkSector
Amúgy ma belementem a játékba, mert gyors havernak kellett segítenem, és mondom nem kapcsolom be a joy-t ez miatt.
Hát bakker. le a kalappal aki ezt végigtólja egér meg bill-vel. Komolyan elismerésem.
Annyira nem állnak kézre a gombok hogy vicc, de lehet én voltam béna.

majd lesznek DLC-k, amik talán kitolják a játékidõt.

Tatyla
a végére értem,kellemes csalódás volt ez a játék kár hogy ilyen kis rövidke,mondjuk a fejtörõk nem voltak túl nehezek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Hát ez hihetetlen, betöltöttem és elsõre sikerült. Fene se érti ezt.

Shep
Hát ez az ezt csinálom, de nem gurítja elég gyorsan, próbáltam már azt is ,hogy robbantok és begránátozom a golyót, de úgy meg nem arra pördül 😊 Na próbálkozok még aztán majd lesz valami.

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Prince23
Nektek elindul a játék? (eredti)

Kidob asztalra, kiadó, fejelsztõ, pegi logó bejön, aztán kilép)

Lehet h most jön hozzá a Coop DLC?

Leraksz a kéz alá egy bomb-ot, odaállsz mellé a golyóval, úgy hogy a hatósugarán kívül vagy még. Robbantasz egyet és gyorsan begurítod alá.
Shep
Hát ez nem igaz, hiába tudom mit kellene csinálni a lent említett résznél egyszerûen nem bírom végrehajtani. Mi a trükk, mert a kurva golyók soha nem oda mennek ahova én akarom. Mentéseket amúgy hol tárolja a játék, mert ez a retek win7 is beszart.

Maxtreme
Na az egy érdekes rész volt.. 😊 Ott én is agyaltam egy ideig mire rájöttem hogy wtf.. 😊

Shep
Tárgytalan.

Shep
Hogy a bánatos frászkarikában lehet a 3 tetves szar golyót beállítani ,hogy a két tûgolyót köpködõ szar ne lökje el õket?

Zomil
öhm én csak simán kigránátvetöztem(vagy rakétevetöztem nem emlékszek) a golyot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

rage
Könnyebb volt utána a golyót átvinni a tûzön, mint ez az ugrálós rész nekem :-D

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shep
Á nem tudtam ,hogy ugrás közben is lerakja a bombát 😞 Köszi szépen.

rage
Könnyebb volt úgy, hogy amíg ugráltam, nem kellett foglalkozni a bomba ledobással :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nem mondod, annyira nem volt bonyolult 😊

rage
Ezt ketten csináltuk meg végül, mert nincs három kezem
:-))

fel kell ugrani ugye elõtte egy dárda segítségével gyorsan az oszlopra, majd ugrás közben dobod a bombát és robbantod.

nincs titok, amikor meghúzod a kart, rövid idõre kinyílik a két palánk és UGRÁS KÖZBEN dobod a bombát a tûzbe, majd kirobbantod a golyót a tûzbõl.

Shep
Na most elakadtam. Utolsó elõtt pályán azt hiszem (vagy eggyel az elõtt 😊) megint golyózni kell és az egyik golyót mindenhonnan tûz veszi körül. Van egy kapcsoló amit ha meghúzok akkor annyit csinál ,hogy kétoldalt a golyó felett felnyit két palánkot, próbáltam onnan bombát ledobni, kigránátvetõzni, de mondanom sem kell ,hogy nem sikerült. Mi a titok?

Prince23
Na bent a banner 😄

bakker, elrontottam a linket, sry, jó link:

achievement hunter

nekem 1x sikerült egy ilyet megcsinálni, szerintem véletlenül 😊
Ha nézel youtube-on videókat (vannak kifejezetten ilyen oldalak, amik azzal foglalkoznak, hogy a játékokbel achievement-eket hogy kell összegyûjteni, ún. achievement-hunter), pl. http://www.youtube.com/watch?v=gqskNZr1vmM]ezt, akkor némi gyakorlással összejön a dolog.

én azért ezeknél a robbantsd a golyót a helyére a bónuszért dolgoknál elakadok és szentségelek percekig..nincs erre valami bevált trükk egy jó szög vagy felülrõl elkapni vagy ilyesmi?😊..most még nem izgat de majd kimaxolnám ám😊
Prince23
Már szóltam modiknak.